- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7
Új hozzászólás Aktív témák
-
T.Peter
őstag
válasz
fekeandras #22 üzenetére
A ladás videó kiábrándító szerintem. A kanyarodás, meg a csúszás kegyetlen. S kanyarban megcsúsztatja, de visszahozza onnan, ahonnan már nem lehet.
#38 Csavarlazító: Nekem a dirt tetszett, el tudtam vele szórakozni, és a lényeg, hogy élveztem. A GTR-rel az a bajom, hogy szimulátornak jó lenne, de unalmas a pályákon menni, miközben nem történik semmi. Persze billentyűzettel nem lehet csodát művelni.
A valós vezetést pedig soha nem fogják tudni visszaadni. Nem lehet úgy vezetni, hogy közben a gombokat nyomogatod a körbenézéshez. Túl kicsi területet lehet látni belülről. A fizikai erőket sem tudják visszaadni. Fékezésnél előredőlés, gázadásnál hátradőlés, kanyarban, sodródásnál oldalra, stb.
-
csavarlazito
tag
válasz
fekeandras #22 üzenetére
70 ezres kormánnyal, 5 napos beállítgatással és 2 hét gyakorlással biztos jó, de az alap fizika az elképesztő..
A Lada alatt meg nincs is rendes hátsókerekes fizika, lemész a fűre és ottragadsz
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xbox Series X|S
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest