Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo_21
addikt
válasz
WATERDACA #104 üzenetére
Nyilván nem mondja el, de az évek során amik voltak nfs-ek még ami ezzel az irányitás mechanikával készült sem okozott fejtörést.
Most a Trans Am-el tolom, nem mondom/kiabálom el, nagyjából megyeget, most lehet majd az első hétvégéért tolni a 40ezres+kocsis balhé.
Csak a bogárral nem próbáltam még...vicc
Namind1, túl sok időt emészt fel igazából az hogy fejtörést okoz, ez nekem hosszú kijátszás lesz igy. Kár érte. -
Apollo_21
addikt
válasz
Apollo_21 #102 üzenetére
Megnéztem igy 4.jére és egyben skillepnél is az egészet.
Ez most 1óra game után se lett jobb.Kiválasztod ugye az első 3ból a kocsid ami igazából az ellppós rész, vagyis a valós játék elötti rész, az tényleg jól ment.
Most mondom ahh mit Mx5, jó a Honda az is 123rep-es mint az Eclipse annál erősebb alap kocsi úgysincs, hát gyalázat, leggyérebb fokozat, 2versenyt a közepéig egész jól tarthatsz aztán beért 5.nek, többit hagyjuk.Eddig legalább ha faltól falig mentél is elhitette veled hogy érdemes elinditsad, de itt hiba nélkül megyek se lesz jó..ahh
Én megbántam hogy 1napja megvettem, ez egy abszolút csalódás ahogy van.
Inkább bosszant hogy semmire se mégy minthogy motiváljon hogy újrakezdjem 5.jére. -
Apollo_21
addikt
válasz
sirszevenap #99 üzenetére
Vágom, vágom, ezek simán ésszerűek használom is őket.
Most újrakezdtem ugyanazzal a kocsival és láss csodát eddiv 8ból 1versenyen lettem 2. Többin simán első, szal itt vmi az utólag könnyíthetsz a nehézségi szint dolgon van vmi gubanc. -
Apollo_21
addikt
válasz
Apollo_21 #96 üzenetére
Az újrakezdés részt most lestem ki, köszi!
A többit meglátjuk most ha nem mx5el megyek, hátha más az élmény.
YT videókba vigan csapatnak kezdő kocsival 0tuningal gyakorlatilag mindenkit porrá aláznak vele, én meg szenvedek, nem is értem.
Próbáltam h ne drifteljen a kanyarba hátha ott vesztek sebességet, ezáltal előnyt, próbáltam hogy menjen a drift értelmes határok között hogy legyen nitro löket, úgyse jó. -
Apollo_21
addikt
Sziasztok,
még nem ástam bele magam nagyon a topicba, de nem igazán tetszik maga a játék, igazából eléggé elveszi a játékos kedvét azzal hogy szinte minden esélytelen nyerés szempontból.
Itt ui: valahogy kilehet kukázni a profilod és teljesen újrakezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest