Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android szakmai topik
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Hozzá lehet szokni nyilakkal is, de nem lehet nagyon élvezni. Olyan, mint a GRID, hogy egy ideig még bill-el is lehet tolni, de mikor már számít a kigyorsításnál a knyarodás íve, meg a gáz adás erőssége, onnantól halott az ügy.
Néhány órás próbálkozás után, erősebb autóval nem nagyon megy a nyilakkal. Vettem most egy M3 E92-t és maxra húztam. Kb olyan 280k ból. 320k-t játszottam össze egy autóval plusz a meghívásosok (Csak az első szinten).
Ez az új autó... nagyon durván megy, dehát lefékezni kegyetlen
És hát kormányzási segítség nélkül csak kacsáznék a pályán, mert a hátsó kerék úgy kiforgatja
Mondjuk 500 LE...
Nem lett rossz de kormány nélkül nem lehet kritikát mondani róla, így én se akarok.
És hát belülről egy élmény vezetni
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Strix G17 gaming laptop i7 / RTX 2060 / 16GB RAM / 512GB SSD 17,3" 144Hz
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Új 32GB G.Skill F3 2400Mhz CL10 eladó!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó GIGABYTE Z590M ULTRA DURABLE Alaplap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És hát kormányzási segítség nélkül csak kacsáznék a pályán, mert a hátsó kerék úgy kiforgatja
Mondjuk 500 LE...