-
Mobilarena
A játék kiadója az Electronic Arts, játék fejlesztője pedig, az EA Black Box. Auto versenyzéshez sorolható. Grafikus motort a Frostbite 2 szolgáltatja, mely már bizonyitott a Battlefield 3-ban. Játék megjelenik PC, PS3 és XB360-ra is.
Megjelenési dátum 2011.11.16
A feladatunk San Francisco-ból New York-ba eljutni. Újra illegális autóversenyzés van a középpontban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolthee
senior tag
Kicsit csalódás volt a játék számomra. Karriert simán végigvittem, viszont a challenge-ek...
Már nagyon unalmas volt, hogy minden egyes versenynél csak akkor szerzed meg az értékes medálokat, ha a kitűzött idő alatt érsz be a célba.
Lehetett volna nehezíteni az ellenfeleken és inkább eltörölni az időkorlátot. Nem egyszer volt, hogy 1 tized vagy egy század kellett volna az aranyhoz. Plána ha ennyivel csúszol le a platinumról.Kissé idegőrlő. Azért végig nyomtam az összeset a rend kedvéért, de most bosszúból a Hot Pursuit-ot kezdtem el.
Nagyon más, de még tetszik. Nem rég vettem a Logitech F710-et és most mindent azzal tolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest