Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz Highzor #363 üzenetére

Az engem nem zavar, hogy gyorsan adja a verdákat, az zavar hogy semmi különbség nincs köztük szinte sebességben meg erőben. Erőben tényleg annyira zero hogy elmondhatatlan.

Grifid: Ahhoz mit szólsz amikor a csoki beragadt a kordonba, én meg mentem ugye tovább mikor feltűnt hogy nincs üldözött:D Látom a mapon a kordonnál dekkol, oda álltam mellé, min. fél perc volt akkor is csak dekkolt ;] Ki kellett piszkálni utána meg úgy ment mint a mérgezett egér..shit:D

• mephi666

nagyúr

válasz Highzor #363 üzenetére

ez nekem is fura volt: adtam egy esélyt a játéknak és tegnap megcsináltam megint pár pályát, aztán jönnek ezerrel a kocsik... valahogy jobban szerettem azt a rendszert, amikor pénzt kellett gyűjteni, majd venni a kocsikat és kicsit tuningolni rajtuk... mellesleg még számított is valamit a tuning... itt a kocsik végsebessége/gyorsulása csak dísz... itt már az első pár pálya után volt maserati, zonda, bugatti meg minden, mi szem-szájnak ingere... igaz, hogy minden futamon nem lehet őket használni, de ennek ellenére minden kategóriában vannak már überbrutál gépek... az "elfogás-rendszer" sem jön be igazán... szinte csak az életcsíkot nézi a program és azt, hogy ki megy bele kibe... hiába próbálok az ellenfél elé kerülni, befékezni és falra nyomni: nem sebződik semmit, csak én :W a kocsik mérete/súlya/ereje sem nagyon számít... jobban örültem volna, ha a régi nfs-ek rendszerét keverték volna kis burnout-tal és flatout-tal... úgy szerintem 100%-os lehetett volna a játék, de így nálam csak 65%... időnként egy könnyebb kikapcsolódásra elég... (már, ha nem idegel fel)

Új hozzászólás Aktív témák