- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
A Criterion Games újraalkotja a Need for Speed Most Wanted játékot, mely a franchise tagjai közt az egyik legnépszerűbb epizód volt. A játék nyitott, izgalmas akcióval dúsított világot kínál a játékosoknak, ahol megválaszthatják saját útvonalukat a Most Wanted cím elnyerése felé. Bármerre száguldozhatunk autónkkal rejtett játékelemeket felfedezve, vetélytársakat győzhetünk le, kihívhatjuk barátainkat, vagy csupán autózgathatunk, bosszantva a zsarukat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kNG
senior tag
válasz
Bjørgersson #442 üzenetére
De ha valaki CSAK ezt a játékot játssza úgy, hogy ide azért elkéne a kontroller, de amúgy csak FPS címekkel játszik, egérrel+billentyűzettel, akkor ám legyen, a játék a hibás, és ilyen sz*r miatt nem érdemes annyi pénzt kiadnia az embernek egy kontrollerért...amúgy is mindenki arra költi a pénzét, amire akarja...semmi közöm hozzá, én csak praktikusnak találom egy kontroller megvételét...
-
kNG
senior tag
válasz
Bjørgersson #439 üzenetére
" ...amelyik játékok miatt megvettem a kontrollert, azok ott figyelnek a polcon"
Akkor ezek szerint csak van kontrollered...akkor viszont nem értem a probléma okát...
#442 kovy29: Nem csak need for speed-hez kompatibilis az x360 kontroller...
-
kNG
senior tag
válasz
Bjørgersson #433 üzenetére
De ha megveszed 10+ ezerért akkor tolhatod rajta a többi szaros játékot is, amelyek nagy részéért (feltételezem) nem fizetsz...no offense...
csóriság van sajnos Magyarországon, és az emberek 99%-ának az az utolsó, hogy megvegyen egy játékot - megjegyzem nekem is, shoot me down, I'm a pirate -, amikor másra kell a pénz, és más fontosabb...de tény hogy megéri befektetni egy kontrollerre, ha apránként is teszed félre a pénzt, mert sajnos a PC-t leszarják a fejlesztők! Egy Assassins Creed is sokkal jobb kontrollerrel!
-
kNG
senior tag
válasz
- = Zk = - #380 üzenetére
Valamikor játszhatnánk együtt!
-
kNG
senior tag
Eddigi legnevetségesebb most wanted győzelmem:
Audi R8 Spyder vs. Porsche 918 Concept Spyder (a pókok harca
)
Végig első voltam, mígnem a célvonal előtti "leugrálós" részhez érkeztünk...ekkor hopp egy ugrás, semmi gond, hopp kettő, még mindig semmi gond, és hopp a harmadik, és crashed...erre a Porsche belém jön, és BELÖK a célvonalon...WIN
Na ezt csinálja utánam valaki...
-
kNG
senior tag
válasz
Bjørgersson #343 üzenetére
Amint megtalálom kipróbálom!
-
kNG
senior tag
Adtam egy újabb esélyt a játéknak, és megérte! Az irányításhoz egész jól hozzá lehet szokni egy idő után, és azóta tetszik a játék! Valójában ez élményJÁTÉK és nem szimulátor...ízig vérig arcade...ha így áll hozzá az ember, akkor egész élvezhető kis gammát fog "kapni"!
Én mindenesetre kipörgetem, aztán majd visszatérek a shift 1-2-höz...eddig porsche 911-et és lamborghini countach-t vezettem, de majd kipróbálom még a többi verdát is (ez utóbbi a személyes kedvencem, és véleményem szerint egész jól irányítható)!
-
kNG
senior tag
Sz*r az irányítás...xbox360 controllerrel próbáltam, én csak 40-60 km/h-t nyomok neki, és húzom balra-jobbra a kart rángatva, és 1-2 másodperc telik mire kanyarodik ez a szerencsétlen...valószínűleg egy porsche is így megy ilyen tempónál a valóságban nemde?...b*tch please...oké hogy árkád, de ha irányíthatatlan mégis mit ér? Magasak az értékelések, talán a virágbolti verziónál áll csak fenn ez a probléma?
Legutolsó normális árkád game amivel játszottam az a dirt3 volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest