- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Az engem nem zavar, hogy gyorsan adja a verdákat, az zavar hogy semmi különbség nincs köztük szinte sebességben meg erőben. Erőben tényleg annyira zero hogy elmondhatatlan.
Grifid: Ahhoz mit szólsz amikor a csoki beragadt a kordonba, én meg mentem ugye tovább mikor feltűnt hogy nincs üldözött
Látom a mapon a kordonnál dekkol, oda álltam mellé, min. fél perc volt akkor is csak dekkolt
Ki kellett piszkálni utána meg úgy ment mint a mérgezett egér..shit
-
mephi666
nagyúr
ez nekem is fura volt: adtam egy esélyt a játéknak és tegnap megcsináltam megint pár pályát, aztán jönnek ezerrel a kocsik... valahogy jobban szerettem azt a rendszert, amikor pénzt kellett gyűjteni, majd venni a kocsikat és kicsit tuningolni rajtuk... mellesleg még számított is valamit a tuning... itt a kocsik végsebessége/gyorsulása csak dísz... itt már az első pár pálya után volt maserati, zonda, bugatti meg minden, mi szem-szájnak ingere... igaz, hogy minden futamon nem lehet őket használni, de ennek ellenére minden kategóriában vannak már überbrutál gépek... az "elfogás-rendszer" sem jön be igazán... szinte csak az életcsíkot nézi a program és azt, hogy ki megy bele kibe... hiába próbálok az ellenfél elé kerülni, befékezni és falra nyomni: nem sebződik semmit, csak én
a kocsik mérete/súlya/ereje sem nagyon számít... jobban örültem volna, ha a régi nfs-ek rendszerét keverték volna kis burnout-tal és flatout-tal... úgy szerintem 100%-os lehetett volna a játék, de így nálam csak 65%... időnként egy könnyebb kikapcsolódásra elég... (már, ha nem idegel fel)
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen autót vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest