- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Ha már valaki klónozni akar, akkor ez inkább Forza 3 klón lesz. Vagy 2, teljesen mindegy, de a grafika miatt közelebb áll a 3-hoz.
De nekem ez a rész jön be a legjobban, látszik, hogy nem a régi csapat csinálta, hanem másik.
Underground 1-2, Most Wanted azért nem jött be, mert nem vagyok az autó tuning "híve". Egyáltalán nem jönnek be ezek az egyéni, szarrá matricázott, szivárvány autók, amiből bömböl a zene, és alul neon világít.
Gyári állapotokat szeretem... látom ebben is lehet mindenféle színt, vynl-t tenni a kocsira... én maradok az egyszínű gyári állapotoknál, ahogy a Forza 2-nél is.
Meg a régi részek nagyon arcade-osak voltak, nuku töréssel. Carbon, Pro Street, Undercover-ról meg inkább nem beszélek, bár a Pro Street elment... a mélypont az Undercover volt, szerintem nagyon összecsapott, bughalmaz lett belőle.Ez se tökéletes, de szerintem nagy előrelépés.
A Porsche 2000 tetszett legalább ennyire annak idején, kár, hogy olyan már nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ritkaság eladó!!! i5-5675c Iris pro grafikus maggal.
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest