Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• zöldfülű

csendes tag

Sziasztok! Egy nagy Heeelp kellene! Eredeti játékom van, vásárolt, nem letöltött. Eddig ment is minden simán vele, ( egyszer egyszer előfordult, nem tudom bug-e vagy gép miatt, hogy hiányosan töltötte be a tájat és belefutva lemerevedett a játék, de eddig csak ennyi volt vele a probléma) végig játszottam a 21-es szintig az egyik versenyző módot, megnyertem az utolsó kocsit is, és innentől kezdve valami nem stimmel a játékkal. Átlépek a cop módba, vagy ismét vissza a versenyző módba, de bármit csinálok, akármilyen kocsit választok, akármilyen módban kezdem el a játékot, multiban az igazi játékosok autói csak pattogva tudnak elhaladni mellettem, azt hiszem látnak, de ők sem tudnak játszani velem... gyakorlatilag játszhatatlanná vált az egész játék úgy ahogy van, és nem tudom miért, mi a gond vele. Help ha valaki tudja mi lehet ez, vagy mi a baj. Imádom ezt a kis játékot , de így most gyakorlatilag nem tudok vele játszani :O :W :W :W ( nem tudom jelent-e vagy számít -e valamit, hogy originből indítom a játékot. )

Új hozzászólás Aktív témák