Hirdetés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Z/\ck*
aktív tag
Jó ki hitte volna arra én is rájöttem.
Nagyon kreatív, mindenbe beleb****ák a world szót, azt hú de online-t készítünk. Ezeknek az egyik része el sem indul, a másik része kudarc mert tiszta szarok, és csak kevés lesz áttörő.-->World of Warcraft
Ilyen graffal a 2-ra tippelnék.. -
deangelo4871
csendes tag
Az a manöver amit te szerettél volna csinálni,(skandináv flikk) az nem kézifékkel történik. Van egy pár videó fenn a neten mit lehet ezekkel a játékokból kihozni, de nem árt némi gyakorlás hozzá. Itt nem elég egy gombnyomás csúsztatáshoz. Meg kell csúsztatni a verdát.
Ha tolja az elejét( alapbeállitás mindegyik verdán ilyen, hogy aki most ismerkedik a játékkal az is végig tudjon kocogni a pályán) változtatni kell az autó beállitásán. Nem egyszerű ,de megéri behangolni a kocsit olyanra amilyenre szükséged van. Egy időben azzal szórakoztam, Valencia National-on Maserati MC12-essel drifteltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air 13" M1 A2337 (2022.07.04.) 81 ciklusos 98% akku
- Yamaha FG700MS Akusztikus Gitár
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független 93% akku
- iPhone 13 PRO MAX 256GB sierra blue KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 89%!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nagyon kreatív, mindenbe beleb****ák a world szót, azt hú de online-t készítünk. Ezeknek az egyik része el sem indul, a másik része kudarc mert tiszta szarok, és csak kevés lesz áttörő.-->World of Warcraft