Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
A team-ger. net a játékosok által szerkesztett oldal, és hiányos, mert nem sokan fejlesztik, azaz: baromira a többi pálya is jó, csak te nem tudod. hwy99 and state a kedvenc pldám, ahol egy magyar srác minden pro-t, improved,sport és tuned cuccot megnyert már szinte. Ami még ide jön:
ki mondja azt, ki állíthatja azt, hogy pl eagle drive 100 futam X db cuccot ad, és gray point 100 futam pedig kevesebbet? Senki. Csak ezek itt mind gyors pályák, de senki nem mondta, hogy jobban adnak, csak hisszük, hogy igen, pedig közel sem. Csak gyorsabban fordítod ki a 30-40-50 darab kártyából a powerupokat
Menj, ahol jónak gondolod, én little italyn szeretek manapság bagyon, meg ironhoese and coast. De ez se ér neked semmi, mert neked ezek lehet, hogy szart se adnak. Magadnak kell menni a magad pályáin. Aki szeretné frissítttetni a team-ger.netet, Drago oldalát:
[link]
Egyéb:
ITT A KÉP, HOGYAN KELL A FREE ROAM SZŰRŐT BEKAPCSOLNI, HOGY CSAK A 3-AS CSATORNA LÁTSZÓDJON, VAGY HA GROUPBAN VAGY, AKKOR CSAK AZ:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák

- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Menj, ahol jónak gondolod, én little italyn szeretek manapság bagyon, meg ironhoese and coast. De ez se ér neked semmi, mert neked ezek lehet, hogy szart se adnak. Magadnak kell menni a magad pályáin. Aki szeretné frissítttetni a team-ger.netet, Drago oldalát: