- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
spleenszuru
őstag
válasz
spleenszuru #241 üzenetére
Valóban működnek a vol 6-os modok, annyi, hogy amik már frissek, nitro modok, XP mod, azokból már az újakat telepítettem, de a pénz és a többi működik régi verzióval is.
-
válasz
spleenszuru #238 üzenetére
Igen, jelezte is a frosty sárga háromszöggel.
Először meg is akadt mindig valahol a játék betöltése, egy fájl újra ellenőrzés, majd mod újratelepítés után végül mentek nekem ettől függetlenül.Más: Játék közben ha megnyomom a "V" gombot, akkor ugye hátranéz, viszont ezzel együtt megnyit valamilyen invite / party / barátlista menüt is a játék. Ez valami EA appos hülyeség, vagy játékon belül lehet kinyomni valahol?
-
válasz
spleenszuru #236 üzenetére
Köszi, tegnap kezdésnek a cash modot fel is raktam, kellemesebb így kicsit
Mondjuk a 10x lehet kicsit túlzás, lehet majd rápróbálok 2x-el is, meg kipróbálgatom mik vannak még. -
wjbhbdux
veterán
válasz
spleenszuru #232 üzenetére
vertical sync nincs bekapcsolva a video beállításokban? attól szokott késni az irányítás. Volt pár NFS ahol bütykölni kellett a configot hogy ki lehessen kapcsolni, de itt van rá lehetőség a menüben is.
-
homerhamm
addikt
válasz
spleenszuru #225 üzenetére
Ja, de ha elköltöm a pénzt tuningra, akkor meg a következő hétre se tudok kvalifikálni.
-
homerhamm
addikt
válasz
spleenszuru #223 üzenetére
De ha nem nyerek nem jön a pénz, mondjuk máshogy se. Még az autónyerős versenyeket se tudtam megnyerni, csak az utolsó versenyeket nagy szenvedéssel. Ja és mi az hogy csak 10 restartom van????
-
homerhamm
addikt
válasz
spleenszuru #187 üzenetére
Ezzel teljesen egyetértek veled, ráadásul a Forzába még nyerni is van esélyed.
-
homerhamm
addikt
válasz
spleenszuru #181 üzenetére
Gondolom az unfair ai-val nem csinálnak semmit...
-
válasz
spleenszuru #181 üzenetére
Ha lehet hinni nekik, most kezdődik a játék valódi online támogatása, meglátjuk, mennyi embert vonzanak be.
Reméljük egy kicsit balanszolják is az autókat, mert jelenleg egy katyvasz az egész. -
válasz
spleenszuru #176 üzenetére
Máshol is olvastam hogy Rockyval szenvedtek, én mindenhol elsőre megvertem, de lehet hogy betaláltam egy jó autó builddel. A Nascar pálya az egyik kedvencem, ha megtanulod hogy azt a pár cseles kanyart hogy vedd be Grippel, király leszel
-
válasz
spleenszuru #173 üzenetére
Handling menüpontban a Grip csúszka mehet még balra, jobb lesz a tapadás, de ki kell tapasztalni, neked mi a legkényelmesebb. Szerintem a drift entry gas or brakebe van állítva, gripnél ez nem a legkifizetődőbb, kirakja az autó farát. Egyébként vannak autók, amik tényleg teljesen más irányítást követelnek, nálam az izomautók kb. kukák, nagyon nem fekszenek a stílusomhoz.
-
válasz
spleenszuru #171 üzenetére
Milyen autóval mész? Mert hátsókerék meghajtás mindig ki fogja dobni magát, főleg ekkora sebességnél. A Drift entry mehet offra, ha gripes autót építesz, és azt javaslom a differentalt és a gripet minél nagyobb százalékba vidd el.
-
válasz
spleenszuru #169 üzenetére
Én mindenhol legyőztem.
-
homerhamm
addikt
válasz
spleenszuru #166 üzenetére
Van spoiler lehetőség, én is tettem már ebben a játékban az autómra spoilert.
-
válasz
spleenszuru #161 üzenetére
A szinkronmentés egyre gyakoribb a videojátékokban, én is nagyon hálás vagyok értük, pl. Elden Ring.
-
homerhamm
addikt
válasz
spleenszuru #159 üzenetére
Ha kilépsz és utána visszalépsz, akkor a játék úgy kezd, hogy állsz egy parkolóban.
-
homerhamm
addikt
válasz
spleenszuru #154 üzenetére
-
boogie84
veterán
válasz
spleenszuru #147 üzenetére
Ha eladod a különböző kategóriás autódiat akk azokban nem tudsz versenyezni többet. Ha letelik a 4 hét akkor kvázi elölről kezded. Uh ne add el az autókat ha csak nincs már meg helyette a tuti... Bal felül írja h az egyes osztályokban hogy áll az autód.
-
válasz
spleenszuru #150 üzenetére
Ugyanúgy folytatódnak a hetek, a versenyek, lehet pénzt gyűjteni, autót.
-
homerhamm
addikt
válasz
spleenszuru #139 üzenetére
Én Xboxon jatszok, úgyhogy marad a szenvedés, márha ezt a retek fost mégegyszer valaha az életbe elindítom. Amúgy a grafikai elemek engem nem zavarnak, de ez a csaló mocsok szemét ai igen. És még ezen is túllendülnék, ha nem lenne a versenyek újrakezdésének száma korlátozott. Ez a játék a Need For Speed név meggyalázása, az biztos. Megyek Forzázni.
-
válasz
spleenszuru #131 üzenetére
A 3. héttől pedig már azért kellene több pénznek is lenni, de lehet hogy keveset kockáztatsz. Néha nekem is már a hócipőm tele volt a rendőri üldözésekkel, a "kedvencem" mindig az volt, amikor cooldown közben a semmiből megjelent egy rendőrautó, totál átlátszó hogy egy szivatós script áll mögötte.
-
válasz
spleenszuru #129 üzenetére
Az autó fejlesztésénél érdemes a police spot idejét felnövelni, ez nagyon hasznos elsőre. Alacsony kategóriájú járgányokkal kell kezdeni az eventeket, mert érdemes utána a magas heatre a gyors autóidat meghagyni.
A road blockok mindig kikerülhetőek ha elmész mellettük 1-2 kivételével, de érdemes felmérni a dolgot, mert ha ügyes, több rendőrautó is belerepülhet a blockba.
Két dolgot tudnék kiemelni, ami nagyon hatásos, 50 óra+ story után ajánlom:
1. Autópályás szembe forgalom. Itt nyilván ügyesnek is kell lenned, de előbb-utóbb a rendőrök hibáznak és tuti jól jössz ki a dologból. Talán ez az egyik legjobb módja. Ha hegyes részen vagy, nyugodtan menj bele a sűrű fás erdőbe, vágd le az utakat, ez is be szokott jönni.
2. Gyors irányváltások. Itt sokszor nem is arra kell gondolni, hogy hirtelen lemész jobbra vagy balra, átverni néhány autót, mert mint írod, az undercover is pillanatok alatt ott van a nyakadon. Leginkább a 180 fokos megfordulások a leghatékonyabbak, itt ha belegondolsz, a rendőröknek is mire reagálni kell erre, azzal is nyersz egy kis szusszanást.
Itt még felhívnám arra a figyelmet, hogy szerintem a legszemetebb unit a heavy, mert néhány ütés alatt kiüthet teljesen.
Így ha irányt is váltasz, jó meggyőződni arról, hogy nem fog oldalból kapni, mert az fájdalmas lesz.De érdemes még használni az ugratókat, építkezésekre felautókázni, kicsit összezavarni őket, aztán otthagyni őket gyorsan a csudába.
-
válasz
spleenszuru #123 üzenetére
Leginkább az onlinera gyúrnak rá. Új játékmódok, új autók, új testreszabási lehetőségek, közösségi tér fejlesztés, és valószínű a 99-es rankot feloldják magasabbra. Lesznek szokásos bug javítások, balance foltozások, mert az autó erőviszonyok kész viccek. Ami elég jó szerintem, A tier, S tier talán, többit csiszolni kell.
Remélem én is hogy sztori módra kap valami újat a játék, révén hogy még egyszer újra szeretném majd kezdeni, de nem lehet új story slotot kezdeni, hanem csak ha kitörlöd a játékmentést, amivel az online is nullázódik. Szóval legjobban ez tetszene.
-
boogie84
veterán
válasz
spleenszuru #123 üzenetére
Csomagold be a mentésed fileba és mindig a local save data csomaggal indítsd.
-
boogie84
veterán
válasz
spleenszuru #119 üzenetére
Üdv,
nálam azonnal telepítette az EA szoftvert (össze is kapcsoltam a két fiókot), nem kellett "kinyerni" semmit sehonnan. -
boogie84
veterán
válasz
spleenszuru #100 üzenetére
-
válasz
spleenszuru #94 üzenetére
Week 1 minden szempontból a legrohasztóbb, anyagi szempontból is.
Ne csüggedj, 3. és 4. héten már dőlni fog a lé, főleg hogyha kicsit bevállalósabb vagy a zsarukkal is. Tehát érdemes minél több eventet kipucolni a térképen, a Heat 5 dacára is. Érdemes minden kocsitípusból minimum 1-1-et fenntartani, hogy minél több versenyt teljesíteni tudj. Minden napszak elején ajánlatos a B és A tiereket először teljesíteni, hogy ne a gyenge autókkal kelljen az izmos, heat 5 ellen elmenekülni a végére.
Nekem volt már a 3. héttől olyan napszakom, hogy 250 ezer dollárt zsebeltem be. Plusz az sem elhanyagolható, hogy sok autót meg tudsz majd nyerni 1-1 verseny alkalmával, minimális anyagi ráfordítással.
Én az onlinet nyúzom már egy ideje, lassan megvan az 50-es szint, de várom a januári nagy patchet, mert nagyon kiegyensúlyozatlan a játékmenet sajnos online.
-
válasz
spleenszuru #92 üzenetére
Az első hét a legnehezebb, ahogy írtam, utána már könnyebb lesz, főleg, ha ráérzel az irányításra.
A játék vége felé érdemes a gripre jobban ráfeküdni, illetve online is az a kifizetődőbb.
-
válasz
spleenszuru #90 üzenetére
Nem tudsz új játékot kezdeni single playerben, csak ha kitörlöd a játékmentésedet a Dokumentumok mappából. Ha kitörlöd azt a fájlt, az online játékodtól is elbúcsúzhatsz, mert újból kell kezdeni az egészet.
Jogos lehet az a kérdés, minek akarom újrakezdeni a Story módot - ki szeretnék próbálni új autókat, illetve a legnehezebb nehézségi szinten is teljesíteni akarom a játékot - a középső difficulty könnyű lett a 2. héttől. -
spleenszuru
őstag
válasz
spleenszuru #86 üzenetére
Közben meglett.
Depth of field opció ultráról high-ra állítva megoldotta a bajt.GTA Onlineban ugyanez okozta ugyanezt, legalább megtudtam, ez az opció ezt okozza, de kinek jó ez... ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest