Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmicsi
csendes tag
Pontosan, régen volt többször akcióban, de sajna banánról átszokott a pénzre a kis piros majom.... Amúgy a kupát én sem értem, így felesleges vele játszani. Régen lehetett venni alkatrészeket, sőt partokat is érte. Én ott láttam elsőnek arany cuccokat
VOlt is motiváció. Most meg van 192K pontom és nem tudok vele mit kezdeni.
Aranyra meg vigyázz, ne költsd el semmi olyanra, amit farmolással ki tudnál szedni. Sokan pl 30 goldért újra választanak rewardot vagy simán tankolnak aztán meg pislognak miért nincs goldjuk. Felesleges mind. Tartogasd eventre és olyan esetekre ami kegyediek (eventes BP, store-ban pack stb).
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
VOlt is motiváció. Most meg van 192K pontom és nem tudok vele mit kezdeni.