-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
válasz
sunny84 #8238 üzenetére
Hát 1-2 sztem még így se stimmel szerintem
Az Exige és az A1 helyet cserélhetnének. Szerintem a menetteljesítményük és kanyartudásuk szinte megegyező (Exige kicsit jobban fordul) de a Nitró erőssége hitvány. Míg az A1nek meg elég erős.
Plusz az Evora olyan hátul?
Szerintem a GTS mögé simán feljöhetne.
A SuperSnake sincs túl jó helyen ott. 1-2 helyet előre jöhetne.
Végül de nem utolsó sorban az 5.2es R8. Én örülnék neki a legjobban ha olyan jó lenne, de szerintem közvetlenül a Balboni mögött van a helye.De ez mind csak szerintem szintű megállapítás
-
callmeakos
veterán
-
callmeakos
veterán
Reagálnák akkor erre.
Az Elite autók idestova már vagy fél éve jelen vannak a játékban. A Devellisz is többször kihangsúlyozta, hogy ezek az autók nem azért kerülnek ennyibe, mert ezek a legjobb autók, hanem mert egyediek. Az persze más kérdés hogy ezt hogyan oldják meg. Én eleinte elleneztem ezeket az autókat, de tény hogy 1-2 jól néz ki. Nekem pl az Eclipse és a Viper tetszik, a Camaro meg az, ami vérlázítóan bazárian néz ki.Arra pedig végképp rájöhettél volna, hogy ez egy Arcade autós játék. Pont az a lényege, hogy nem hasonlít a reális dolgokra. Persze az is más kérdés, hogy egyes autókat milyen módon modelleznek le. Az meg hogy azért akadsz ki, mert a GT3 RS 420al tud menni egy Arcade játékban háááát ezt inkább nem nyilatkozom le.
Érdekes mód a Most Wantedbe a Carrera GT-ből meg az SLR-ből max tuningal kitudtam hozni 400-410et, mégis senki nem tette ezt szóvá. Vagy max azok, akik nem voltak tisztában, milyen fajtájú autós játékkal játszik. Viszont én rólad feltételezem azt, hogy te ezzel tisztában vagy. Így nem is értem mért vagy ezen kiakadva.A T4es autókról meg csak annyit, lehet hogy teljesítményben kicsit jobbak lesznek az M1Procartól meg ezektől, de véleményem szerint azok egyfajta átmenetet fognak alkotni a normál és az elite autók között. Tehát exkluzívak lesznek,de azért még jól is fognak menni.
Végszóként. Lehet szidni a Develliszt, az EA-t meg a BB-t, de azt ne tessék elfelejteni hogy ha ők nem lennének, te sem tudnád elmondani erről a játékról a véleményed. Ha meg csak azért jössz fel, hogy szidd ezeket az valamit sejtet rólad. (És nem megbántásból mondom)
Ez majd meg ki SGre is
-
callmeakos
veterán
Az azért elég erős túlzás hogy az igc-s autók nem jók semmire, de az tény hogy nagyon kis százalékuk alkalmas a játék érdemi részének kielégítésére. A mp versenyek megnyerésére.
Az elmúlt lassan 1 évben, mióta játszok ezzel a játékkal, nagyon sok mindent megtanultam ezzel kapcsolatban. Például azt, hogy ezt a játékot többféle képen lehet játszani.
-
callmeakos
veterán
A HS-en való drop rate szerintem teljesen kiszámíthatatlan. Volt olyan hogy 3x egymás után kaptam valami partot (2db 2 kulcsos és 1 db 3kulcsos) de mióta mostanában újra elkezdtem játszogatni a játékkal, az istennek sem akar partot adni. Pedig a hosszú hétvégén lefutottam vagy 20 Hs-t de semmi.
-
callmeakos
veterán
-
callmeakos
veterán
double
-
callmeakos
veterán
Szerver karbantatás 22:00-tól várhatóan 4 órán keresztül.
Új ficsörök, bug javítások:2012. Május 1.
Időtartam:
4 óra
Start: 22:00 GMT+1
Vége: 02:00 GMT+1Újdonságok:
- A Rep és Cash nyeremények 100%-al meg lettek növelve, minden játék módban, és szinten. Mostantól tehát gyorsabban tudtok fejlődni, és gyorsabban kaptok hozzáférést új pályákhoz, és autókhoz.
- Mostantól az Ultra Performance partok megnyerhetővé válnak bármilyen játékmódban!
- A Platinum Card Packok újra bekerülnek a SpeedBoost Storeba, és mostantól ott is maradnak!
- Egy új Aftermarket Card Pack kerül be a Storeba, amiben új exkluzív neonokat, és rendszámtáblákat találhattok!
Bug javítások/Változtatások:
- Kikerülnek a játékból a Bronze Card packok.
- A Nissan 350Z (Z33) újra lett tuningolva, erősebb lett a végsebessége, és a kezelhetősége.
- Javították a hibát, ami olykor azt tette lehetővé, hogy a játékos Slingshotot, vagy Traffic Magnetet használjon, miközben 1. helyen van.
-
callmeakos
veterán
válasz
DeadBullet #7779 üzenetére
In Game Cash - játékbéli pénz. ~ a versenyeken nyert pénz
-
callmeakos
veterán
Lehet a mesternek van igaza??? [link]
-
callmeakos
veterán
válasz
krisztian000 #7405 üzenetére
50 a max....
(#7406) SylarHUN Azért én néha találkozok 1-1el de valóban kevesebb mint volt.... (Nem kiabálok el semmit)
-
callmeakos
veterán
Tudjátok mit szeretek ebbe a fórumban a legjobban? Hogy mostanság megjelentek ezek az okoskodó huszárok. Eljátszatok hogy mindent tudtok közbe talán ha pár hónapja ha játszotok. Okosabbnak hiszitek magatokat azoknál akik valószínűleg a kezdetek kezdete óta játszanak ezzel a játékkal és holt fix hogy többet tudnak mindenről mint az okostojások....
Akinek nem inge, ne vegye magára!!
-
callmeakos
veterán
Nekem 10 nap telt el azóta mióta megvolt a fix T3as 3 kulcsos part...
Azóta 5 powerup 5 part.... De ez így nem lehet kerek perec kijelenteni hogy semmi értelme... Igen van mikor sajnos van rossz sorozatom de volt olyan is amikor 3x egymás után csak 3 kulcsos part jött...... -
callmeakos
veterán
Tessék narancsolni. Ingyé' M3 kölcsönző kód:
59NQ-QECM-PT4Q-9G2G
Felhasználható Március 14.éig...
-
callmeakos
veterán
Én is belefutottam egybe reggel. Én is GT3 RS-el voltam a barom meg egy Z4 GT3al. Elég furva cuccok voltak benne mert a végsebességi statja 699 volt. Coutry Club-on mentünk. Vezettem majd egyszer csak azt veszem észre hogy eltűnt a hátam mögül. Mondom ezt jól feladta. Erre kiderült hogy csak azért állt meg hogy beizzítsa a speedhacket. Úgy elment mellettem mintha 100 al mentem volna pedig volt az 300 feletti is a sebességem. Itt is van ni a baromja:
Mondtam is Csiliboynak: Ettől a baromtól kiakadt a szánalom faktor......
-
callmeakos
veterán
TUTUHAWER!
Azt mondtad enyhe szánalmat érzel azok iránt akik külföldiekről dobálnak képet. Akkor tessék. Íme egy MAGYAR játékos. Szerintem nem ismeretlen.
Először random versenyben találkoztam vele most:Aztán sikerült vele mennem egy privátot:
Most akkor csináljam azt amit te? Hogy kezdjek bosszúhadjáratot? Mert beismerés terén ez a fajankó még makacsabb mint akit te hajkurászol.... Érezzem magam megalázva hogy levert egy ilyen? Ne merjem többet kiírni az aláírásomba azt hogy magyar??
Vagy mi?? -
callmeakos
veterán
ÚJ IGC-S VERDA
MAZDA MX5 -
callmeakos
veterán
Srácok!
Este 11-től szerverleállás lesz pár órára. Aki nem gyűjtögette össze a gyémántokat az gyorsan tegye meg.Lényegében csak csiszolgatnak a szerverkliensen illetve bekerül a Ford GT40 Mk1 is.
-
callmeakos
veterán
válasz
tutuhawer #6937 üzenetére
Tudod mi a véleményem? KURVÁRA LESZAROM!!!!!!
Hogy téged idézzelek: "Egyebek engem nem érdekelek, ne is zavarja ilyen csalós képekkel, mert ez nem érdekel."
Na nekem ugyanez a véleményem a te és viktor féle dologról.Leginkább az b*szta fel az agyamat hogy pofáztál nekem valamiről grupban azt itt meg meghazudtolsz...Inkább magadba kéne rendet tenni. Kicsit eltúlzod ezt a Viktoros dolgot... A személyes bosszúhadjáratodat nem kéne másokra is kivetíteni..... Vagy ha igen tedd ezt diszkréten.
-
callmeakos
veterán
válasz
tutuhawer #6933 üzenetére
Na akkor most ásd el magad hiper gyorsan....
Arról pofáztál nekem pár napja groupban hogy inkább csináljam azt amit te mert semmi értelme nincs a Report gombnak. Akkor ez most mi? Ezt direkt csinálod hogy lejárass?
De mindegy is mert innentől kezdve elegem van belőled és ezt itt mindenki szeme láttára mondom ezt neked.Ja és majd elfelejtem. Van egy búcsúajándékom a számodra. Mentem viktorral pár kört direkt azért hogy meglássam mit is tud. És egyértelműen kijelentem hogy fikarcnyit sem csal, végig a seggébe voltam és csak azért maradtam le ennyire mert megkért egy kicsit maradjak le hogy ne zavarjam. És ezt tudom e bizonyítani? HOGYNE!!!
Na csók a családnak!
Üdv.: NoxWiLL -
callmeakos
veterán
Tutuhawer nemrégiben azt mondta hogy nem csak a Report gomb nyomogatásával tudunk tenni bizonyos dolgokért. Akkor íme:
A téma adott:
Ruszki csíter IGC-s Corvettel powerup nélkül.
Én magyar fair játékos powerupok használatával.
Az időeredményt látni alant. Kérem eldönteni mi a helyzet az első helyezett sofőrrel: -
callmeakos
veterán
-
callmeakos
veterán
Végre a várva várt bannhullám elkezdődött....
[link] -
callmeakos
veterán
válasz
callmeakos #6722 üzenetére
Tárgytalan..... Megbeszéltük.....
-
callmeakos
veterán
válasz
LamerGyuri #6619 üzenetére
az már van 36 órája is hogy elkezdték...... Én tegnap hajnalba vettem.....
-
callmeakos
veterán
-
callmeakos
veterán
double......
-
callmeakos
veterán
He's BACK!!!!!!
-
callmeakos
veterán
válasz
tutuhawer #6390 üzenetére
Nem fogok én senkinek semmit bizonyítani. Nincs semmi bizonyítani valóm. Nem azért játszom hogy másoknak megfeleljek. Elég könnyű belém rugdosni meg beszólogatni hogy én egy senki vagyok a többi nagymenőhöz képest. Eltűrtem hogy belémkötsz itt ott, eltűrtem hogy leoltottál egy olyan faszság miatt hogy nem vettem meg az E92-őt mert az már nem fér bele az értékrendedbe de azt már nyelem le hogy azért is belém köss hogy utálom a csítereket, nem teszek ellenük semmit. Nem az én dolgom. Ha te úgy gondolod hogy önkéntes rendőrösdit akarsz játszani ám legyen az a te dolgod. De hogy én ezek után bizonyítsak neked?? Mért ki vagy te hogy én bizonyítással tartozom neked?? Álljon már meg azért a menet.... Betelt a pohár, kiborult a bili ellepte az agyamat a vér.. Ez van....
-
callmeakos
veterán
Rohadt cheaterek már gondolkodnak is....
Eddig is feltűnt hogy sunyin használják azt a fostos hacket de most lett számomra világos ez a történet...Most mentem 1v1 meccset egy Z06 Carbon editionnal amin semmi tuning nem volt. Azonos szinten álltunk és jól is rajtoltam és vezettem is mindaddig amíg az a kis köcsög benyomta azt a szart. Feltűnően gyorsan ment el mellettem és amikor utolértem újra benyomta majd amikor kellően elhúzott mellőlem akkor kikapcsolta. Végsebessége 336 km/h Petersburg Dam-on, tehát még a végsebessége alapján még reportolni sem tudom indokkal....
-
callmeakos
veterán
Aaaaaz már komoly idő. TOP100 azon a pályán. Gratula
Lenne kedvem most rálicitálni de mivel tekintve hogy csak 90 nitró van a tárban és nem hiszem hogy mostanában boosthoz jutok így most ezt a kört kiagyom.Viszont még a múltkor a kedvenc pályámon is futottam egy aranyos 2:24:2-es időt. Ez pedig a Kempton Docks. Aki akar rálicitálhat. Azon a pályán 6 nitrót 2 juggert és egy Readyt használtam............
....... ja és abban a körben még frankón elengedtem egy 5-6 tizedet a buzeráns trafi miatt......
-
callmeakos
veterán
válasz
Severinus #6263 üzenetére
Szervusz.
Ha az 5.2es V10-es R8-ra gondoltál akkor tudok segíteni.
Nekem ezek az alkatrészek vannak benne és teljesen jól működik. Habár a nitrója gyenge de ez nem az alkatrészek hibája. Viszont a kanyartudása hagy némi kivetnivalót maga után. Az a tapasztalatom hogy alacsony fordulatszámon teljesen jól működik és jól kanyarodik az autó viszont magas fordulatszámon befuccsol. Nagyon nehézkesen akar elfordulni. Lehet hogy egy 4-4-12es Ventura kerék és egy 4-4-13as szintén Ventura felfüggesztés orvosolni tudja ezt a problémát.... -
callmeakos
veterán
El kell küldeni az időeredményedet az ott megadott e-mail címre. Gondolom annyi a dolog hogy nyomsz egy Print Screent az időről.
Azt még elfelejtettem megemlíteni hogy tilos powerupokat használni. Kivéve Shield/Juggernaut kombót. Tehát magyarul minden teljesítmény növelő powerup használata tilos....
Szerk.: Kicsit félreérthető lehet az előbbi kommentem szal nem Werewolf autói a randák. Azok szépek mint mindig. Hanem ez a kettő új...
-
callmeakos
veterán
Amíg tart a szerverleállás addig íme egy kihívás amit az egyik népszerű youtubos tesztelő a Teenege Transporter nevű arc hirdetett.
Akinek nem lenne tiszta annak fordítok:
A feladat az hogy ha van egy Lamborghini Gallardód akkor menj a Central Coast pályára és érj el legjobb időt vele.
A harmadik helyezett egy exkluzív Gallardót kap.
A második egy Alfa Romeo 8C-t kap
Az első pedig egy Gallardo Valentino Balbonit kap. -
callmeakos
veterán
Más........
7végén én is ráfeküdtem a köridőkre.... Hát ez sült ki. -
callmeakos
veterán
-
callmeakos
veterán
válasz
tutuhawer #6106 üzenetére
Azt sajnos nem tudom....
Mindenesetre én még betudok lépni, remélem ez nem is fog változni és akiket bannoltak azok csak azért kerültek bannolásra mert valami más vétket követtek el.....Az a vicc hogy a cheatereket nem bannolják (pl.: csabamagyar24 aki renitens csaló), de akik meg vettek ilyen boostot azokat meg kirepítik. Szánalmas banda...
-
callmeakos
veterán
Ennyit tudtam egy ordas nagy hibával együtt.... 2-3 mp biztos elhullott ott...
Holnap kicsit ráfekszek a dologra hátha kijön jobb idő is.....
-
callmeakos
veterán
válasz
Norwich #6073 üzenetére
esetleg ajánlhatok egy újabb alternatívát: A Ford Mustang Boss 302-őt.
Elég morcos ereje van és rendes tuninggal a kanyarokban sem vész el.
Csak hogy szemléltessem:
Azért szerintem egy T2es autótól ez nem olyan rossz....Én ennek kivételesen örülök hogy ez a Mustang ilyen jó, mert a Mustangok nálam NO1 Amcsi Old Timer izomautók.
-
callmeakos
veterán
Lehet tudni hogy a tegnapi szerverleállás alatt miket javítottak/mókeroltak/újítottak???
-
callmeakos
veterán
Örülök hogy jó kedved lett ettől. Esetleg becsurrantás esetén fel tudom ajánlani az unokahúgom egyik pelusát
Egyébként én már kevésbé tartom viccesnek ezt a dolgot. Senkire nem tartozik hogy én milyen autót veszek meg vagy ez esetben nem veszek meg. Az pedig hogy e miatt legyek lehurrogva enyhén tartom kicsit szánalmasnak és megalázónak. De mindegy is mert lassan kezdem megszokni hogy Tutu úton útfélen valamit talál rajtam amitől belém köt és osztogathatja nekem a fekete pontjait......
-
callmeakos
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- Házimozi belépő szinten
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Proxmox VE
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged