- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DewiL
senior tag
válasz
Sirandrish #4737 üzenetére
fogalmazzunk úgy ha már ragaszkodsz hozzá hogy: optimalizálatlan picit
-
DewiL
senior tag
válasz
Kartács #4733 üzenetére
minden versenyszámhoz külön autó kell (grip drift drag speed) ha mondjuk mind a 4 féle verseny van egy napon és neked nincs valamelyik fajta autó akkor oda nem tudsz menni de nem kell aggódni mert az elején csak grip és drag kell az első autód ugye grip a dragod meg megnyered az első nagyobb napon
egyébként vannak olyan napok is ahova nem a saját autódat viszed hanem kapsz default autókat -
DewiL
senior tag
válasz
Kartács #4731 üzenetére
ui. 1ilyen verseny Dayen csak akkor kapsz nyereményautót ha minda 4-5versenyben FIRSTként teljesítessz?
csak akkor ha éppen az a díj az adott day-en ezt látod is ha van amikor választod és aktív az info 2v3as gomb
hogy mire jó a blueprint szerintem arra hogy nem kell mondjuk meg venned 3db skyline-t hanem elég egyet de 3féle verziót csinálhatsz belőle és értlem szerűen amelyik az aktív azt tudod versenyre vinni
-
DewiL
senior tag
-
DewiL
senior tag
válasz
Sirandrish #4717 üzenetére
valóban de az olyan ember akiről te beszélsz már rég xbox360on nyomja nem pc-n mert hülye hozzá
-
DewiL
senior tag
válasz
Sirandrish #4710 üzenetére
őszintén... szerinted aki megveszi a hell gate londont és fut is a gépén annak nincs nete naneee vagy nem tud lesétálni valamelyik sarki netkávézóba ezt ugye te sem gondoltad komolyan
az viszont megint más kérdés hogy ma már patch nélkül minden játék bugos és ez tényleg nem jó -
DewiL
senior tag
válasz
Tibiajax #4709 üzenetére
Szerintem nem csak te dolgozol hanem itt elég sokan többek között én is de mint többen a fórumtásak közül vártam én is ezt a játékot és igen én is úgy voltam vele először hogy quit-then-unistall DE én türelmes ember vagyok és a randa design alá néztem és elfogathatónak találtam addig amíg nincs más ennyi.
F8 mellé nyomj még egy SHIFT-et is de inkább keresd meg az Unistall-t -
DewiL
senior tag
válasz
Sirandrish #4699 üzenetére
te még nem
-
DewiL
senior tag
úgy látszik én is öregnek számítok mivel már az NFS1 óta midegyikkel játsztottam kivéve a 5 mert az nagyon nem tetszett, személyes kedvenceim a 2SE és a 3 az újakank (undergorundtól) tényleg más a feelingje de manapság melyik játéknak van olyan feelingje mint régen nagyon kevésnek
de térjünk vissza a ps-hez a grafika szerintem elég jó (én 1650*1050 2xAA high beállítások mellett játszom) a menu designja valóban nem a legjobb de gondolom a fiatalságot (15éves korosztály) célozza meg. Az első néhány perc játék után nekem is az volt a véleményem mi ez a sz*r?! de gondoltam adjunk egy esélyt szerencsétlennek és minél többet játszottam vele annál jobban tetszett! (most a react team session-nál járok abból is már a teteje kész van) az pedig hogy mennyire bonyolult mindenki maga döntse el (hisz valakinek már a pacman is bonyolult) szerintem egyáltalán nem az! Az pedig megint csak hülyeség felhozni a játék ellen hogy a fizika milyen szar meg távol áll a realitástól... stb persze hisz ez arcade játék nem szimulátor akinek ez nem tetszik üljön be az autójába és hajrá vagy szerezzen egy szimulátor játékot!
egy szó mint száz a játék nem olyan sz*r mint amilyennek először tűnik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest