- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
spleenszuru
őstag
válasz
homerhamm #226 üzenetére
Igen, nagy szenvedés volt modolás előtt nálam is.
Ha jól emlékszem, te boxon nyomod, hát, kitartást.Viszont ha van pénz, nagyon is élvezhető ez a játék, most szépen behúzott újra.
Tényleg nem értem amúgy őket, van 143 kocsi, és ha tisztán játszol, örülhetsz ha a megnyerhető verdákon kívül tudsz venni 5 db-ot, és még tuningolni is tudod.
Érdekes felfogás, sosem szerettem az NFS-ek sztori módjait 2-3 autóval végigtolni.
Emiatt szerintem az NFS címek nálam mindig PC-n maradnak, mert modolható, már ameddig bírja a vas futtatni őket.
77-80 fokosak szoktak lenni az 5800X3D magjai egy session után. -
spleenszuru
őstag
válasz
homerhamm #165 üzenetére
A versenyek valóban unalmasak. 4. héten is ismétlődnek ugyanazok.
Könnyen meglehet, ez egy egyszeri sztori végigvitel lesz nálam, max moddal még 1x letolom az egészet S+-ban.Az autó nyerős pedig nem rossz, később tök jó autókat ad, az egyik pl. folyamatos kedvencem.
Basszus, itt miért nincs spoiler lehetőség?
-
válasz
homerhamm #138 üzenetére
Mit értesz csaló ai, unfair szemét alatt?
Én 60+ órát biztos játszottam a story móddal, ilyen következtetésre soha nem jutottam, sőt. A korábbi NFS-ek amikkel játszottam, sokkal következetlenebbek voltak, de erre egyébként a játékújságíró kritikusok is külön kitértek, hogy az AI pozitív csalódás lett a játékban.Ha a játék elején vagy, olvass vissza, rendkívül frusztrált lehet az ember.
1. Bele kell jönnöd az irányításba. Meg kell értened, mi miért és hogyan történik a versenyek alatt.
2. El kell fogadnod, hogy ez nem egy Forza, itt néha örülni kell a 2-3. helynek is (főleg Week 1-2-ben).Nekem annyira elvette a kedvem ez a januári update, amit annyira beharangoztak, hogy félre is raktam a játékot egy időre, pedig az online még tetszett is volna hosszabb távon. Story módot újrakezdeni pl. nem lehet manuális törlés nélkül (amivel az online is kuka).
2023 elég tartalmas év lesz videojátékok terén, tehát ezt a nagy luxust, amit most a contentekkel csinálnak, nem sok játékost fognak megtartani.
-
spleenszuru
őstag
válasz
homerhamm #138 üzenetére
Én beleuntam a pénztelenségbe, szóval szimplán modokkal játszom.
Nekem a játékok kikapcsolódásra vannak, élvezni szeretném őket.
Rendesen király lett vele a játék. Sajnos csak week 3-tól kezdtem modolni, még azon is gondolkodom, teljesen újat kezdek így.
A verseny maga nem lett könnyebb, de az nem gond, az a része jó, hogy figyelni kell.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest