- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
homerhamm
addikt
Most már motort is lehet a játékba vezetni.
-
homerhamm
addikt
Láttátok az új Orlen reklámot? A reklám az NFS Unbound menüét használta fel részlegesen a reklámhoz.
Youtubeon nincs fenn, de a tv-be már láttam párszor.
-
homerhamm
addikt
válasz
spleenszuru #225 üzenetére
Ja, de ha elköltöm a pénzt tuningra, akkor meg a következő hétre se tudok kvalifikálni.
-
homerhamm
addikt
válasz
spleenszuru #223 üzenetére
De ha nem nyerek nem jön a pénz, mondjuk máshogy se. Még az autónyerős versenyeket se tudtam megnyerni, csak az utolsó versenyeket nagy szenvedéssel. Ja és mi az hogy csak 10 restartom van????
-
homerhamm
addikt
-
homerhamm
addikt
válasz
Fruityloops #200 üzenetére
Az Unbound példája után remélem soha.
-
homerhamm
addikt
válasz
Fruityloops #197 üzenetére
Egyébként ha az ai nem lenne unfair fos többet játszanék vele. Meg mi az már hogy csak 10 restartom van??? Menjenek a...
-
homerhamm
addikt
válasz
Fruityloops #195 üzenetére
Nem csodálom, az ai egy unfair fos.
-
homerhamm
addikt
Hogy valami jót is írjak, a multiban tök jók ezek a Linkup eventek, legalább a multiba könnyű a pénzt gyűjteni.
-
homerhamm
addikt
válasz
spleenszuru #187 üzenetére
Ezzel teljesen egyetértek veled, ráadásul a Forzába még nyerni is van esélyed.
-
homerhamm
addikt
válasz
spleenszuru #181 üzenetére
Gondolom az unfair ai-val nem csinálnak semmit...
-
homerhamm
addikt
válasz
spleenszuru #166 üzenetére
Van spoiler lehetőség, én is tettem már ebben a játékban az autómra spoilert.
-
homerhamm
addikt
válasz
sirszevenap #163 üzenetére
Amúgy másodjára már egyszerűbben meg lett, pedig csak kicsit húztam az autón. Azért egy picit monotonak a versenyek, többször megcsinálni ugyanazt unalmas. Az autónyerős versenyeken már nem is indulok mert nincs esélyem, max elbukni az nevezési díjat. Leszedtem a 2015-ös Need for Speedet, mondjuk azt még le se tudom pauseolni, mert állandó online kapcsolatot igényel.
-
homerhamm
addikt
válasz
sirszevenap #163 üzenetére
Játszottam már pár autós játékkal, régebbi NFS-ek, Crew 2, Forza, stb.
De egyik se volt ilyen unfair, mint ez.
-
homerhamm
addikt
válasz
spleenszuru #159 üzenetére
Ha kilépsz és utána visszalépsz, akkor a játék úgy kezd, hogy állsz egy parkolóban.
-
homerhamm
addikt
Persze a restartjaim elfogytak. Menjek a criterion a jó édes p****!
-
homerhamm
addikt
Komolyan mondom ez a rohadt fosadék engem mindenhol szabotálni akar.
A második hét kvali versenyén a rendőrök csak engem molesztálnak, a többi ai-t nem. Azért ilyen unfairséget már rég láttam.
-
homerhamm
addikt
válasz
spleenszuru #154 üzenetére
-
homerhamm
addikt
Na, megvolt a második winem, persze itt csak 4 autó volt, így az első az nem is csalt.
Tetszenek ezek az autóleszállítós küldetések, legalább itt vezethetek Ferrarit.
-
homerhamm
addikt
Ket autót könnyebb volt legyőzni mint hetet.
Az első hétnek vége. Most már sínen leszek remélem.
-
homerhamm
addikt
válasz
boogie84 #142 üzenetére
Nem akartam elkölteni az összes lóvémat, mert kell a 20 ezer dollár a kvalifikacióra. Most már késő bánat, mert elherdáltam autónyerős versenyre.
Amugy milyen érdekes, hogy ott tudtam második lenni, más versenyeken sokszor voltam 3.-ik meg 4.-ik helyezett, de most raktam fel tapadasra gumit, de ígyis második voltam.
Most ideírom, hogy ezt a retek fost többet nem indítom el, de furdal a kíváncsiság, és egy óra múlva megpróbálok kéregetni pár dollárt az aluljáróban.
Helyesírásért bocs, telefonról írok.
-
homerhamm
addikt
Megint tuningoltam a Civicen, zöldben indultam. (Ezt lehet előbb kellett volna.
) Elindítottam egy 12 ezer dolláros autónyerős versenyt, a péntek éjszakait. Persze a szemét ai miatt csak második lettem, most buktam 12 ezer dollárt és a versenyt se tudom újrakezdeni, mert az összes lehetőségem elfogyott. Én ilyen unfair játékot még nem láttam. Mentem már vagy 40(!!!!) versenyt, de egyet se sikerült megnyerni.
-
homerhamm
addikt
válasz
spleenszuru #139 üzenetére
Én Xboxon jatszok, úgyhogy marad a szenvedés, márha ezt a retek fost mégegyszer valaha az életbe elindítom. Amúgy a grafikai elemek engem nem zavarnak, de ez a csaló mocsok szemét ai igen. És még ezen is túllendülnék, ha nem lenne a versenyek újrakezdésének száma korlátozott. Ez a játék a Need For Speed név meggyalázása, az biztos. Megyek Forzázni.
-
homerhamm
addikt
Üdv mindenkinek! Csak beköszönök ide, mert ebben a játékban az ai egy unfair csaló szemét. Utolsó héten az elimination versenyt nem tudom megcsinálni, mert akkora egy retek ez az ai, persze az egyetlen autóm a Civic, azt tuningoltam fel A-ra, de így se tudtam egy rohadt versenyt se nyerni, még a Heatben is könnyebb volt nyerni, meg autót szerezni, pedig a legkönnyebb fokozaton játszok. Kár ezért a játékért de szerintem itt hagyom abba az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Új Steelseries Arctis Nova 4 Wireless gamer fejhallgató 1 év garanciával
- Urmet Dialog PA3120 180 wattos digitális erősítő 1 év garanciával
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Update 07.03. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest