Aktív témák
-
Lev Andropov
senior tag
Az kitérdekel, hogy a tápról mi van leégve!
Az nem akadályoz a bounty gyűjtésben, de ha a szoftver 10 alkalomból 10-szer kilép, akkor ott mi az ábra?!! ( természetesen csak bounty gyűjtés közben..)
Hiába van korrekt gépem, ha a szoftver meg fos!
az edddigi kilépések:
19.210.000
12.30x.xxx
11.543.000
10.422.000
6.5xx.xxx
5.9xx.xxx
Neked lenne kedved még jáccani ezekután?
Amugy meg mindent bele, amennyit csak lehet!Minek szidjalak??
szerk.:Blueskyboy GRT!!!!!!!!!
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
Jó tudom fura, hogy jön egy gyerek aztán belinkel egy 24 milliós bountyt
Nem is a 24milla, hanem az eltelt idő miatt is kértem a többiek véleményét. Én csak annyit mondtam, hogy nem tudom megítélni. Ha megbántottalak volna, elnézést, és további jó versenyzést
ssolitude:
Így még nem az igazi. Olvasd el a rekord-oldalon[link], hogyan kell eredményt küldeni. -
zws
senior tag
Na figyu teljes mértékben elhiszem,Mert[link] Ha beszorozzátok az eredményeit akkor megvan, és azt is tudom h te se menté autópályán. Nekem átlagba mikor kezdem 6 kocsival érintkezek és 27 török össze.
Sztem mások is elhihetik. Ha meg bajos lőjetek le.
Különben ennyi energivel reklamálhatna h nincs fotó Lev eredményéről. persze én tudom h igaz
Lev ne várd h versenyezzünk és összemérjük tudásunk, csak azért mert nem birok vezetniAzé nincs rekortdom csak csokyban
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
Azért elárulnád a titkát, hogy sikerült egy óra alatt 24millát összeszedni? Én csináltam ~13millát egy óra alatt, pedig kerestem a bajt, azonkívül az átlag is ennyi, függetlenül attól, ki mennyi bountyt gyűjtött összesen.
Lev, Scream, Csabi jóváhagyása nélkül nem tudom berakni az eredményedet.
Scream007
Gratula!
Sok kommentet nem tudok hozzáfűzni, mert mostanában Warrenten kívül máshol nem jártam és már keverednek a mért pontok a fejemben. Hollis uccsó pontján minimum 50 van még és nem is nehéz.
Jut eszembe. Végre megcsináltam a nem induló Fraps-et és felvettem Warrentet 1718-as eredménnyel, ha érdekel valakit, felrakom valahova majd ha normális netk özelébe jutok. Nem vagyok egy video-mágus, szóval csak egy gyors menet és kész némi rock-zenével
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest