Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
a waterfront road az első problémám, nem az 5039-es, hanem az 5038-as kommentet figyeld. okosan, intelligensen elírtam, hogy wasserfront strassén ez a helyzet, és te mondtad, hogy jobb még az is, mintha eagle drive-on kéne menni vele. Hát szerintem nem, ezért írtam le a többit. Jóideje ennél tisztelettudóbb hsz-t is írtam már, és mindig megsértődtél, pont olyan értetlenül, mint speeddemon1996. Neki is egyfolytában magyarázkodnom kellett groupban. Most ezt eleolvassa, megint magyarázkodnom kell. Ördögi kör ez, lehet, nem kéne írnom, és akkor nem lenne ilyen gondom. Én tényleg megindokoltam, mi alapján mondom, hogy a wasserfront és az eagle tök más módon, de nem fekszik az rs4-nek, és én vagyok a hülye. Te viszont csak valami légbőlkapott ötletnek tűnő hsz-ben odabökted, hogy "hát jobb, mintha eagle drive-on menne". Holott a kérdés, hogy tényleg? Igen? Nem, mert azon se fér el az rs4 normálisan. Nem az eltérő véleményen akadok fenn, hanem azon, hogy bemondasz valamit, és nincs alapja. Pl az azdu r8 nagyon hasonlóan megy, mint a skyline r34, éppen teszteltem, láttam, van alapja. Elhiszem én, ha mondod, hogy milyen kiválóan bevethető az erősségei miatt az rs4 waterfront roadon, de akkor lássunk valami akciót, valami időt. A kötöszködésből eltiltás lesz, láttuk, minek kötöszködnék?
Új hozzászólás Aktív témák

- LEGO klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Hobby rádiós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen monitort vegyek?
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- További aktív témák...
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- Roborock Q5 PRO robotporszivó (garis)
- G.SKILL Trident Z5 RGB 2x24GB DDR5 6400MHz CL32 - Gari 2034.09.08. -ig - Eladó!
- Philips Shaver Series 7000 (elektromos 3 fejű borotva)
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- 27% - Yodoit PTM15 hordozható 15,6 monitor! 1920x1080p / IPS / hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest