Keresés

Aktív témák

• bzoley

veterán

válasz Alvin_ti4200 #1502 üzenetére

Szia!
    Qorthral asszem jól elmagyarázta a dolog miértjét. Anno jobb ötletnek tartottam volna, ha teljesen alap autóval mentek volna a versenyek, de már akkor is akadt akinek hirtelen sokkal jobb ereményei születtek, mint nekünk. Így legalább mindenki uolyan teljesítményű autóval versenyezhet. Nem néztem utánna, de a többiek egyetértettek abban, hogy burgerking nélkül is el lehet érni ezt a tuning szintet, tehát elvileg semmi gond. Azért csalásnak én inkább ilyen elfogyhatatlan nitrót, meg hasonlókat neveznék.

Qorthal:
    Nem olyan rossz az. Pont annyi hiányzik, amennyit ellustálkodtál az utóbbi pár napban :)

ssolitude:
    Nem lehet :)
    Az oldal Excel alá van ''optimalizálva'', vagyis Excel-lel készült az egyszerűség kedvéért. Már így is sokkal többet dolgoztam vele, mint amennyit kellett volna.

• Scream007

őstag

válasz Alvin_ti4200 #1503 üzenetére

a burgerking nem csalás. megbeszéltük az elején ;)
    és a lista is cheatnélküli.

• Qorthral

őstag

válasz Alvin_ti4200 #1503 üzenetére

Megbeszéltük már, hogy miért nincs értelme ilye kategóriának.

Egyrészt sosem fogod tudni leellenőrizni, hogy az adott ellenfél használta-e a Burgerkinget vagy sem... (sajnos volt már itt olyan probléma is, hogy a kolléga nemes egyszerűséggel Photoshoppal futott egy gyors kört...)

Másrészt bárki, BÁRKI! teljesen csalásmentes módon előállíthatja azt az autót amit a Burgerking mód segítségével is meg lehet kreálni. Nincs más dolga, csak újrajátszani a teljes karriert, és minden speciális tuning cuccot megtartani a végéig aztán a Carrera GTre feltenni. Ennek pedig semmi értelme, csak ezért játsszuk újra végig?

A végigjátszás a speciális upgradek nélkül (mielőtt ezzel jönne valaki) pedig egyáltalán nem nehéz, figyeljétek csak meg, az ellenfeleknek viszonyított sebessége van (de még a rendőröknek is), ha nem hibázol a pályán, nyersz, ha hibázol, menj akár 10 másodperccel is rosszabb kört mint egy ütlözésmentes körödben, a gép sokkal keményebben jön majd fel rád...

Remélem érthető hogy ezek alapján mért nem akarunk több 10 órát eltölteni a felesleges újrajátszással...

Lev, bzoley: Grat nektek, elképesztően jól mentek... tegnap mentem pár kört és be kell vallanom... a közeletekbe sem jutottam, bár a saját rekordjaimat többnyire megdöntöttem...

Industrial & Greenen 2100ig, Hollis & Chancelloron 2482ig, Sprintben West park & Lyonson 1:07:04ig jutottam, bár ez utóbbiban még sok tartalék van bennem, akár az 1:06os határ alá is képesnek érzem magam bejutni, de a Te idődet Lev... hát nem hiszem hogy meg tudnám fogni... :(

Majd még próbálkozom januárban, mert itt látok némi sanszot... : ))

Aktív témák