Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phobion
addikt
Mennyi esély van arra, hogy ebbe a részbe is bekerüljön a legendás M3 E36-os gép?

-
dragonfx
veterán
Már késő patch.öt hozni szerintem a játék kifutott már. Nem rössz de nem kedvenc.
494_- ezen ne csodalkozz a procid edeskeves hozzá. Procilimitben vágy elég keményen....enyemen is akad.csak 4 magon megy jöl. Kisebb felbontasban még jobban kijön a procid gyengesege.fhd.bán próbáld meg. De a 3 giga se túl acelos.
-
sider24
tag
Sziasztok.
Nekem olyan problémám lenne hogy nálam valamiért szaggat a játék, pedig a Minimális gépigény meg van hozzá, és legalább Low beállításokkal kellene mennyen, minimum úgy hogy ne szaggasson!! "17fps.."
Amit tud a számítógépem. ----> (1440x900) <---- Felbontásban.
CPU: E3200: 3500Mhz, 1MB Cache..
Memória: DDR3 3GB 1333Mhz...
Videó kártya: Sapphire HD7770..Miért nem megy?

-
Phobion
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Igen, az valami szenzációs amikor eléd teleportálnak a rendőr társaid.
Ilyeneket kellene fixálni, nem DLC-ket kiadni horror áron (persze kinek mi a horror ár). -
dragonfx
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
szuszááá nekem a billentyűzetem járt igy ezért nem veszek max 3e.set elözőből 5 gomb hiányzott mikor cseréltem..de kibaxtam vele átraktam kipattingattam és persze a space kijárt...mostanibol még csak a win gomb tört el...
...én már winyot dvdírót tettem igy tönkre mikor felülről megküldtem....
..de már kinőttem. 
-
ForRedGlory
félisten
válasz
dragonfx
üzenetére
Én mondjuk tegnap falhoz basztam az Xbox 360 kontrollert, mehetek is venni újat. Egyszerűen agyfaszt kapok ha én vagyok a rendőr. Ez a fos elém teleportálja a többi rendőrt, akik jó eséllyel belém szállnak oldalról, hátulról, keresztbe állnak előttem és szarrá törnek. Hihetetlen, egy bowling golyóban több IQ van, mint ebben a fosban.
-
Phobion
addikt
Az új DLC megjelenés mikorra várható? Most láttam csak

-
dragonfx
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Aha.de amúgy elég felejtos ez a patch.későn jött.a fanatikok már kiporgettek es lerakták kb.
-
szami777
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
a hivatalos úton az fps limit törlését úgy tűnik nem fogják már megcsinálni, pedig reménykedtem.
-
dragonfx
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Még egy kis 2 magos optimalizalas...igén a lagoon részt amit dumaltunk nem ártana kijavitanak. Na majd google segit.
-
szami777
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
köszi, h szóltál, megyek és leporolom a játékot

-
ForRedGlory
félisten
Hoppá, 500 MB-os patch, infó, hogy mi van benne? Origin már szedi is.
Istenem add, hogy optimalizálják a városos részt, hogy ott se essen be az fps-em 
-
dragonfx
veterán
válasz
d@minator
üzenetére
Good luck!
Ja a slam az driftelesre szoktak írni. A perfect turbo meg hogy ne koccolj közbe.
A stűnt mine meg wrecked cop se egyszerű.
Én már kiporgettem a gammat azóta hagyom is.uncsi már.az osszellve 4 köcsi maxon van. Nem is tudom talán a veneno a legjobb.Én most a gas gussler xtreme.t nyomtam.de annak is vége már. :-(
-
d@minator
addikt
"get 3 slams while using the turbo" - Mi a fenét kell csinálni?
-
Black Dragon
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Konkrét példát én sem tudok rá mondani amikor becsukta a tetőt, de biztos vagyok abban, hogy automatán megy a dolog, szóval felesleges nyomkodni a gombokat, csak a vezetőn múlik a dolog, az ő hozzáértése pedig sok esetben megkérdőjelezhető.

-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
Black Dragon
üzenetére
Mondjuk ez érdekes. Ha már zárható a tető, miért nem tudom én is bezárni?

-
lowzor
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Esőben magától lezárja.
-
bulikavagyok
nagyúr
Sziasztok,
Főleg Xbox-osokhoz szólna a kérdésem. Tegnap szereztem be a játékot, és a 458 Spider-en egy üldözés közben sikerült bezárnom a tetőt. Ez automatikusan történik, vagy én csináltam vmelyik gombbal?
Köszi a választ előre is! -
szami777
addikt
válasz
NightCool85
üzenetére
Szia,
Csak xbox360 kontrollert támogat. Elvileg az xbox360ce nevü emulátorral meg lehet már csinálni nehezen, de nekem nem sikerült. A joytokey programmal sikerült félig-meddig megoldanom, de az kanyarodás nem az analóg karral, hanem a bal oldali nyilakkal megy csak. -
NightCool85
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám,hogy kaptam egy gamepadot,telepítettem a driverét,szépen fel is ismeri a windows,kalibrálásnál minden működik,visszajelez.Viszont ha elindítom a játékot,nem reagál csak egy pár dologra,se a gázra,se a fékre,se az irányváltásra semmi.Viszont az elején működik az a gomb amivel a gázt kéne adni,hiszen megnyomom hogy tovább menjen,illetve hogy ne kapcsolódjon az ea szerverhez.Eseteleg valakinek valami ötlet,hol lehet hiba?
Előre is köszi.
Üdv -
tgulyas
senior tag
Üdv, hogy lehet meg szerezni a maserati GT ?
-
dragonfx
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
amugy grand tour veneno 11.44

ez a pagani meg p1 még level 5ön is xar....

-
ForRedGlory
félisten
mégsem
-
szami777
addikt
Hali.
nfs14.exe-ből shortcut az asztalra, majd jobb klikk, tulajdonságok, majd target után egy scape és másold be ezt:
-GameTime.MaxSimFps 60 -GameTime.ForceSimRate 60+
Ne originből indísd, hanem asztalról
olyan grafikai beállítást válassz amennyibe adja a 60 fps-t a játék alapból. Ha nem akkor elég érdekesen fog kinézni.
videó: [link] -
dragonfx
veterán
ez az 1.3 patch hát ne tudom nem érzem javított volna....
-
Zedz
addikt
Sziasztok!
A rendőr fényeket lehet ki-be kapcsolgatni?
Nekem az üldözés után is villog jó pár percig... -
jblgti38
tag
SziasztoK!
Nekem olyan problémám lenne(már játszottam vele jópár órát és egyik napról a másikra...),hogy ha elindítom csak a fekete képernyő van(ellentétben másokkal, nekem akkor is fekete amikor alt+enterezek) erre van már esetleg valami megoldás? vagy lehet tudni valamit róla hogy miért van?Ötlet?
frissítettem a drivereket is direkt...szal az kilőve:S -
CJ3
senior tag
Sziasztok hova ment a játék valaki tudja?
-
dragonfx
veterán
ez az enzo egy xar

sokkal lassabban növekszika körözöttségem jobban rámjönnek a zsaruk.xarabbul kanyarodik és driftel mint a veneno.és nem is huz annyira.
pedig a csikok alapján jobb.
és a durabja is 8.3 a venenonak 6.5 mégis 6*.on is avgy 5x javítattam magam tuolso pillanatban 6xorra nem sikerült 200m hijján....
-
szami777
addikt
Sziasztok, sikerült valakinek nem xbox360 kontrollerrel játszania már?
Próbálgattam egy két dolgot netről, de semmi siker. A 30 fps korlátot sikerült megoldjam, már csak a kontrolleremet kéne működésre bírni a játékba és teljes lehet az "öröm". -
dragonfx
veterán
és a pontok szerzése is összefügg akocsival meg hogy level hányas a tuning meg a level hányas a pursuiittech. értelemszerűen ennyivel durvábbak is a zsaruk meg ellenfelek az utcán. 4-5-6 csilalgosok jönnek csak...
veneno.n mindne plafon és nagyon durván szalad fel az sp lemegyek egy átlag race.t ami 10km.zsaruk ellenfelek tolom amivel lehet és 40-50e összejön csak ebből....irto hamar felugrik 4-5x szorzóra.
míg mondjuk egy fél tuning.os enzo.val(most ezt probálgatom) közel sme ilyne gyorsan pedig mind2 4 lángos auto alapból. -
dragonfx
veterán
hát igne rutin kell.
amit sanyi77 írt ugy gondolom én is.
mondom durabot tedd fel 5/5re.és utána pursuit tech shock mindenképp.meg kicsit fickosabb megszökös paganik ellen a az emp kell...
.minnél előbb level 4.re.ott nem meneklünek.emp leszedi lelassul melléérsz shock..és kb 50% élete nincs..ezt még1x megcisnálod egy 5-6km.es futma alatt és máris wrecked racer és nyugi végiggurulsz....és 3-4x szorzóval már szépen számol...tegnap 10es tűzőn értem a hideouzthoz a venenoval...8x.os szorzóval...
...bármit cisnáltam ugrált fel a pénz. 
438>>és ezt trüökköt beveszia játék hogy 60at rakod maxra de ksiebbet kényszeritesz ki

-
boogie84
veterán
-
szami777
addikt
én is így voltam vele, letettem a fenébe, aztán belejöttem és most inkább kihívásnak látom, hogy eljussak egy javító helyre, hideout-ra. Ilyen ez a játék. Ha nem sikerül, akkor baromira bepipulsz, viszont, ha nulla élettel hajszál híján beérsz a hideout-ra az hatalmas élmény

-
dragonfx
veterán
aha hát lecsenegett a karácsonyi láz. a tavalyi tavalyelőtti joval gyengébb volt.
Hátvigyázni kell magadra keresni repair shoppot és ha látod sokan jönnek már akkor go to hideout.
a shock és ram az jo lerázhatod őket nyersz kis időt amig elérsz a házig.
elsőre durabot acceleriton és pursuitechet kell venni. -
dragonfx
veterán
ennyire nem tolja senki kihalt a topik?a 30 fps miatt?
aki nfs fun annak nincs akadály.
nagyon vártama venenot rátuningoltam de level5 durabbal is 6.5es kicsinálják mint a xart...
..most a vynileket szerezgetem. a F12 ferka egész jo de sajnos 280-290nél kifullad...és a veneno a pagani és a mclaren otthagy...
...csak ezek meg törnek mint a picsa....talán az aventador a legjobb. -
dragonfx
veterán
válasz
dragonfx
üzenetére
na ugy vettem észre ha a terrain quality.t kapcsolom ki akkor megy legnormálisabban és a másik kettő 1.esen van.
amugy van két har time trial ki tud megcisnálni?és mivel?
egyik interstate04 és no turn back nevű. egyik felső sziget keleti része a háznál.
más a sziget közepe az átvezető hídnál. -
dragonfx
veterán
szinte semmi különbség nincs low és ultra közt.ez tényleg gázos.ha kikapcsolod akkor látni.
amugy nema játékban kell állítani a profile file.ba a shadow, terrain, texture, undergrow négyes készíti ki a rendszereket. ezeket kikapcsolod csunyább lesz mint dx10es lenen csak avgy nem tom de nem ugrál le az fps annyira.most tezstelgetem éppen milyen kombinációban nem akad.

-
demyen
tag
nem akarok kötekedni, de ez valami iszonyú pixeles !
Bármire állitom, szerintem valahogy csúnya, mintha sosem változna, pedig minden maxon van Full hd-ba.
-
n3m3r3
tag
Ezt nézd meg lehet segít, egy segédprogramot kell elindítani:
http://answers.ea.com/t5/Need-for-Speed-Rivals/Need-for-Speed-Rivals-Black-screen-only-with-full-screen/m-p/1873031#U1873031 -
eminem
tag
fel van téve az összes drive a legújabbak
-
-
eminem
tag
Hali
Ismerem az alt+entert de sajna nem segít.
Nekem egy LG 107" cinema 3d tv van. 1920X1080
És még van itthon ég egy LG 26" tv és azon elindul rendesen a játék teljes képernyőn de ennek a tv-nek a max felbontása 1366X768
És ha már elindult a játék csak átdugom a hdmi kábelt és teljes képernyőn megy a 107" tv-én -
n3m3r3
tag
A kedvetekért kipróbáltam (szintén LG cinema 3d) és hiba nélkül tette dolgát. Nem vettem ki jól az írásodból hogy monitorról váltasz át tv-re? A villogás szerű dolgot néha akkor tapasztaltam mikor kiléptem az asztalra, de ha belekattintasz a ablakba vagy nyomsz alt+entert helyreáll. Esetleg a beállításoknál nézd meg hogy a tv 60hz-en fusson.
-
dragonfx
veterán
-
eminem
tag
Sziasztok!
Mi okozza azt a hibát hogy a NFS RIVALS játékék nem fut teljes képernyőn?
Már többször újratettem a Windows-t
Tettem fel Win7-et Win8-at és most Win8.1 van fent az összes drive és nem akar teljes képernyőn futni csak fekete képernyőn villog ha leteszem ablak módba akkor teljesen jól megy próbáltam felbontást csökkenteni de semmi javulás.(Eredeti Windows)
Minden más játék jól fut teljes képernyőn 1920X1080
Amin én használom az egy LG cinema smart 3d 107" tv
Van itthon még egy LG 26" tv átdugtam a hdmi kábelt átállítottam a felbontást 1360X768-ra mert csak ezt kezelte jól ez egy HD READY LCD TV ÉS EZEN ELINDULT TELJES KÉPERNYŐN.
Átdugtam a HDMI kábelt és teljes képernyőn maradt a játék.
Vissza állítottam a a felbontást a játékban és a Windows-ban is és még mindig teljes képernyőn futott a NFS RIVALS játék, letettem ablak módba utána teljes képernyőre és még mindig RENDESEN futott.
De ha bezártam a játékot és újraindítottam akkor már megint csak a fekete villogás várt.
Megpróbáltam ugyan azt a felbontást (1366X768) használni a nagy tv-men mint a kicsin de ez sajna nem segített. Mi ez a varázslat?
Ha valaki tud erre valami megoldást mondani azt megköszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- ingyenes webtárhely és játékszerver
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- EAFC 26
- Projektor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Milyen notebookot vegyek?
- Sci-fi
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ilyeneket kellene fixálni, nem DLC-ket kiadni horror áron (persze kinek mi a horror ár).
...én már winyot dvdírót tettem igy tönkre mikor felülről megküldtem....
..de már kinőttem. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nekem az üldözés után is villog jó pár percig...
..de addig nitrozgattam mi kievickéltem egy busteddel.