- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deepee
csendes tag
válasz
enginev3.0 #1067 üzenetére
XBOX alatt lehet, szoval szerverek meg aktivak. PC alol evek ota nem probaltam, pedig milyen jo kis kormanyt vettem hozza...
-
Deepee
csendes tag
Remelem, hamarosan tudok segiteni, mert kertem szuletesnapomra az X-Box valtozatot is, pont a DLC csomagok miatt. Akkor mar ketten leszunk, akik online jatsszak ezeket es csengethetnek az achievement-ek.
Jol tudom, hogy az Autolog elkuloniti a PC/PS/Xbox platformokat? Nagy kar, mert elveznem, ha az egyik szobaban a fiam tolna a jatokot, a masikban en.
-
Deepee
csendes tag
válasz
dragonfx #989 üzenetére
70 km-es futam??? Ugyanazt a jatekot jatsszuk?
Az meg merre van; en kb 25 km-nel hosszabbat nem talaltam! Igaz, online versenyt csak egyszer probaltam, mi a fiammal kizarolag uldozest jatszunk; ha rendort dob az Autolog, o ul a kormany ele, ha versenyzot, akkor en.
Abban van arcade jelleg, nem csak car sim; pont ezert nem is mozdultunk ra az uj Most Wanted-ra. -
Deepee
csendes tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #939 üzenetére
Jovanna, en meg sohasem probaltam. Nekem ez ellentetes a jatek koncepciojaval; jol akarok szorakozni, nem mindenaron gyozni. Meg aztan ha csalok, jol meg is gyilkolhatnak erte. (Ezt a CSI-ban lattam.
)
-
Deepee
csendes tag
Kb 2 hete dobbenten vettem eszre, hogy nem tudok tolatni.
Nehany uldozesest el is vesztettem emiatt; egyszeruen a billentyukiosztasnal nem kinalja fel, hogy "Reverse", csak hogy "Brake". A neten semmit nem talaltam, ami segitett volna, es ujratelepiteni nincs nagy kedvem. Talalkoztatok mar ilyennel?
A masik, amin megrogytam, hogy a jatekban lehet csalni. Eloszor az tunt fel, hogy valakibe belerongyolok hatulrol, es egyszer csak eltunik a szemem elol, majd hatulrol belem jon. De olyan erovel, hogy 3 kocc es kiestem. A masik anomalia az volt, amikor kieses utan egy masik versenyzo "szemevel" lattam a jatekot es akarmit csinalt, az eletereje mindig visszakuszott a teli zoldre, szoval nem lehetett kiiktatni.
A hetvegen varhato valami aktivitas?
-
Deepee
csendes tag
válasz
SylarHUN #919 üzenetére
Mi korabban billentyuzettel jatszottunk, aztan atalltunk controller-re, vegul a kormanynal kotottunk ki, es szerintem eg es fold. Egyreszt nem fenyeget az inhuvelygyulladas, masreszt konnyebb kezelni a verdat, ha a funkciokat megoszthatod a kezed, a karod es a labad kozott.
(Persze ez erosen egyeni, a felesegem pl soha nem hasznal egeret, csak tapipadot, es szerinte igy gyorsabb...) -
Deepee
csendes tag
válasz
SylarHUN #863 üzenetére
Döbb.
Mostanában nálam is akadozik, pontosabban vagy elszáll a játék, vagy az autó egyszer csak megáll. A műszer szerint repesztek javában, de meg sem mozdul és irányítani sem tudom, legfeljebb a világítást kapcsolgatni. Hurrá.
Te is ilyesmivel találkoztál? Mi lehet ez? Tudtommal a játék nem frissítheti magát a jóváhagyásom nélkül.
-
Deepee
csendes tag
Deepee007 online
-
Deepee
csendes tag
Megpróbáltalak felvenni Benneteket barátnak, de empir3, fpeter07, LaciCRM és FrostyHUN esetében azt mondta az Autolog, hogy ilyenek nem léteznek. Mit csináltam rosszul?
Deepee007
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest