- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 17 - alap
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
válasz
-Rolika- #12128 üzenetére
Szerintem nyugodt szívvel cseréld, jó választás és pirosat TILOS 911 GT3-ba rakni, mert irányíthatatlan lesz, pattog tőle (és most kifecsegtem egy titkom
, pedig ez is
). Ja és ültetni sem kell, hogy forduljon!
Annyira sikerült belőnöm a színeket hogy közel úgy megy (stabilitás, tapadás, kanyarodás – persze ültetés nélkül), mint a GT2, pedig ahhoz csak a Zonda és az RS 4.0 ér fel. -
NFree
addikt
válasz
-Rolika- #12128 üzenetére
Szerény véleményem , ami ne sokat oszt szoroz , ne merészeld , a piros , vagy zöld kell az rs be és punktum.
Tutu:
Gratt az mp4 hez,mi nállad ez az egyszinu őrület, ami megjegyzem a mai nap után , tök mind1 szerintem, mik vannak a kocsiban, nagyon sofőrfügő is a dolog szerintem, nem?
Halkan megjegyzem , ma 3-an gurultunk nismo-kal , mind a 3 autó teljesen eltérő módon volt építve és teljesen random volt ki nyer vagy vesztett, de aki nyert is az is csak 1-1,5mp et könyvelhetett el szerintem , teljesen egymás mögött autóztunk nagyon sok esetben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Garmin Heart Rate Monitor HRM-Tri eladó (2db is van)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest