- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nem nyílnak a Foldok?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoExDeath
aktív tag
válasz
BullKoxa #4704 üzenetére
A Tunngle-t kb ugyanúgy kell használni mint a hamachi-t, csak még jobb
Lényeg, belépsz, és megkeresed a listából azt a játékot, amivel játszani akarsz. Ez esetben a NFS Shift szobába lépsz be a Sportjátékok közül. Ott általában van 10-30 ember, tudsz csetelni stb.
Ha játszani akarsz, annyi a dolgod, hogy elindítod a játékot, főmenüből Online, majd Helyi hálózat. Ha már létező játékba akarsz becsatlakozni, akkor Keresés, ha épp nincs játék, vagy éppen futnak és nem tudsz becsatlakozni, akkor te is létrehozhatsz egyet. Akkor beállítod a cumókat, majd vársz hogy jöjjön valaki versenyezni.
Ha nem látsz futó játékot, és hozzád se lépnek be akkor ellenőrizd hogy mindent jól csináltál e. A hálózati csatalók között a tunggle csatolója kell hogy az első helyen legyen. Valamilyen játék amúgy szinte mindig fut, max nem tudsz belépni mert zajlik a verseny
A héten akkora versenyek mentek éjfél és 2 óra között hogy az valami elképesztő.
-
NeoExDeath
aktív tag
válasz
- = Zk = - #4675 üzenetére
Szóval ezt a törés dolgot a vsync kikapcsolásával lehet kiküszöbölni? Azért ez elég durva. Kijön a patch ami orvosol sok hibát, és újat okoz. Őszintén szólva ez nagyon gáz. Ez a törés dolog engem kifejezetten zavar, már azt is megfigyeltem, hogyha sokan versenyzünk, monjuk 16-an, hogyha mások ütköznek, mintha akkor is jelentkezne csak kicsit kevésbe jelentősen. Az Audi R8 LMS meg alapból annyira mozog, hogy szinte folyamatosan produkál valami hasonlót. Kiváncsi vagyok hány patch kell ahhoz hogy majdnem mindenre gondoljanak (de legalábbis ne csináljanak új, látványos hibát
)
-
NeoExDeath
aktív tag
Helló.
Az új patch tényleg több fps-t és néhány új autót hozott. Azonban észrevettem valami furcsát ami eddig nem volt. Ha nekimegyünk valaminek, falnak, ellenfélnek, (nehéz megfogalmazni), hirtelen mintha beszaggatna a mozgás. Nem azt mondom hogy leesik az fps vagy ilyesmi, hanem az alatt az 1 másodperc alatt kb az autó mozgása, a karosszéria mozgása olyan mintha valami lassított felvételből lenne kikockázva. Ez persze nem látványos, csak egy amolyan feeling, de régebben nem ilyen volt. Ezt észrevette már valaki?
Egyébként jó a patch, sokat javított, ideje volt
-
NeoExDeath
aktív tag
Az FPS-t mivel lehet kiiratni a Shift ben?
Thx -
NeoExDeath
aktív tag
Hát jó hogy kiadják ezt a patch-t, már ideje. Lassan vége a karrier módnak nálam mire kiadják
De nem baj, igazából kevés dolog zavart eddig.
Érdekes módon a Murci sebesség limitje nálam nem igazán jött elő. Fullra van tuningolva, és sokszor tényleg volt sebesség limit, de sok állítgatás után ezeken sikerült valahogy túllépni. Ugyan ez csak egyszer jött elő, de a nurburg-i pályán egyszer mentem 320-al a Murcival
De általában olyan 270-80 körül tud menni.
Ja és annyit akartam még mondani, hogy ha valakit érdekel még az online játék, használja a Tunngle programot. Kb ugyanaz mint a Hamachi, csak van hozzá chatszoba, ergo nem kell összevadászni embereket a játékhoz, aki játszani akar ott van és kész. Kb 10-30 ember között mindig. Hamachi val eddig egyszer nem jött össze nekem Shift online játék, ezzel meg szinte mindig lehet találni versenyzőket.
-
NeoExDeath
aktív tag
Szoba nyitva lehet jönni
Aki belép pls chateljen rám. -
NeoExDeath
aktív tag
válasz
NeoExDeath #4440 üzenetére
Sziasztok.
Ha minden igaz ma este újra megnyitom a szobát, ugyanezekkel az elérésekkel. Várom a versenyezni vágyókat kb 20:00-tól
Koko: Ha jönni akarsz ahhoz kell egy két dolog: mivel LAN-ban játszunk fel kell raknod a patch et (ha nem működik az egér a menüben akkor nem jól raktad fel), mert az teszi fel a LAN támogatást. Utána fel kell raknod a Hamachi-t, és be kell állítanod (segítség: xp-hez, vista/7-hez ).
Ezek után csatlakozz az előző kommentemben leírt szobához.
-
NeoExDeath
aktív tag
Hi,
Mivel a ph-s hamachi szoba tele van, csinálok egy kis tesztet, aztán meglátjuk a jövőben lesz-e még ilyen. Kedvet kaptam egy kis online versenyzéshez, ezért szobát nyitottam, akit érdekel:
szobanév: neo-shift
jelszó: shiftkb éjfélig lehet jönni
-
NeoExDeath
aktív tag
Hi
Eddig két autót találtam a játékban, ami nem hajlandó elindulni. Az egyik a Corvette, a másik a Viper. Tudom hogy ez valami ismert bug, meg tudnátok mondani (linkelni), hogy hogyan lehet ezeket a gépeket működésre bírni?
Thx
-
NeoExDeath
aktív tag
Srácok továbbra is szívesen beszállnék a ph-s online mókába, de a hamachi-s szobában már nincs hely
Erre tud valaki valamilyen megoldást?
-
NeoExDeath
aktív tag
Hi,
Most raktam fel a 2-es Hamachi-t, hátha holnap lehetne tolni kicsit. De miért van az, hogy éjjel 2-kor azt írja, hogy be van telve a phshift/shift szoba?
thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest