Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
Nekem továbbra is bejön a game.
Szerintem a grafika is jó lett, egész szép letisztult, és tökéletesen megy.
Multit próbálta már vki?
-
feka007
veterán
válasz
tzsolesz #1171 üzenetére
Hi!
A Pro Street nekem nagyon nem jött be anno. Lehet, hogy hasonlítanak, de ez a rész százszor komolyabb lett, a Pro Street egy gagyi fos volt. Kíváncsi vagyok meddig csinálták ezt a részt, mert nagyon jól össze van rakva, nyáron downgradeltem 4870-ről 88GT OC-re, de tükörsimán fut 4xAA-val maxon 1680-ban.
Az Undercover az nem játék volt, hanem egy kódszemét..Nekem eddig ez a rész nagyon bejön, nagyon jót tett a fejlesztőváltás.
Végre tényleg váltottak, és a szimulációra mentek, nem csak összedobtak vmi szart, amit autós játéknak csúfolnak..
Remélem a továbbiakban is kitart a véleményem -
feka007
veterán
Na én is elkezdtem a gamet.
Eddig szkeptikus voltam, le se akartam szedni, de láttam a többnyire pozitív véleményeket, úgyhogy gondoltam ránézek. Hát, még csak most kezdtem el, de első ránézésre tényleg marha jó lett NFS-hez mérve.
A kocsinak súlya van, pro módban úgy viselkedik, mint a valóságban, végre nem azt érzem, hogy egy dobozt húznak egy cérna után. Rendesen érzem a kocsi súlyát.
-
feka007
veterán
Én azt mondom, ha lesz egy Grid szintű darab, szimulátoros fizikával (Gridben nincs tömege az autónak, mintha szaron csúszna a kocsi) akkor jó kis game lehet. Elvileg nem azok a barmok csinálják, akik a szimpla nfs-eket, meg amúgy is csak névbe nfs.
-
feka007
veterán
Remélem olyan lesz, mint a Grid, az fasza game.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Asztalos klub
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Wuthering Waves
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest