- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
spleenszuru
őstag
válasz
SyMbioTe #240 üzenetére
Én újratelepíteni a modokat nem is próbáltam korábbi tapasztalatokból kiindulva, de ha ma sem lesznek még meg a frissek Antilosertől, akkor így teszek.
Legalább a cash és a zsarus spotting time, meg a zsarus elmenekülős 10x szorzós pénz mod nélkül nem is vagyok hajlandó játszani. -
spleenszuru
őstag
válasz
SyMbioTe #235 üzenetére
Nyugodtan. A Frosty manager csak a játékot modolja, ahogy én látom, steamhez semmi köze.
Én másodjára tolom most a sztorit, modolva végig.
Rendőr, nitro, pénz, stb. modokkal.
A rendőrökhöz a spotting time növelő mod jó cucc, legalább mikor nagy nehezen lerázod őket, nem kell annyira félni, hogy 2 másodperc múlva megint elkezdenek üldözni.Még a speedpasshoz XP modot is használok, ki is lett már maxolva, csak meg kéne venni a prémiumot 10 euroért, hogy kapják be.
Talán majd megnézem az onlinet most így második lendülettel, akkor viszont törölni fogok minden modot, habár Anitlosernek már multiplayerhez is készült cash modja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest