Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Google Pixel Buds 2a és Pixel Buds Pro 2 összehasonlító gyorsteszt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Megint kristályozik a Motorola
- Nem semmi: két Nothing kapott egy nagy frissítést
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
feka007
üzenetére
Nagyjából nekem is ez esett le első neki futásra. Valóban sokat javult a fizikai realitás. Valóban van súlya az autóknak, és nekem kifejezetten tetszenek az árnyékok, és a fények is benne. A Pro Street volt majd nem ilyen. Rakd föl, és nézd meg.
Az UC-t nem tudom miért kellett ezzel elb@szni. Ott valóban műanyag szappantartók az autók. ráadásul abszolút nem jól valósították meg a kerettörténetet. Pedig az alapötlet jó lett volna, csak nem így.
Ez nekem most felüdülés, mert megfelelő beállításokkal nagyon jól kezelhető verdákat lehet összepakolni. Egyértelmű, hogy 4X4 meghajtásra hajaztam, így megvettem a Micut, amiben nem csalódtam. bő 180K-ból meg is tuningoltam. a kormányzáson állítottam egy kicsit (70%-ra vettem), a többit alapon hagytam. Kormányrásegítést alacsonyra, fékrásegítést alacsonyra, és sebességváltó/kuplung automata, és mehet is.
Eddig meg vagyok vele elégedve. Látványra is szép, szebb mint az eddigiek.
Most valahogy látszik, hogy benne némi meló. Az utóbbi időben nem ez volt a jellemző.
Akinek szarul megy a játék, annak mondom: erősen CPU orientált a játék motorja, tehát nagyon igénybe veszi. Úgy látom ( az itteni hsz-okból), hogy szereti az L2-őt is, no meg a minél magasabb órajelet is. Akinek akadozik, az ne a felbontást állítgassa, hanem a részletesség oltárán áldozzon sokat, hát ha az segít. Bár meg kellene nézni, melyik fícsőr eszi meg a CPU-t. Azt hiszem pro Street-nél a füst ette meg szőröstül bőröstől.

Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G2i - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest