- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
feka007 #1163 üzenetére
Nagyjából nekem is ez esett le első neki futásra. Valóban sokat javult a fizikai realitás. Valóban van súlya az autóknak, és nekem kifejezetten tetszenek az árnyékok, és a fények is benne. A Pro Street volt majd nem ilyen. Rakd föl, és nézd meg.
Az UC-t nem tudom miért kellett ezzel elb@szni. Ott valóban műanyag szappantartók az autók. ráadásul abszolút nem jól valósították meg a kerettörténetet. Pedig az alapötlet jó lett volna, csak nem így.Ez nekem most felüdülés, mert megfelelő beállításokkal nagyon jól kezelhető verdákat lehet összepakolni. Egyértelmű, hogy 4X4 meghajtásra hajaztam, így megvettem a Micut, amiben nem csalódtam. bő 180K-ból meg is tuningoltam. a kormányzáson állítottam egy kicsit (70%-ra vettem), a többit alapon hagytam. Kormányrásegítést alacsonyra, fékrásegítést alacsonyra, és sebességváltó/kuplung automata, és mehet is.
Eddig meg vagyok vele elégedve. Látványra is szép, szebb mint az eddigiek.
Most valahogy látszik, hogy benne némi meló. Az utóbbi időben nem ez volt a jellemző.Akinek szarul megy a játék, annak mondom: erősen CPU orientált a játék motorja, tehát nagyon igénybe veszi. Úgy látom ( az itteni hsz-okból), hogy szereti az L2-őt is, no meg a minél magasabb órajelet is. Akinek akadozik, az ne a felbontást állítgassa, hanem a részletesség oltárán áldozzon sokat, hát ha az segít. Bár meg kellene nézni, melyik fícsőr eszi meg a CPU-t. Azt hiszem pro Street-nél a füst ette meg szőröstül bőröstől.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest