-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szelep
senior tag
válasz
csiliboy
üzenetére
Nagyon vicces vagy.

Ja meguntam a sok csalót és kipróbáltam mit lehet abban élvezni, hogy 700-900km/h-val beszáguldok a célba. Mondhatom nagyon nagy élmény...
Az, hogy vki ezt megörökítette, hát ez van, ez a játék, mióta játszok messze nem a fair play-ről szól. El tudom képzelni, hogy az EA emberei megnézik a sok csalóról készült képet és lefordulnak a székről a röhögéstől, hogy vannak akik képesek ezzel foglalkozni.
Az EA meg magasról tesz a csalókra, ezt nyugodtan elhiheted. Több, mint egy hónapos az a trainer amit összekapartam. Azóta meg kijött pár patch amiben simán kiiktathatták volna ezt, ha csak ideiglenesen is, mert mindig csinálnak újat. Az meg külön vicces, hogy egy egyszerű trainer elég ahhoz, hogy csalni lehessen egy MMO-ban.De minek is magyarázok neked bármit, Mr. Becsület?

Új hozzászólás Aktív témák

- Arc Raiders
- Elektromos autók - motorok
- Adobe Lightroom topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- New World - az új Amazon MMORPG
- Automata kávégépek
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Az, hogy vki ezt megörökítette, hát ez van, ez a játék, mióta játszok messze nem a fair play-ről szól. El tudom képzelni, hogy az EA emberei megnézik a sok csalóról készült képet és lefordulnak a székről a röhögéstől, hogy vannak akik képesek ezzel foglalkozni.