Hirdetés
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Noel 4.1M Qualifying offer-ért 1 évig marad a Mavs játékosa. Valami nem stimmel itt.
-
diegho
nagyúr
Lehet mégsem lesz Cavs-Celtics trade.
-
szebe
addikt
Teljes mértékben egyetértek veled, a kérdés csupán annyi, az mkosz-t ki tudná felelősségre vonni? A nemzetközi szövetséget hidegen hagyja, hogy egy idiótóval sz*patjuk magunkat...
Ki kéne pucolni 0-ra a szövetséget, kezdve Mészárossal meg a többi, 80-as évekből ottmaradt emberrel együtt. De nem tudod, mert az egész pereputty ivko zsebében van...
-
sgergi
veterán
Wittmann-t nem el sem tudom képzelni, hogy mit keres itt, borzalom. Irányító poszt tényleg hiányos, oda jöhet honosítás, de akkor olyat, akit már láttunk.
Ivkot ha nem zavarják el ezek után, hogy szakmailag is rossz döntéseket hoz (emberileg mindig is elviselhetetlen volt), - a legjobb, itthon játszó játékost nem hívja be, mert csak, - akkor az mkosz-t kell felelősségre vonni, nekik is van vaj a fülük mögött.Ettől függetlenül bízok egy jó eb szereplésben, vannak jó játékosok is a válogatottban.
-
szebe
addikt
válasz
perempe
üzenetére
Szükség van az irányítóra, mert rettenet lyukas a poszton a válogatott. Most ott tartunk, hogy valószínűleg Hanga/Perl/Vojvoda fog "irányítani" (legalábbis remélem), mert a Wittmann/Ruják/KovácsP (lol) trióra lassan NB1-ben sem bíznám a labdát.
Itt bejön az amit sgergi is írt, hogy számtalan lehetőség lett volna. Akár honosítani itt játszó, ismert embert (Govens?), akár már állampolgársággal rendelkezőt "behívni" (Trotter, Thomas, Rakics, esetleg centerbe Jones)Többi poszton nagyjából megvagyunk, bár most Tóth Ádám sérülésével megint előjön az, hogy Lóránt személyes ellentétek miatt nem válogatott, miközben a magyar mezőny egyik legjobbja, és kirobbanó formában van. Nagyon kéne ő most, erre jön Karahodzics
Ja, Csorvási is messze legjobb szezonját futotta a Körmendben, kilóra, centire is megvan, de nem kell...Egyes pletykák szerint pedig a Wittmann Kovács duó utazik, Váradit meg itthonhagyja...
(#6391) sgergi
Arra ne vegyél mérget, hogy eltűnik. Volt egy nyilatkozata hogy az EB után tiszta lappal épít majd csapatot, és hív mindenkit.
Félek
-
sgergi
veterán
Ivko egy nagy nulla sok tekintetben, végre elhúz a francba az EB után. Kane nem is értem minek kell, egy nevenincs fekete játékos, nem játszott itthon, nem is ismerjük. Ha már kell honosított, akkor ezer sokkal jobb választás lett volna, akár amerikaiból, akár közép-kelet európaiból, akiket ismerünk és itt játszanak.
-
szebe
addikt
válasz
perempe
üzenetére
Kane-t ne is várd, ma érkezett meg a klubcsapatához (Maccabi), és kezdi a felkészülést.
Botrányos mindkét oldal. A szövetség (és ivko) részéről nulla kommunikáció, bezzeg a bb1-es trolloknak be tud szólni a meccs utáni interjúban.
Kane nyilván köszönte szépen a lehetőséget és palira vette a szövetséget.Nem tudom, állampolgárságot vissza lehet-e vonni, ha igen, remélem cselekednek.
Közben ivko a saját csapatából húzza be Karahodzicsot, miközben Csorvási, Golomán "ülnek a padon". Kezd elmenni a kedvem az egésztől

-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
Érdekes trade. A Cavs egyértelműen a LeBron utáni időszakra készül. Ezért jött Crowder és a pick. Mindenesetre ezzel a cserével úgy érzem a Boston többet nyert, szerintem közelebb kerültek a Cavs-hez. Most jön az, hogy hülyeség volt Bradley-t elcserélni, mert kellene az a védőmunka nagyon a kettesre. Igazából majd 3-4 év múlva derül ki, hogy ki nyerte ezt a cserét, rövid távon a Boston az biztos, de hosszú távon lehet a Cavs. Az mondjuk érdekes lesz, ha a playoff-ban összetalálkoznak, mennyire epic lenne egy keleti Cavs-Celtics döntő.
-
perempe
veterán
Kyrie Irving -> BOS
Thomas, Crowder, Ante Zizic, Brooklyn 2018-as első köröse -> CLEa válogatott az EB-re készül. játszhat Hanga és Kane? az Izrael elleni felkészülési meccset közvetíthetné a TV, Izlandnál jobbak valamivel.
-
perempe
veterán
Beasley -> NYK
-
perempe
veterán
Ian Clark -> NOP
-
perempe
veterán
Gallinari megütött egy holland játékost egy felkészülési meccsen, megsérült, kihagyja az Eb-t[link]
-
diegho
nagyúr
Jennings kínába igazolt, pedig a sérülése előtt all star szinten játszott, kár érte, nagyon sok maradt benne.
-
diegho
nagyúr
Irving nagyon a nagy almába akar menni. Szerintem tökéletes döntés lenne, mert Porzingis-el elég jó párost alkotnának és végre lenne élet New York-ban.
-
perempe
veterán
Derrick Rose -> CLE
-
diegho
nagyúr
Az igen!
According to Ramona Shelburne, Dave McMenamin and Brian Windhorst of ESPN.com, the point guard was included in packages for Paul George and Jimmy Butler, each of which were instead dealt to Western Conference teams.
Mi a bánatos fa..ért nem fogadta el se a Pacers se a Bulls az ajánlatot? Ezt én nem bírom megérteni. Lehet emiatt kellett mennie Griffin-nek? Ez valami egészen elképesztő, hogy mi megy ott.
-
szebe
addikt
"Itt mondjuk fel is vetődik egy kérdés, ha James-t cserélnék el, akkor mi lenne? Nos ez baromi nagy kérdés, mert ugyan hová is cserélnék és mit kapnának érte?"
Részemről ez a kérdés Irving felé is él. Biztos vagyok benne, hogy minél több értéket ki akarnak húzni érte. De vajon lesz olyan ajánlat, amire rábólintanak?
-
diegho
nagyúr
Irving maximum szerződést ér ez nem is lehet kérdés. Simán lehet egy bajnokesélyes csapat legjobb játékosa, de csapatot kell köré építeni, ami soha nem történt meg. Alapvetően neki LeBron érkezése nem hinném, hogy pozitívum volt, sőt igazából senki szerint nem volt az. Le is nyilatkozta, hogy ha két rossz közül kell választani, akkor inkább játszik LeBron-al egy csapatban bajnokesélyesként, mint egy szar csapatban, aminek esélye nincs a playoff-ra. Hogy példát is mondjak milyen csapattal lenne esélye: Irving, Klay, Danny Green, Draymond, Gobert, a padon sweet Lou. Ez a csapat nagyon durván agyonverné keletet az biztos, de nyugaton is elég nagy pusztítást végezne. A kulcs az, hogy mivel Irvingnél van mindig a labda és nem passzol, olyanok kellene köré, akik a labda nélkül is jók. Lásd Iverson esete. Mivel nem tud Irving védekezni, mert miért is tudjon, ha őt sem tudja senki levédeni, ezért mellé jó védők kellenek, mint Iverson mellé. Ha ez megvan lehet menni a gyűrűért.
Itt mondjuk fel is vetődik egy kérdés, ha James-t cserélnék el, akkor mi lenne? Nos ez baromi nagy kérdés, mert ugyan hová is cserélnék és mit kapnának érte?
-
szebe
addikt
Kérdés, Irving mennyit ér valójában.
Vele, de James nélkül nem volt túl acélos a Cavs, ellenben James mellett úgy tűnt, jó. Love-ról ugyanezt gondolom. Oké hogy nyugat, de nem bírta PO-ba vinni a Wolves-t.Azóta persze simán bennevan, hogy fejlődött annyit, hogy "egyedül" elvigyen egy csapatot.
James cserének egyébként semmilyen realitása nincs? Ő úgyis pattanna jövőre(?), akkor lehet jobban járnának, ha ő menne.
Érdekes napoknak nézünk elébe

-
diegho
nagyúr
Pár legit trade opció szigorúan szerintem:
1. Azért az Irving, Love, AD hármas nem lenne rossz, akárcsak a Holiday, LeBron, Cousins sem
NOP kap: Irving, Love
CLE kap: Holiday, Cousins2. A Boston kapna egy szupersztár irányítót és egy jó pattanózót, a Cavs pedig felkészülne a rebuild-re
BOS kap: Irving, Thompson
CLE kap: Thomas, Tatum, 18' first round pick, 19' first round pick3. Monroe és Delly teljesen felesleges a Bucks-ba, Maker fájhat, de Irving elég sokat dobna rajtuk
MIL kap: Irving, Jefferson
CLE kap: Monroe, Maker, Delly4. Ez baromira tetszene, Irving, Milsap, Jokic, ez playoff lenne erősen, a Cavs kapna picket, egy szolid irányítót és energiát a festékbe
DEN kap: Irving
CLE kap: Faried, Mudiay, 18' first round pick -
diegho
nagyúr
válasz
ImACeltic
üzenetére
Jól is ki lehet jönni belőle, ha mondjuk egy három csapatos trade-ben megkapják Melo-t és Bledsoe-t. Irving 25 éves és ahogy kinéz Hall of Fame-be fog kerülni. Én maradnék a helyében keleten, mert ott van esély a folyamatos playoffra, jó persze, ha a Spurs el tudja hozni egyértelmű, hogy menni kell, viszont a sokat emlegetett Suns nem biztos, hogy jó döntés lenne. A legérdekesebb a Knicks lehetne.
-
diegho
nagyúr
Mi van Clevelandben?
-
perempe
veterán
Rose -> CLE?
Melo -> HOU? -
diegho
nagyúr
Komolyan mondom ahogy Magic és Rob bemutatja az igazolásokat semmihez nem fogható: [link]
-
diegho
nagyúr
Kuzma nagyon jó. Nagyon - nagyon. A LAkers két játékosa is top3 volt szerintem.
-
K1nG HuNp
őstag
Milyen cipőt tudnátok ajánlani egy kezdőnek? Az egyik barátom akcióban tudott venni egy Audacity 2016-ot féláron a nike.com-on. Mire én odaértem már elfogyott a méretem sajna, teljes árat (30k) pedig nem szeretnék adni értük.
-
diegho
nagyúr
válasz
ImACeltic
üzenetére
Kérdéses, hogy ez a legdurvább nyugat, vagy sem. Volt egy olyan év, amikor 50 felett kellett nyerni a playoffhoz, lehet most is az lesz. GSW, SAS, HOU, OKC, MIN ez az ötös szinte 100%, hogy ott lesz, három hely szabad, viszont nagyon sok esélyes van még:
MEM - a Memphis mindig ott van, igaz a Parsons szerződés borzalmas, ha nem sérül meg a két sztár, akkor ott lehetnek, bár kérdés, hogy lesz-e elég scoring
LAC - igaz elment CP3 és JJ és Crawford, viszont jött egy Teodosic, aki egész jó lehet, sweet Lou teljesen helyettesíteni fogja Crawfordot és jött egy Beverly, a legjobb defenzív PG, ott lesznek
DEN - Milsap és Jokic elég komoly páros lesz
UTA - kérdés mire mennek Hayward nélkül, minden Hood-on múlik
POR - valahogy mindig odaérnek, még ezekkel a buta szerződésekkel is és Nurkic sokat dob rajtuk egy teljes szezonban
NOP - ők lehetnek a meglepetés, mindkét irányban, ha Rondo az adja, amit a playoff első két meccsén, akkor tuti playoff csapat lesznek, de ennek nem látom sok esélyétEzek a csapatok mind jobban indulnak, mint a LAkers. Két dolog hiányzik a LAkersből - pattanózás és három pontos. Nagy kérdés a fiatalok mennyit ugrottak előre a nyáron. Ingram biztos haladt, de az kevés, szerintem két játékoson múlik, az egyik Randle, a másik KCP. Ha Randle hoz egy 14-10-es átlagot és KCP jól dob kintről, akkor lehet esély, de továbbra is azt látom problémának, hogy egy posztra 2-3 hasonló szintű játékos van.
PG - Lonzo, Clarkson
SG - KCP, Brewer
SF - Ingram, Kuzma
PF - Nance Jr., Randle
C - Lopez, ZubacEz a mélység jó is lehet egy szezonban, de kinek adod a labdát az utolsó 30 másodpercben, hogy tessék itt a labda nyerd meg a meccset? Nagyon sok múlik azon, hogy Randle mire megy a tökéletes fizikumával, ha bír eleget pattanózni és lesz egy 33%-os hármasa, akkor odaérhetnek.
-
diegho
nagyúr
Rondo - Pelicans
-
diegho
nagyúr
Lonzo szupersztár lesz, ez nem kérdés, de a Kuzma gyerek is nagyon jónak tűnik. Az mekkora lenne, ha a rookie szezonjában tripla duplát átlagolna Lonzo point guard-ként? Úgy kb mindenki a LAkershez akarna jönni jövőre.
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
Megnéztem, hát azok a kb kétharmad pályás passzok brutálisak. Futás közben bedobja a védők mögé gond nélkül tökéletesen. Arról ne is beszéljünk, hogy mennyi pattanót szed. Simán benne van, hogy tripla duplát tud átlagolni majd idővel, de én az első idényre sem tartom elképzelhetetlennek a 15-8-8 statot.
-
perempe
veterán
a többi videót is érdemes megnézni, pl. Jordan Bell 5PTS 11REB 5AST 5STL 6BLK az utolsó napon [link]
-
perempe
veterán
Summer League rájátszás: Lonzo nagyot játszott az első napon [link]
-
szebe
addikt
Közben Hangának úgy néz ki hogy az NBA után a Barca se jön össze...
-
diegho
nagyúr
Szerintem nem jön már senki idén a LAkers-hez, a keret készen van, sokkal jobb, mint a tavalyi. A 8. hely elérése nem esélytelen, pláne 1-2 sztár sérülésével. Igazából idén nem is lényeges a playoff, a lényeg, hogy a fiatalok fejlődjenek, épüljön a csapategység és tűnjön el Deng.
-
diegho
nagyúr
KCP - LAkers
-
ImACeltic
őstag
Jamal Crawford is beköltözött a farkas odúba. Van még helyük a sapka alatt? Mert ha van és még lesz 1-2 ilyen húzásuk, contenderek is lehetnek.
Fultz-nak meg boka ficama volt a hajnali meccsen....ezt már nem hiszem el geci.
-
diegho
nagyúr
Második meccsen tripla dupla, az úgy nem rossz.
-
szebe
addikt
Szintén az Albával bajnok Winston Shepard a Hawks SL rosterében. [link]
Nem kis szerepe volt a bajnoki címben, ennek ellenére voltak pillanatok, amikor vasvillával kergettük volna hazáig

Jó védő, iszonyat rugói vannak, viszont középtávoli/távoli dobása nulla (bár a bajnokság vége felé már alakulgatott az egyleütés tempója).Kíváncsi leszek rá is, meg a Raptorsnál Edwardsra. Benne nagyobb fantáziát látok.
-
Kickass
őstag
PG13 -> OKC
-
diegho
nagyúr
Végre láthatjuk Lonzo Ball-t. Szerintem azt a meccset nagyon sokan nézni fogják.
-
perempe
veterán
Gay -> SA!
Olynyk, Waiters -> MIA (mi lesz James Johnsonnal?) -
diegho
nagyúr
Elképzelhető, hogy a Celtics kezdő ötöse nagyban változni fog még, mert nincs helyük Hayward-nak, ezért cserélni akarnak (lehet sign and trade lesz) de ezen felül még további csere is esélyes, állítólag Marc Gasol-t szeretnék megszerezni. Az úgy már egész komoly csapat lenne, IT4, Hayward, Horford, Gasol négyes akár a Cavs-t is megverhetné.
-
diegho
nagyúr
No akkor Hayward hivatalosan is Bostonba megy. Én nem oda mentem volna. Annyi előnye van, hogy tuti playoff-ban fog játszani és az all star gálán is játszhat, viszont kevesebbet kap és nem ő lesz a legjobb a csapatban.
-
diegho
nagyúr
Elkezdődött! Jamal Crawford ki szeretné vásároltatni magát a szerződéséből és Ball-al akar játszani a LAkersben.
-
diegho
nagyúr
Ha Hayward marad Utah-ban, akkor tuti szobrot kap és visszavonultatják majd a mezét. Ott ő a sztár, én biztosan nem mennék el, pláne nem a Celtics-hez, ahol biztosan nem fog bajnok lenni.
-
perempe
veterán
nézi vki a summer league meccseit? a tegnapi Boston-Philly egész jó kis meccs volt, az első és a harmadik pick is bemutatkozott, utóbbi győztes kosárral. Zizic is először játszott. Brown volt a legjobb. [link]
Exum nagyon jól játszott a Spurs ellen.
-
diegho
nagyúr
Hayward - Celtics (szerintem rossz döntés volt)
-
diegho
nagyúr
Hill, Z-Bo - SAC
-
ImACeltic
őstag
Lesz jövőre is bőven csapat amelyekre kíváncsi vagyok. OKC, Wolves, Philly, Bucks. Jelenlegi kedvencem az OKC, de szeretem a fiatal, tehetséges csapatokat. Nem vagyok Lakers-es, de erre a Ball gyerekre kíváncsi vagyok, hogy a full kretén faterja rizsázásának árnyékában mire lesz képes. Harden valamiért nem szimpi, CP3 sem a sok flopp miatt, de Őket is megnézem párszor. Aztán ugye van még GSW, Cavs, Spurs.
Free agent guard Derrick Rose is meeting with Milwaukee Bucks officials today, league sources tell ESPN.
Sources on @ESPN: Carmelo Anthony is now open to waiving no-trade clause for Houston or Cleveland.
-
diegho
nagyúr
Nagyon sok előnye lenne:
- 1 amit említett Melack, a cap space, tehát jövőre lenne hely sztárokat hozni
- 2 Lonzo Ball megkapná maga mellé a liga egyik legjobb spot up shooter-ét, aki mellesleg egy veterán guard és baromi jó mentor lenne rögtön az elején
- 3 Hill nagyon jó védő is egyben, tehát ebben is segítene nem csak Ball-nak, de a többi guard-nak is fejlődni
- 4 Ha a kezdő Ball, Hill, Ingram, Randle, Lopez, akkor akár még playoff közelébe is kerülhet a csapat, amivel sokkal vonzóbb lesz a sztárok számáraHill 1 year deal-el gyakorlatilag a legjobb dolog lenne a csapatnak, ami az egész offseason-ben történhet, még ha le is sérül és csak 40 meccset játszik, akkor is.
-
Melack
veterán
Nem vagy lekötve cap space-szel jövő évre. Csak a jelenlegi sapkát kell nézned, hogy abba mi fér bele. Lásd JJ Reddick esete. 1 év 23 milla. Jövőre ismét lesz legalább 23 milla elkölthető pénze a Philynek. Akkor meg olyan játékost igazolnak, aki az akkori igényeknek megfelelő pluszt tud hozni a csapatba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 Ryzen 7 / 32GB RAM / 512 SSD Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ja, Csorvási is messze legjobb szezonját futotta a Körmendben, kilóra, centire is megvan, de nem kell...

mert idén nem, az tuti