- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
spleenszuru #238 üzenetére
Igen, jelezte is a frosty sárga háromszöggel.
Először meg is akadt mindig valahol a játék betöltése, egy fájl újra ellenőrzés, majd mod újratelepítés után végül mentek nekem ettől függetlenül.Más: Játék közben ha megnyomom a "V" gombot, akkor ugye hátranéz, viszont ezzel együtt megnyit valamilyen invite / party / barátlista menüt is a játék. Ez valami EA appos hülyeség, vagy játékon belül lehet kinyomni valahol?
-
válasz
spleenszuru #236 üzenetére
Köszi, tegnap kezdésnek a cash modot fel is raktam, kellemesebb így kicsit
Mondjuk a 10x lehet kicsit túlzás, lehet majd rápróbálok 2x-el is, meg kipróbálgatom mik vannak még. -
Na, hamár leárazták, megvettem Steamre a gamet.
(sajnos nem figyeltem, hogy csak 1 euróval drágább a Palace, így a sima lett)
Korábban már kipróbáltam Game Pass-ban ha jól rémlik, akkor sem tűnt rossznak, és pár óra játék után összességében továbbra is bejön, két dolog van ami azért zavaró:
Egyik a pénz, mert bár elején vagyok (week 1), de az látszik, hogy nagyon lassan jön, új kocsira esély sincs kb. De ahogy látom arra a modolás megoldás lehet.A másik a rendőrök. Anno a Heat-el nekem ez volt a bajom, brutál agresszívak, és 5-ös szinten kb esély nincs meglépni. Ha meg is lépek, fix, hogy nem jutok el garázsig. (tegnapi példa: Leráztam alagútban, egyik kijáratnál lespawnol egy helit, másikból jönnek be a járőrök..., tehát még esélyt sem ad a játék)
Valamit adhatnának a játékosok kezébe is, hogy legyen esélye (mint pl régen az ilyen rombolható helyek. Mondjuk van infinite health mod, az valamennyire kiegyenlíti esélyeket.)
Szóval lehet ezeket is kipróbálom, de legelőször felrakom a cash modot. Kérdés, hogy ezekre a Steam mennyire allergiás? Lehet használni nyugodtan singleplayerbe?
-
Beköszönök én is a topikba, game pass által 10 órás trialt kezdtem el este.
Első benyomás az egy pozitív csalódás, mint ahogy láttam sokaknak, az effektek hidegen hagynak, de maga a játék így elsőre nem tűnik rossznak.
Heat-el játszottam ezelőtt, de a rendőrös rész miatt elengedtem viszonylag hamar.Egy kérdés, akik kontrollert használnak: Nektek működik rendesen? Nekem egy vezetékmentes XOne kontrollerem van, de teljesen máshogy viselkedik, mint a kiosztás szerint (pl ha A-t nyomok, az a balra nyíl)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Ryzen 5 5700X + RTX 3070 + 32GB RAM + NZXT hűtés/ház + Windows 11 Pro
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- LAMZU Maya X 8K - Fekete + Artisan MIZUGUMO FUTAE P8 Gari: Mysoft.hu 2027.03.08 -ig - Ár alatt!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest