- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali navigációs kérdések órája
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
milomi
tag
válasz
tutuhawer
üzenetére
Modani mindent lehet
nekem is van RTR X em... de power up oknélkül tudod mit lehetne ? 1:53 at esetleg azt is sirva.... végeseb et könnyű ott kiautózni a nagy egyenesben... de 1:47 et tuti nem power up ok nélkül ment vagy Cheater volt
Probáld meg tutu és rájössz magad is hogy az lehetetlen lenne ! sztem 1:45 alatti idők már mind CSALÓK érték el mint a legtöbb a pályán....0-600 3 másodperc sincs... igy könnyű az időkön faragni . azt hiszem amit látok és tudom hogy nem csal. szal az 1:47 et nem PRO RTR -x el tuti lehetetlenségnek tartom 
Új hozzászólás Aktív témák

- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- AMD Ryzen 5 5600/3080/1TB SSD/32Gb RAM/850W GOLD
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Dell G15 DDR5 Gamer laptop // i5 12. gen. // RTX 3050 Ti // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nekem is van RTR X em... de power up oknélkül tudod mit lehetne ? 1:53 at esetleg azt is sirva.... végeseb et könnyű ott kiautózni a nagy egyenesben... de 1:47 et tuti nem power up ok nélkül ment vagy Cheater volt