- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
válasz
sirszevenap #339 üzenetére
Értem amit mondasz...de ez nálam olyan kérdés hogy kell..mert NFS
....már youtube.on láttam pár videot...a játék elejétől kezdve...nekem bejön a hangulata...a garázs...olajszagú műhely...szerelő csaj...haverok...bandázás..a verdák....módosítások....stb stb......ezt olyan érzi át jobban aki ezt "élőben" is tapasztalta...vagy jelenleg is nyomja....mégha csak kicsiben is.
...........( nekem sem gyári a Seat-om....)
-
GEIL
addikt
válasz
boogie84 #336 üzenetére
Egy tömött buszon kapná el a hasmenés a fejlesztőcsapatot...hogy nemtudnak időre adaptálni egy játékot minden platformra......majd nagykegyesen megjelenik jövő márciusban, persze rá 1-2 hétre már jön majd a patch mert olyan bugos hogy én szégyenlem majd magam miattuk....addigra meg PS4 és XBOX one tulajok közül már páran unni is fogják....ehh.....
-
GEIL
addikt
Az összes Need 4 Speed játék megvan és végig is toltam mindet, nemis egyszer.
A mostani gépemen is fentvan:
Hot Pursuit II, Underground I, Most Wanted (2005), Carbon, Pro Street, Undercover és Most Wanted (2012)Az első Most Wanted (2005) és Carbon is tetszett történetileg is...átvezető videók is passzoltak.....azokban az időkben nagyon ment ez a "hangulat".......bele lehetett tenni pár órát mindegyik részbe.
-
GEIL
addikt
Nemigaz hogy egy M5 E60 vagy egy M5 F1 már nem fért volna el benne...
meg Carrera is van benne dögivel...de egy klasszikus 911 turbo inkább kellene....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beats Studio Pro (fekete) - LEGJOBB ÁRON!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged