- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Engem rohadtul nem erdekel hogy hany hsz jott az utobbi idoben. Szerintem ha valaki egy jo single jatekot szeretne az megkapta. Nem mondom h vilag megvalto de par ora csapatasra tokeletes.
Ebben a jatekban kell kuzdeni amit a mai fiatalsag mar nagyon nem szeret. Itt nem lehet rogton beulni a bugatti chiron-ba mint mondjuk az agyon hype-olt horizon 4-ben. Lehet h az technikailag kiforrottabb de nekem ez az nfs nagyobb kihivast es sokkal tobb adrenalint jelent mint a konkurens.
-
Padlás
senior tag
Nem talált magára, de a Heat valóban jól sikerült. A multiplayer területén vannak nagyon elmaradva. Főleg a Horizon 4-hez vagy a Crew 2-höz, de akár a Crew első részéhez képest is. Semmi nincs, ami visszarángatná az embereket, miután kifarmoltak mindent autót, amit szerettek volna. Bár ilyen részletes tuning mellett nem biztos, hogy megtehetik azt, hogy ingyen dobálják be az autókat, mint a Forzában.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest