Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
ImACeltic
üzenetére
Duncan a legjobb PF aki valaha játszotta ezt a játékot. Dirk a legjobb európai játékos, KG szimplán egy sztár volt, de nem szupersztár, ahhoz több játékintelligencia kellett volna. Duncan azzal lóg ki felfelé, hogy borzasztóan intelligensen játszott a karrierje kezdetétől fogva.
-
ImACeltic
őstag
Elindítanék egy "vitát" vagy legalábbis a véleményetekre vagyok kíváncsi.
Az kapcsán hozom fel a témát, hogy perempe megemlítette a
jövőbeli HOF-ot, hogy jól tartják magukat.Sajnos ez nem teljesen igaz mert az én kedvenc játékosom, KG alól elfogytak a lábai már jó pár éve. Ez betudható annak a 11!!!! szezonnak amikor 38 perc felett játszott. Dirk-nek 5, Tim-nek 6 ilyen szezonja volt.
Viszont a véleményeteket abban kérném ki, hogy szerintetek, sorrendben ki közülük a legjobb játékos az eredményeket félre rakva, ugyanis nagyon eltérő erősségű csapatokban játszottak. Duncan szinte egész karrierje során bajnokesélyes volt a Spurs-el. Nowitzki is aránylag sokszor volt jó csapatban. Garnett pedig csak a Boston-al volt bajnokesélyes 2008-ban amikor meg is nyerték a döntőt. A következő szezonokban hazavágták őket a sérülések, majd pedig a csapat 3 sztárjának elöregedése és Allen kiválása.
Én nyilván elfogult vagyok, nálam KG, TD és DN a sorrend.
-
diegho
nagyúr
A CHA remélem továbbmegy, megérdemlik. Nagyon okosan igazoltak és trade-eltek, végre jó döntéseket hoztak. Az meg pláne plusz, hogy Batum nélkül is ilyen jók, annak ellenére, hogy big Al nagyon formán kívül van. Ha otthon mennek tovább, akkor óriási ünneplés lesz az biztos.
-
diegho
nagyúr
Fordított a CHA és a POR is. Végre egy izgalmas playoff. A GSW Curry nélkül is hengerelt.
-
scope2007
addikt
Éjjel néztem ugye a heat meccset
Első negyed mondom király, másik negyed mondom végük, aztán feleledtek, bíztam benne hogy behúzzák, de nem sikerült
Az a fránya második negyed miatt bukta
2-2 meleg
Otthon most hozniuk kell -
perempe
veterán
válasz
stvnppp
üzenetére
a Blazers 4 kezdőjét és 6. emberét vesztette el nyáron, és mégis rájátszásba jutottak, méghozzá az 5. helyen, ezért nekik szurkolok. CP3 sérülésének persze nem örülök.
a következő körben a Warriors továbbjuthat Curry nélkül is a Blazers ellen. A Spurs-Thunder nyitott, bár mindenki jóval esélyesebbnek tartja a San Antoniót.
-
stvnppp
senior tag
CP3

-
scope2007
addikt
még kicsit több mint egy óra és HEAT meccs.. kíváncsian várom, hogy hogyan alakul
szerencsére egész délelőtt alhatok a héten, szóval sok meccset tudok nézni
-
Melack
veterán
Scottot kirúgta a Lakers

-
scope2007
addikt
GSW is hozza
Következő heat meccset várom, remélem hozzák
-
perempe
veterán
a GS még Curry nélkül is óriásit játszik.
-
scope2007
addikt
Sport1 mikortól fog több meccset adni? Gondolom döntő minden meccsét, de azon kívül
Mindig stremen kell nézni
-
perempe
veterán
nézem a Sport1 közvetítését, Livingstoneról mondják, hogy nem tud tempót dobni, csak betörni, közben 49.7%-ot tud, ami "elit"! (LeBron és Wade pl. 38% alatt, Dirk is csak 45%!)
-
diegho
nagyúr
Idén nyáron elég érdekes helyzet alakulhat ki a free agency-ben. Előfordulhat, hogy a legtöbb ajánlatot Batum fogja kapni. Több csapat is keres jó védekező felfogású 3-ast. Hogy csak hármat mondjak: 1. Charlotte biztos meg akarja tartani, 2. Thibodeau csapatába kell egy jó wing player és ő perfect fit lenne, 3. Az épülő LAkers már évek óta lyukas volt 3-as poszton, biztosan kellene nekik egy stabil védekező felfogású játékos
-
pcgamer01
senior tag
Sziasztok!
Most találtam ezt a topicot meg. Aktivan követem a kosárlabdát, kedvenc csapatom az Oklahoma.

-
perempe
veterán
Önmagukhoz képest gyengébbek a kezdő hátvédjeik. gyakorlatilag nem láttam őket a szezonban, így nem tudom miért nem olyan jók. egyes játékosok, mint pl. Wall pocsékok a rájátszásban. de Lowry és DeRozan egyszerre?
a cserék jók, szerintem még akárt Powellt is ide lehet sorolni.[link] én csak a 3. meccset láttam, és azon elég jól tolták. -
diegho
nagyúr
Ez a raptors szégyen mennyire gyenge a playoffban. Nagyon látszik rajtuk, hogy nincs egy go2guy a csapatban.
-
TripleB
senior tag
3-0 a Cavs javára.
Remélem az egész rájátszás ilyen lesz a döntőig. -
perempe
veterán
Mikor térhet vissza Curry?
Drummond megtanulhat büntetőzni?
Nyerhet még meccset a Dallas?
miért nem vágja ki a reklámokat a Sport1 a vasárnapi meccsek ismétlésénél? -
ImACeltic
őstag
Tom Thibodeau edző és GM is lesz Minnesotában..... Már most megőrülök a kíváncsiságtól, hogy mit fog tudni kihozni ebből a brutálisan tehetséges hármasból! (4-es? Muhammad?)
Megelőlegezek nekik egy rájátszást!
-
perempe
veterán
az Indiana nyert PG-nak köszönhetően.
-
ImACeltic
őstag
http://nbabracketology.com/group/view/4730
Gyertek ide tippelni.
-
perempe
veterán
ma kezdődik a rájátszás!
-
diegho
nagyúr
Karl eltávolítva a Kings-től most már tényleg egy olyan edző kell, akire fel tud nézni Cousins, két opció van jelenleg szerintem. Thibodeau és Mchale. Egyiket viheti a Kings, de a másik azonnal üljön le a LAkers padjára és kezdje el az építkezést, mert Scott-al soha nem fogunk playoff-ba jutni!!!
-
ben11
őstag
Az indexnek majdnem sikerült jól összeszámolni a pontokat..

Mentségükre szóljon, hogy a hibás cím ellenére a cikkben már javították 60-ra azt az 58-at.
-
diegho
nagyúr
válasz
zsolti72837
üzenetére
Instant buy lesz.
-
zsolti72837
addikt
Na ez nagy megtiszteltetés.

[link] -
.LnB
titán
Sziasztok.
Elsődlegesen nem vagyok NBA fan, de nagyon sok sportot követek és szeretek. (NFL,NHL előrébb van nálam az NBA-nél.) Szóval tájékozott vagyok NBA téren is eléggé.
És hát a tegnapi nap az elég durva volt. Nem tudom volt e ilyen jelentős napja az NBA-nek mint a tegnapi.
-Kobe Bryant visszavonulása
-73/9
-402 tripla!/szezon (ezen teljesen kész vagyok...)Tervezem, hogy megnézem utólag mindkét meccset. Történelmi jelentőségűek.
-
Grave_444
nagyúr
Hatalmas meccs volt, maximális respect.

Nem vártam volna ezt a teljesítményt, ráadásul a végén nyerni is tudtak a pontjaival.

Méltó lezárása a karrierjének.
-
diegho
nagyúr
A legjobban az bosszant, hogy ősszel, mikor ki akartam menni megnézni Kobe-t a visszavonulás bejelentése előtt, akkor a kosárba raktam egy 140$-os jegyet a LAkers pad mögötti 7. sorba, megnéztem a szállást, a repülőjegyet, mindent erre a meccsre, de senkit nem találtam, aki eljönne velem, így pár hét után letettem róla. Aztán Kobe bejelentette, hogy visszavonul...

-
diegho
nagyúr
Mindent elmond Kobe nagyságáról az, hogy az NBA hivatalos oldalán az ő 60 pontja a vezércikk és nem a 73-9. Mikor bedobta az 51. pontját szó szerint ugráltam. Hihetetlen, hogy meg bírta csinálni, pedig védekeztek rajta, szinte nem is volt tiszta dobóhelyzete.
-
Melack
veterán
Nah, egy korszak véget ért az NBA-ben. Bár nem rajongtam Kobe játékáért, el kell ismerni, sokat tett az NBA-ért.
-
diegho
nagyúr
60...
-
-
ben11
őstag
Nekem az állkapcsomból tört le egy darab már sok éve egy ütközés alkalmával. Azóta van, hogy kiakad, van hogy csak nem tudom kinyitni a szám, illetve állandón kattog.
A legjobb, hogy csak feltáró műtét elérhető jelenleg itthon, ami azt jelentené, hogy szétszabdalják az arcom.
De legalább még tudok játszani..

-
zsolti72837
addikt
Megy a Sport TV-n a Golden State-SPURS. Curry a harmadik negyed végén milyen 3 pontost vágott már. Csak lejárt az idő.

-
ImACeltic
őstag
válasz
Grave_444
üzenetére
Volt már hasonló esetem csak akkor a jobb bokám ment ki, pattant nagyobbat, akkor elmentem a dokihoz, aki részleges szalagszakadást állapított meg és írt 6 hetes bokarögzítőbe pihenést meg borogatást. Kb 1 hetet bírtam ki aztán beálltam a rögzítőbe kosarazni.
A mostani ha pattant is, akkor sem akkorát, mint a jobb bokám úgyhogy csak egy jól tartó, kényelmes rögzítő kéne. 
-
ImACeltic
őstag
Pár napja kiment a bal bokám kosarazás közben. Mintha pattant is volna, de talán nincs még részleges szakadás sem. A lényeg, hogy tanácsot szeretnék kérni, hogy milyen bokarögzítőt vehetnék ami kényelmes és tudok benne kosarazni továbbra is?
-
perempe
veterán
a szezon végén teljesen más csapatok játszanak: pl. ma a Clippers cseréi nyertek, Pop 4 kezdőt pihentetett. A Blazers a Durant, Westbrook és Ibaka nélkül játszó OKC ellen nyert, stb.
-
diegho
nagyúr
A Pistons újra a rájátszásban. Megérdemelték! Rengeteget szívtak az elmúlt években, most végre egy jó csapatuk van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Óvodások homokozója
- E-book olvasók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fujifilm X
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 256GB Új akku 12hó jótállás!
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)