- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melafoto
senior tag
Ez a rész most jó hosszú 14 event...
-
-
Melafoto
senior tag
@-secret-
@air
Köszi.... Akkor csak Én vagyok ilyen hülye... -
Melafoto
senior tag
Ti mennyi aranyat nyomtatok már el erre az eventre?
-
Melafoto
senior tag
Szerintetek a 4 csillagos lila alkatrésznél lesz nagyobb is a marketben?
-
Melafoto
senior tag
Kicsit fura, hogy az első chaptert 10 perc alatt kivégeztem és 16 órát kell várni a következőre....
-
Melafoto
senior tag
Az tudja valaki, hogy ez a Ford Mustang használható lesz másra is? (pl. Underground, Car series)
Tehát érdemes-e költeni a kicsikére? -
Melafoto
senior tag
-
Melafoto
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #978 üzenetére
Ismerem magam és félek igazad lesz....
Gyógyuló félben vagyok már nem költök 100ezreket internetes játékra -
Melafoto
senior tag
@-secret-
@fery02
Köszönöm a biztató és nyugtató információkat
Ez egy ilyen játék....de nem adom fel! -
Melafoto
senior tag
Számomra egy játék addig jó még nem kell telepumpálni lóvéval, hogy játszani tudjak.
Persze sejtettem, hogy ez is ilyen lehúzós játék..de azt hittem késöbb lesz.
Mercedes-Amg autóba most raktam két db lila alkatrészt és a kék alkatrészt, amit már fejlesztettem 90 arany/db áron tarthattam volna meg. Persze fejlődni is arany alkatrészekből lehet jobban, mert a farmolás lopikulát sem ér, ha igazán versenyezni akarok.
Mi lesz itt később? -
Melafoto
senior tag
A special event most mi lesz? Sajnos mikor frissített mobilnetről töltött és így nem jött le a kép. Köszi
-
Melafoto
senior tag
Korábban már írtam itt, hogy a 40-es szinten elveszett minden. Jeleztem a supportnak,de nem tudták vissza állítani. Ezért kaptam sok-sok ajándékot. Köztük 5000 aranyat is. Az ajándékokkal 50-es szintig tudtam eljutni és fejleszteni farmolás nélkül. Így kicsit könnyebb volt pár futamot megcsinálni.
röviden ezért....
-
Melafoto
senior tag
Nektek működik a játék szervere? Már 20perce csak csatlakozik... A többi játék megy amihez net kell, tehát netem van.
-
Melafoto
senior tag
Nemrég sikerült meg szereznem a SRT viper kocsit. Alap esetben zöld alkatrészei vannak, de van a raktárban sok kék viszont nem engedi fejleszteni. Jól gondolom ha több csillagos lesz (jelenleg 3), akkor majd lehet cserélni az alkatrészt? Vagy végig kell fejleszteni a zöldeket?
-
Melafoto
senior tag
Jött frissítés.... Igaz nem a program frissült csak a játék.
-
Melafoto
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #812 üzenetére
Így most már tényleg nyugodt vagyok. Nem voltam ilyen helyzetben egyik játékkal sem és nem tudtam.
Most hogy végeztem a fejlesztésekkel a legkisebb kocsi 500PR lett. Kicsit fura mikor 190-es kocsikkal versenyzek.
És a raktár 75 db-os lett, innen kell majd fejlesztenem. -
Melafoto
senior tag
Mint érdekesség:
Korábban itt jeleztem, hogy 40-es szinten jártam, sok-sok fejlesztéssel, egy BMW razor-os autóval,
némi arannyal, de egyik nap lenullázta magát a kicsike és előről indult.
Itt írták is, ha nem sikerül ki.be jelentkezni, akkor annyi. Felkerestem a technikai szuportot és
jelezték pár napon belül, hogy szerintük is annyi....DE küldenek pár ajándékot.Most kaptam meg:
- 12-es szintről kezdem
- 200.000 lóvé
- 5000 arany
- Sok-sok fejlesztés és alkatrész
- 6 db autó 5 csillagos
- Olyan kocsik is vannak, amiket korábban még nem kaptam meg.
- 360 db Fuel (ez jól néz ki 360/10)
Igaz oda a sok-sok futam és a razoro-s BMW amit sajnálok.Igaz most újra van kedvem játszani, de nem tudom jobban jártam-e így.
Mid1 a lényeg elkezdem újra és bocsi az off miatt!!
Mela
-
Melafoto
senior tag
Tegnap lenullázta magát a frissítés után. Hogyan tudom vissza állítani a régi dolgokat? Járt már valaki így?
Annyit írt ki a profilom meg változott és reset. Csak okét tudtam nyomni. Adatokat a beállításokban le akartam tölteni de a nullás jött le.
Lehet ennek annyi? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest