Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korábbi mobilos autós játékokban mindben döntögettem, el is ítéltem valamennyire a tapicskolós kormányzást (ha már van giroszkóp a telefonokban gondoltam).
Aztán ez a játék alapból tapicskolós irányítással kezdett, boldogultam is vele és végül így hagytam és nem gáz ez.
Főleg azért is jobb így, mert ezt az autós játékot már nyílvánosan is nyomom, nem csak közösségtől elzárva otthon és így nem annyira nézik hülyének az embert azért mégse.
Alkatrészeket meg még mindig úgy lehet költöztetni, hogy először a forrás autón kell lecserélni másikra az adott alkatrészt és úgy válik csak szabaddá a kívánt cucc.
Más: Sikerült ma full benzinból játszanon 6 db újrajátszós versenyt. Egyik alkalommal sem sikerült azt húzni, amit épp szerettem volna.
Ez egy szar játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile (ARPG)
- PlayStation 5
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- 2025 - Íme a 46. héten megjelenő játékok listája
- További aktív témák...
- Xbox One / Series X Játékok
- Új 2TB 2000GB m.2 Külső SSD, tesztelt, garancia
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Garanciás - LG C2 55 OLED TV 4K, 120Hz, 2.1 - OLED55C21LA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest