- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Apollo_21
addikt
válasz
Apollo_21 #102 üzenetére
Megnéztem igy 4.jére és egyben skillepnél is az egészet.
Ez most 1óra game után se lett jobb.Kiválasztod ugye az első 3ból a kocsid ami igazából az ellppós rész, vagyis a valós játék elötti rész, az tényleg jól ment.
Most mondom ahh mit Mx5, jó a Honda az is 123rep-es mint az Eclipse annál erősebb alap kocsi úgysincs, hát gyalázat, leggyérebb fokozat, 2versenyt a közepéig egész jól tarthatsz aztán beért 5.nek, többit hagyjuk.Eddig legalább ha faltól falig mentél is elhitette veled hogy érdemes elinditsad, de itt hiba nélkül megyek se lesz jó..ahh
Én megbántam hogy 1napja megvettem, ez egy abszolút csalódás ahogy van.
Inkább bosszant hogy semmire se mégy minthogy motiváljon hogy újrakezdjem 5.jére. -
spleenszuru
őstag
válasz
Apollo_21 #96 üzenetére
Nekem is nehéz, még easyn is. Még ha a kocsim éppen az adott class felső határát súrolja is.
(Eclipse)
Engem viszont a kevés pénz jobban elszomorít. Még mindig csak 1 kocsit tudok tuningolni, de azt is csak optika nélkül, különben nem lenne pénzem a teljesítményre sem.
(Week 2 közepe)
Megvettem a rendőr lerázás utáni extra pénz modot tegnap a kocsira, azt is nyilván csak a mainre, mivel 31kJa, és csak miután megveszed 50k-ért a garázsra a szuper fejlesztést..
Palace editionbe igazán belefért volna szerintem egy perma 10% kedvezmény a shopokba, mint az elődökben, de már ezt is kisajnálják. -
Apollo_21
addikt
válasz
Apollo_21 #96 üzenetére
Az újrakezdés részt most lestem ki, köszi!
A többit meglátjuk most ha nem mx5el megyek, hátha más az élmény.
YT videókba vigan csapatnak kezdő kocsival 0tuningal gyakorlatilag mindenkit porrá aláznak vele, én meg szenvedek, nem is értem.
Próbáltam h ne drifteljen a kanyarba hátha ott vesztek sebességet, ezáltal előnyt, próbáltam hogy menjen a drift értelmes határok között hogy legyen nitro löket, úgyse jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 10
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Konzol Screenshot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest