Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zöldfülű
csendes tag
Áhh nem az lenne a cél. A problémám, hogy egy zsaru a játékban (seveRUS-LEX a nickneve.... bár nincs rá semmi bizonyítékom, csak a játékmódja, hogy szerintem F8-RUS utódja, vagy másik nickneve lehet mert manapság ezen a néven ismert játékost már nem látom a játékban) nem tudott elkapni, pedig kitartóan próbálkozott ( valószínűleg kicsit felidegesítette, hogy állandóan meglógok előle, s ez nem tetszett neki) válaszul úgy vágott vissza, hogy azóta ow-n keresztül megkeres és non stop minden fellelhető eszközt bevet ellenem, s így ellehetetleníti a játékot, gyakorlatilag addig rombolja az autót ow-n keresztül, amíg az minden más külső behatás nélkül ki nem esik a játékból újra és újra. Ezt szerettem volna kiküszöbölni, de úgy látszik, hogy nem fogom tudni. Mert így gyakorlatilag se játszani, sem versenyezni nem tudok, ... nem beszélve arról, hogy kissé etikátlanul menekülés közben is ezt kezdte alkalmazni, mert így végre utol tudott érni, és ki tudta ütni a játékból a kocsimat.
-
zöldfülű
csendes tag
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, hogy hol tudom letiltani azt, hogy overwatch-on keresztül rombolják az autómat verseny közben idegenek?
Köszi előre is a választ. -
zöldfülű
csendes tag
Vissza olvastam, és én is kipróbáltam azt, hogy nem az originből indítottam a játékot hanem az asztalról. Szerencsére így megy a játék. Ha valakinek hasonló gondja lesz mint nekem, így üzenem, hogy ez megoldja..... Viszont, nem tudom, hogy az originben megismert és felvett barátaim játékába így be tudok-e csatlakozni, vagy akkor visszatér ez a probléma ami jelentkezett. ( ha valaki szeretne barátot, vagy szívesen felvesz, akkor MindHunter73 néven megtalál... persze csak ha működik ez a része a játéknak
) -
zöldfülű
csendes tag
Sziasztok! Egy nagy Heeelp kellene! Eredeti játékom van, vásárolt, nem letöltött. Eddig ment is minden simán vele, ( egyszer egyszer előfordult, nem tudom bug-e vagy gép miatt, hogy hiányosan töltötte be a tájat és belefutva lemerevedett a játék, de eddig csak ennyi volt vele a probléma) végig játszottam a 21-es szintig az egyik versenyző módot, megnyertem az utolsó kocsit is, és innentől kezdve valami nem stimmel a játékkal. Átlépek a cop módba, vagy ismét vissza a versenyző módba, de bármit csinálok, akármilyen kocsit választok, akármilyen módban kezdem el a játékot, multiban az igazi játékosok autói csak pattogva tudnak elhaladni mellettem, azt hiszem látnak, de ők sem tudnak játszani velem... gyakorlatilag játszhatatlanná vált az egész játék úgy ahogy van, és nem tudom miért, mi a gond vele. Help ha valaki tudja mi lehet ez, vagy mi a baj. Imádom ezt a kis játékot , de így most gyakorlatilag nem tudok vele játszani
( nem tudom jelent-e vagy számít -e valamit, hogy originből indítom a játékot. )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yettel topik
- Dell notebook topic
- OLED monitor topic
- Dogee V20pro
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Google Chromecast topic
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)