- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Yettel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
front3r
őstag
Azért az én véleményem biztos megnyugtat téged: Én a bétát toltam, de ennyire még nem jött át sohasem játékból a badass, underground élmény, mint ebből! Majdnem folyt rólam a víz, annyira elkapott az élmény, a kanyarokban az autóval együtt dőlöngéltem én is!!! A zene elengedhetetlen a hangulathoz, nekem 80%-ban bejött a lista. Nem olyan mint a régi Undergroundokban, de a mai modern kornak megfelel, de mégis nagyon jó vezetés mellé, az élmény fokozásához.
Én ezt várom egy autós játéktól, nekem ez ezt meg tudta adni! Holnap elvileg meg is érkezik a játékom.Az eddigi NFS-eket skippeltem, de ez érdekelt, mert tényleg a régi Underground hangulatot akarják visszahozni.
GEIL: Jobban is teszed hogy jövőre(gondolom PC-re veszed), mert jelenleg pl. a PS-hez való Logitech kormányt ez a játék biza NEM támogatja(redditen olvastam). Valószínű amúgy később bekerül a támogatás, de látszik, hogy elsősorban a játékot kontrollerhez készítették el. De mivel minden frissítés a játékhoz ingyen érkezik, így nem kell aggódni sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Gaming PC - R5 9600X,RTX 5070 12GB,32GB DDR5,1TB NVMe,850W
- Ultra PC - R7 7800X3D,RTX 5080 16GB,32GB DDR5,1TB NVMe,1200W
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Lenovo Legion 5 15ARH05H - Gamer Laptop
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

rettento auto b*zi vagyok, elhiheted. Tenyleg bejovosek a videok , de valhogy élesbe megis kimerult egyelore nekem ez alatt a 10 ora alatt. Termeszetesen a garazsba rengeteget eltoltenek. Meglatjuk.