Új hozzászólás Aktív témák
-
front3r
őstag
Azért az én véleményem biztos megnyugtat téged: Én a bétát toltam, de ennyire még nem jött át sohasem játékból a badass, underground élmény, mint ebből! Majdnem folyt rólam a víz, annyira elkapott az élmény, a kanyarokban az autóval együtt dőlöngéltem én is!!! A zene elengedhetetlen a hangulathoz, nekem 80%-ban bejött a lista. Nem olyan mint a régi Undergroundokban, de a mai modern kornak megfelel, de mégis nagyon jó vezetés mellé, az élmény fokozásához.
Én ezt várom egy autós játéktól, nekem ez ezt meg tudta adni! Holnap elvileg meg is érkezik a játékom.Az eddigi NFS-eket skippeltem, de ez érdekelt, mert tényleg a régi Underground hangulatot akarják visszahozni.
GEIL: Jobban is teszed hogy jövőre(gondolom PC-re veszed), mert jelenleg pl. a PS-hez való Logitech kormányt ez a játék biza NEM támogatja(redditen olvastam). Valószínű amúgy később bekerül a támogatás, de látszik, hogy elsősorban a játékot kontrollerhez készítették el. De mivel minden frissítés a játékhoz ingyen érkezik, így nem kell aggódni sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Crucial 240GB SSD eladó
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged