Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tzsolesz

nagyúr

Nuh, megnéztem az fps értékeket.

Catalyst-ben minden maxxon. 1680x1050, minden high-on, 16XAF, 8XAA 26-52 fps-ig terjedően szépen röccenés mentesen fut. csak ehhez procit 3.4ghz-re kellett állítanom. 3.2Ghz-en lesett a futamok elején (amikor csikorog vagy 15 autó előttünk) 24fps-re. Így csak 26fps-re esik le, de nem minden pályán. Átlagosan játék közben 35-42 fps között van.

1280x1024-ben nem próbáltam, mert a 4850-el nevetséges lenne akkora felbontáson játszani.

Ezzel csak a kételyeket szeretném eloszlatni az NV vs. ATI-n való sebesség tükrében.
    Mindegy milyen VGA van, legyen alatta jó erős proci. Lásd Laraxior-t akinek 3Ghz-es Quad-al 40fps-t produkál a 9800GTX-e. Meg kell rángatni a prockókat. gyanús, hogy a Pro Street motorját használja a játék. Azzal semmi baj sem volt, csak az hogy hogy egy 2600XT-én, és egy 4670-en is ugyan azt az fps-t produkálja, ha azonos processzorral hajtjuk a játékot. Ezt kellene figyelembe vennie mindenkinek.
    Akkor lett gyanús, amikor 0XAAm és a 8XAA között nem volt teljesítményromlás, legalább is nálam. :U

Új hozzászólás Aktív témák