- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kony
csendes tag
Nekem a gépemen 1024*768 on fut . Kocsi részletesség közepes többi alacsony...
a vas: 3100+ Sempron(kisszériás nagy chac el) 2* 512 mb kingston ram ATI Radeon 9550 128m 128bit . szeretett alaplapom: ABIT NF8 Nforce 3... A Proci 2.1 (2.5 ön is dolgozott már
)en fut minden gond nélkül a ramok is kicsit 400 felett... Az a baj h megveszitek a drága hardvereket de Softwerben ne mentek utána! legújjabb VGA driver ... Akinek radeonja van töltse le alegújjabb CCC t www.ati.com ... A procin is lehet húzni 1 kicsit... ÉS javaslom csinálljátok azt amit én: CSak aPro Streethez feltettem egy CSONt üres XP t.. semmi gányal... A többi dolgom VIstán megy .... ÜDV!!!
-
kony
csendes tag
Egyébként van valakinek tippje hogy Vista alatt hogyan kell futtani az NFS PS t? Próbálltam rá telepíteni de nem nagyon akarta, (nincs elég jogosultsága ehhez aművelethez vagy mi ..)
pedig rendszergizdaként vagyok bent.. Csak emiadt vissza kellett tennem az XP tEgyébként a Vas am: AMD Sempron 3100 + (2 100 on víga üzemel
aránylag nagy Chac el) 2*512 MB Kingston RAM kicsivel 400 fölött dolgoznak.. Egy ABIT NF8 Nforce 3 as alaplap + ABIT Ati Radeon 9550 128 mega 128 bit --- 124*768 ban fut a game és játék közben max nagyon nagyon ritkán akad mikor sok autó + éles kanyar ... Ami furcsa,hogy a menü viszont akad
Ezt nem nagyon értem...
AKi tud a Vistával kapcsolatosan valamit please írjon!THX
ui:+ ( MAjomparádés 1.0 versios PS em van) -
kony
csendes tag
VAZZE SIKERÜLT! VÉGIGKEREKEZTEM AZ EGÉSZET!!!!
AKInek nem megy a2 kerék : Dodge Charger ... minden 3 asra maradjon középérték.. Lehető legszélesenn gumi hátra(karosszéria/gumiszélesség / 4 es)
NEmtudom mi volt nekem elállítva.mert csinálltam egy újj tervrajzot és azzal 1 ből jó volt!!! Köszi a segítséget!!! gyanakszok a leszorítóerő naygságára..
ÜDv!!
-
kony
csendes tag
-
kony
csendes tag
Sziasztok!!!! Most engem Gyilkolni fogtok és megértem! Jogos( elolvastam majdnem az 500 hsz t és a leírásokat emg mindent) DE NEM TUDOK 2 KErekezni!!! Driftben pályacsúcsok fojamatosan...
2 kerékre szánt autó: Dodge Charger 890 Le Minden 3 as szintű a felfüggőn kívül az 2 es ...
-Hasmagasság max
-Hátsó felni/gumi(4 es állítás) a maxon van
-Hátsó felfüggő maxon van(minden)
-Eleje puha mint állata Guminyomás középen ,de próbálltam már mindenhogyan... ÉS amax drift 1* volt 200 m 4 . sebeségfokozatban valahogy felvette az elejét... Azóta 5 m volt a max ami sikerül! Nem kérlek ! KÖNYÖRGÖk ..!!!! Az NFS 1 óta az összeset végigvittem nem 1* de most ezzel nagyon elvaghyok akadva, ne bántsatok mert tényleg utánaolvastam nem csak itt!! Aki tud segíteni akár msn en is vegyen fel áttolom neki a mentésemet! Előre is köszi (magfuzio@hotmail.com)
eddig kb 3 órát suenvedtem a beállítással de semmi..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kutya topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mazda topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged