- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #6941 üzenetére
én tudom: #6930
két napja nem foglalkoztam már Viktorral, nem is akartam. de a tcm-en is előhozta valaki, itt meg te kezdtél el ruszkikat bántani. Álszent dolog bántani a ruszkikat, mert tenni ellenük nem tudsz, de itt a hazai ügy, amiben tudsz hasznosat tenni. Mégis inkább engem állítasz be szemétnek. Ne a report gombot nyomkodd, hanem dobj egy üzit Viktornak. Már megetted, mondtad. Akkor megköszönöm, és aki még szeretne segíteni, az is dobjon egy üzenetet 20 másodperc alatt Viktornak. "HOgy láttalak ám, pár képen, csúnya nagyon" ennyi. A kisujjunkat mozdítsuk meg, ennyi a feladat
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Competizione
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Bluetooth hangszórók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VGA kibeszélő offtopik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest