Aktív témák
-
zws
senior tag
Zoly te mint fő Impreza fun bizti van Imprezád, megmutatnád?
És ez hogy teccik?[link]
Krómx: csúny az az izé a tetőn, nincs összhangban a motorháztetővel. (sztem)
Csinálj róla egy oldali képet is. Ebből a kettőből nem lehet kivenni rendesen a kocsit.
Csináld úgy a fotót mint én
[Szerkesztve] -
Magnat
veterán
Megnéztem közben, a feketék is Corvette-k ... 1ébként végre sikerült végignyomnom az üldözést, azóta nem is indítottam el a gamét, de most megint ért egy meglepi: haveromnak akartam mutatni, de a carrierből, amit végigjátszottam, csak az utolsó üldözés elérhető ... sima quick racéban viszont nemhogy a Bmw (ami mellesleg jobban megy mint egy Carrera vagy Diablo, röhej), de egy csomó más gép sem érhető el, amivel a verseny alatt nyomultam, pl a Diablo sem ... tiszta vicc, komolyan ... létezik vmi trükk, amivel ezeket elő lehet hozni? Illetőleg kihagytam 1szer pár versenyt, azokat nem lehet lejátszani, vagy a teljesítetteket ismét vigégnyomni?
[Szerkesztve] -
Magnat
veterán
Lehet, h rosszul néztem, de nekem úgy tűnt, a fehérek Corvette-k a feketék Viperek, mindenesetre a feketékre gondolok ... sajna nem megy amit mondtál, mert olyan az alakzat, h egy ilyen autó keresztben, picit jobbra és picit mögötte egy SUV, amellett jobbra pedig hosszában egy Viper megint ... bármelyik részének megyek neki, mintha beton lenne, kivéve azt, amelyik a szögesizéhez közel van, de mivel annak a jobb oldala mögött ott a SUV, így a bal oldal pördül, ami jó eséllyel engem is balra lök, rá a szögesdrótra.
-
Lev Andropov
senior tag
Jó reggelt 7alvó!
Hasadra esik a hó...
Ja és mégvmi nekem ez csak és kizárólag bountyzás közben jelentkezik de akkor sajna szinte mindig...akkor jön elő ha sokáig vagyok egy pályán és sok benzin fogy...
de nem kell annyit foglalkozni vele majd lesz rá vmi pecs, vagy fix...I hope
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
Jó reggelt everybody!
ÁÁ sajna köze sincsen a netnek ehhez....
Ugyanis én is erre gyanakodtam, kapcsolatot is bontottam az uccsós 10 millás bounty elött, kicsit biztonságban is éreztem magam és páff... na mondom, nem a netkapcsolat lesz a hibás....
Ha valaki akármit is megtud a rejtélyes DEbug EROR! vagy a titokzatos kilépések mivoltáról, vagy tud rá antiszérumot az legyen szíves ossza meg velünk! THNX -
Scream007
őstag
léci plz írd le hol melyiket kell off.olni hoyg ez eltünjön.
tök szép ez a direkt kameraváltás mert jobban láccik minden meg a speedbreaker nélküli időlassítás csak valahogy nem hatékopny hosszútávon.
ez olyna mint nfsu-ba a jump camera+motion blur volt online. aki játszott tudja mirű van szó. -
Scream007
őstag
az #1665öt azé rakjuk be
mosmá télleg nem gáz a szögespicsa, speedbreakert kezdem tanulgatni.
de viszont 1 gázos nagyon idegesítő most is 9.9nél buktam 1 ilyen miatt, amikor kilököd 1 ledönthető cumot után vált a kamera és egy ideig tehetetlenül megy az autó nem te irányítod és ha beraknak ez a rész után 1 szögespicsát akkor megszívtad mert már csak azt látod lassulsz mint állat, persze speedbreaker ezt is kivédi de ha épp nincs?
ezt azé kijavíthatnák -
Lev Andropov
senior tag
LOOOL!
Lassan de azé leesett! Hmm anno csak westlake értette meg....
a 10 millánál...
Ez tény!
Mivel sosem fogsz úgy rekordot futni, hogy ''hmm na jó most elértem a 20 millát, megyek is 'elbújni', mert megvertem Lev-et. ( per pillanat..)''...közbe meg lehet, hogy csak 26 millán kapnának el, meg másrészt most komolyan mi van akkor ha elbújsz....mer sztem nem valami nagy ördöngösség...legalábbis sztem..nyomok 1 speedbreaket, 180 vissza csúszás nitró 100% és keresgélem a rendöröket a visszapillantóban....ugyanmá ezt minek?
vagy ha sokan vannak fölviszem őket az autópályára 380+ és sanyi....
Nagyon szép, különben grt!!
Mindenkihez:
Na de akkor most meg kéne állapodni, hogy mi legyen az ábra..cooldown vagy nem cooldown!Sztem fölösleges elbújni de mindegy! ( nem nagy cucc)
Különben azt támogatom, amit ti akartok, Nekem édesmindegy!
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
-
Scream007
őstag
gratula
én ilyet sose megyek az 1001%
green első pont 300 fölött???
és hogy veszed be annyival az S kanyart???
meg warrent 5.???300 fölött???
nekem még a 260 se megy csak nagy ritkán.
green utcso 388???
és a hídra hogy mész rá annyival???
ha hátsó íven megyek kicsi az ív, ha elsőn akkor a fű lelassít.
speedbreakerrel meg megcsúszik és megyek kb 240nel utána.
űridő
mondjuk azé megnéznék 1-1 videot hátha tanulok valamit.(2200+ ill. 3700+)
tudom beállítás+gyakorlás kérdése, de ha gyakoroltam már és szinte az összes lehetséges beállítást kipróbáltam de nem megy.
akkor mi van???
MOMO power esetleg? -
Scream007
őstag
áááááááááááááááááááááááááááhhhhhhhhhhh
kerek 10millánál tartottam 35 perc után és kidob asztalra egy ugratás után
így tényleg elég nehéz megcsinálni a klassz eredményt
u.i.:pedig gondolkoztam 8.5nél hogy cooldownba bemegyek egy menekülő helyre de mondom tovább 10et akarok, hát tessék így lett 10ből nulla
[Szerkesztve] -
illusiON
őstag
1 printyő hiba a PH! rekordoldalon: a nevemben csak az utsó 2 betű nagy, tehát illusiON
de nem nagy baj, képet meg esetleg mailben vagy msn-en vagy hogy dobjak? mer oldalamra feltöltöttem, de nem tom belinkelni, me linkbe beirom h btk.uw.hu/1.39stat.bmp és nem azt adja be a bővebben:linkre... vagy rakjam át jpeg-be és akkor müxülni fog? amugy thnx h kiraktatok
-
Lev Andropov
senior tag
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Hali !!
Mivel látom a PH! hivatalos MW oldalán,hogy Te és Lev uraljátok a mezőnyt,gondoltam néhány kérdést intézek hozzád.
1.A speedtrap options-ban a beállításoknál mik vannak bejelölve,mint pölö mennyi az opponents száma,a trafik mennyisége,és a difficulty level szintje?És a kecsap az on v. off?
Ha gondolod írd meg válaszodad,pls !!! -
bzoley
veterán
Pontosítanék
New Ph! Record!
Sprint
Hwy201 & Lyons (27/46)
Idő: 1:26:97
Stat:[link]
Majdnem elúszott. Nagy lelkesen szedegetem elő a képek mappát és mit látok?
Az utolsó kép 1:28:43. Sehol a legújabbak. Dühöngés, kormány vissza, tovább játszok. Persze a legjobb olyan 1:28:21 lett asszem. Mondom sebaj már ez is elég. Játék ki, képek elő, képek sehol. Tovább dühöngtem, aztán előszedtem a PSP-t, marad a 43-as idő. Már nyitnám meg, mikor látom, hogy van a vágólapon valami. Megnyitom, és ott a 26-os. Vagy végig printscreen-t nyomogattam F12 helyett, vagy nem is tudom. Lényeg, hogy megvanMekkora lúzer
-
DigitXT
félisten
Remélem megfelelő verdával próbálkoztál
A full (Junkman) tuningolt Porsche Carrera GT elég jó?Mondjuk zöld...
Amúgy lehet, hogy majd még gyúrni fogom!(Ill. gyakorolok még kormánnyal.)
(Azt a 3418km/h-mat bill-el csináltam, viszont az utolsó nagy rendőrhajszát tegnap kormánnyal nyomtam, eszméletlen volt a feeling, és meglett a Rap Sheet 100%!)
Amúgy nem tud összeadni!Részeredményekből 3420km/h jön ki!
Mod: esetleg van vmi általánosan bevált Performance beállítás erre a pályára? Pl. az első ponton simán megvan a 388, de a másodikon nem tudom megcsinálni!Pedig már összevissza állítgattam mindent, ettől az lett jobb, attól az...!
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
Jah, hát igen....
Akkor valszeg megvan a probléma. Nem a szám veszítette el a ritmusát, hanem Neked Zoly nem jön be a szám, de sebaj méghogyha az is teccene.....már fizetni kéne érte....
Na jó egyefene kinézem belöled a 100.000-et, úgy óckodva...
Nekem meg a warrenthez nincs sok türelmem.....jelenleg
Netkoo:
Szívesen!
zws:
Ja k.b.!Csak nem voltam túl vicces kedvemben....
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
Igen van 1 hiba 1per1sec@370km/h de az nem az én hibám, hanem a szám ''ugrál''.
Különben nekem a zene a kedvencem a videóban az teccik a legjobban!
...fél napig tültöttem DC-ről mire lejött!
Safri Duo + Básssz Bít 'n Melódi - hát a legjobb remix a világon!
PDude:
''egyépként bountyból megvolt 30 milka csak elkaptak azzal''
Pfuu ehhez nem szeretnék hozzászólni...nekem meg a 300 milko volt meg csak elkaptak...
netkoo:
BOUNTY
5,000,006 [link]
Szia netkoo!Bzoly sztem valahogy igy gondolja, hogy jól látható legyen!
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
''Hollis 2?
Már kezdek valami bug-ra gyanakodni. Neked nem esik vissza a sebesség, ha nagyot ugratsz felfele menet?''
DE, DE DE DE!!!!!!!!Pfu ne is mond, ezt én már úgy kezelem mit egy mindennapi természetes dolgot!
Sőt arról meg ne is beszéljünk, hogy a Carrera GT nem igazán a precíz, professzionális váltóműjéről híres, magyarul csak azt akorom mondani hogy egy rakás szar ennek a kocsinak a váltója, legalábbis az enyém annyit hibázik, hogy rossz nézni (hallgatni érzékelni) stb. ( automatán )
Néha majdnem mérgemben a fejembe húzom a tft-t, mer 1 kibaszott nagyot ránt az autó és látom, hogy ismét elkurt egy váltást a drága...
Én nemtom most nem akarom fikázni a Carrera-t de én a Turbómmal ilyet még nem tapasztaltam...igaz lassab de sokkal megbízhatóbb!
Jaj meg mégvalami, pl 388-at teszem be automatikusan egy mérőpontnál mindent ugyanugy csinálok mint egyébként és az autó, hirtelen levált 5ösbe és durr 366 de viszont volt kétszer, hogy én nem is értem az autó 397!!-et ill. 392-t ment!
( aki nem ismerné a Carrera végsebessége sprintnél 390km/h )
ha jól emléxem csináltam is screenshotot róla.........igen!
Nem vittem végig a pályát..mer 1iknél elratyiztam[link]
-
Lev Andropov
senior tag
-
illusiON
őstag
tudom érdekes kérdés, és nem is ideillő, de egy oldalon hogy kell azt megcsinálni, hogy így képet beszúrsz? vagy nah.. szóval
ugy gondolom, hogy pl. oldalamra kiirom, hogy haha. na ennek a hivatkozásának beállitom a jancsi.uw.hu/haha.jpeg-et... és amikor a kész odlalat feltöltöm, és rányomok a haha-ra, akkor ujra a jancsi.uw.hu-t adja be, nem azt a képet...
mod: hát Lev a mostani reklámokat nézve bőven volt időd
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
3600km/h ''31/31 kezd elérni a határra. Innen már egy-két km/h is nagy győzelemnek fog számítani.''
Nah Zoley fogd az állad mer most fog leesni!
PH! 2nd Position
Speedtrap
Warrent [31/31]
Speed: !!! 3640km/h !!!
stat: [link]
kép: [link]
és Industrial&Green (28/31)
PH! 2nd position
speed: 2147km/h ...mocskos 4km/h
[link][Szerkesztve]
-
capafog23
őstag
Grat szép eredmény, a bounty-ba nekem nincs semmi nehézség ha abb akarom hagyni elnyomom az összes nitrot és már nincsenek is rendőrök ez a porsche meg úgy gyorsul mint egy állat (csak tegnap unlockoltam). Egyedül a szögekkel szoktam megszívni a rendőr beáll direkt a kanyar után és én erre pont belemegyek.
-
Lev Andropov
senior tag
Nah szia Zoly!
oksi akkor megprószáljuk speedbreaker-el az uccsót grínen, mert én anélkül szoktam menni de csak olyan sacperkábé 359-et szoktam ott autózni...
Fuu te találtam egy frankó beállítást + Te is tudod ha az ember egy pályán 500x elvezeti az autót akkor már azé kitapasztalja az ideális ráfordulást és + szerencsére nagyon szépen vettem be 2.at és utána má csak ugy hasított a Porse a 4.en
Huhunem szívbajoskodok az 5.ösnél mer már olyan eszméletlen gyors az autó hogy már 3.os 4.-en max speedel megy akko ötösnél má nem is érdekel ha visszemegy-3-at
ennyit elengedek Neki
Öszintén meg, nemtom Te hogy vagy vele de én 5ösnél pihizek egy kicsit, ott készülök a 6.osra mer azt én nem nagyon szeressem -
Arnold2
őstag
Értem én mire gondolsz,csak ha mondjuk van egy ''20'' perces verseny ''20'' körrel és te,mondjuk 18 körben első vagy akkor rohadtul idegesítő tud lenni,hogy az utolsó körben az utolsó pár száz méteren úgy húz el melletted mint egy hasmenéses rinocérosz.
S mivel nem vagyok olyan jó ill fanatikus mint ti ezért ha már harmadszor vagy többször megyek már ugyan azon a pályán nagyon idegesítő és játékelunó.
De most már azért is kinyomom a játékot csalás ide vagy oda.
HNB×Csabi: Annyira nem vagyok fanatikus mint ti!Max sereghajtónak jó leszek.
Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest