Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszito
senior tag
Ismét köszönöm nagylelkű Fórumtársak válaszát!
Maradok a Silvinél! Sajnos mióta az eszemet tudom Subaru FAN vagyok, így ha majd jól megy a szekér muszáj leszek venni egyet :$ Köszönöm, hogy megakadályoztatok egy rossz lépéstől!
Ez már nem kérdés, illetve az, de nem segítség, hanem csupán a véleményetekre vagyok kíváncsi! Mekkora FAIL, hogy a 240SX csúnyán meg tud alázni ilyen ~120/70/80 as stattal, a Mazda 3 as pedig ~255/201/222-es stattal soha nem bír velem? O.o ez csak nekem érdekes?Vagy az SX pilóta vérprofi lehetett?
Új hozzászólás Aktív témák
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
- Samsung UE65NU8002 165 cm / 65 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest