Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Ha a LAkers összehoz egy Hill 1 éves szerződést, akkor Magic-et elnökké választják Los Angeles-ben.
-
perempe
veterán
Millsap -> DEN
McLemore -> MEM -
perempe
veterán
Gibson -> MIN
PJ Tucker, Zhou -> HOU
Calderon -> CLE
Carter-Williams -> CHA
Amir Johnson -> PHI
Iggy, Ingles és Ibaka nem megy sehová -
ImACeltic
őstag
Ha ez a Wolves még működni is fog akkor Nyugati döntő sem kizárt.
-
perempe
veterán
ha vkit érdekel esetleg a Summer League.
[link]
Adebayo biztató, még dobni is tud. -
diegho
nagyúr
válasz
ImACeltic
üzenetére
A 23 millió és a kezdő spot. Szerintem mindenhol máshol 3 év 50m körül akartak neki adni és nem biztos, hogy sok percet kapott volna. A sixersben kap 1 évig nagyon sokat, kezdő lesz, ha jó idénye van simán össze tud még szedni egy 2 év 35m körüli szerződést jövőre.
Az mondjuk elég szomorú, hogy már az első nap eldőlt, hogy a Pelicans szívni fog és Cousins megint nem lesz a rájátszásban.
-
diegho
nagyúr
Ez a Sixers így pályaelőnnyel megy a playoffba.
-
szebe
addikt
válasz
perempe
üzenetére
Zajlik az élet

Iggy-nek szerintem nagyobb szerepe volt a GSW érdemeiben, mint azt sokan gondolják, fájó veszteség lehet még nekik. Curry supermaxa várható volt.
Clippers bebiztosította, hogy kapjon ellenértéket Griffinért, más értelmét nem látom az 5 év 173 milliónak...
OKC jól járhat PG-vel, meglátjuk mennyire hajlandó beállni Westy mögé a sorba.
Teague Rubio helyén quality váltásnak tűnik, jó lenne végre PO-ban látni a Twolvest. -
perempe
veterán
jövőre övék a BKN és a LAL pickje, ebből legalább egy egyik igazán jó lehet. Gordon Hayward nélkül is jók. Ainge lojális Thomashoz, ami nem biztos, hogy eredményre vezet. jövő nyáron sok a lejáró szerződés, nem tudják majd őket megtartani. (Olynyk a következő nyáron FA lesz, róla már most lemondtak.)
Jeff Teague -> MIN
-
diegho
nagyúr
OKC érdekes lesz így. A Boston megint szívni fog és nem kapnak senkit?
-
diegho
nagyúr
válasz
perempe
üzenetére
Buyout után free agent vagy és bárhová mehetsz. CP3 szerintem overrated, az biztos, hogy nem fog maxot érni jövőre. Én úgy gondolom Melo nagyon el akar jönni, semmi értelme tartogatni.
Bakker nem is tudtam, hogy Robin és Brook ikrek, azt hittem Robin fiatalabb pár évvel. Mondjuk a születési dátumot megnézve már értem miért ilyen idióta a figurákkal Robin

-
diegho
nagyúr
Lopez bemutatkozása LAkersben Először is annyit, hogy szerintem Pelinka egy elég intelligens ember, nagyon jól beszél, az pedig amit mondott, hogy Lopez nem cap space miatt lett cserélve, hanem vele képzelik el a jövőt szintén érdekes. Az biztos, hogy a jobb centerek közé sorolnám, pláne így, hogy hármast is tud dobni. Meglátjuk mi lesz. Az megint érdekes, hogy Lopez középső neve Byron, Byron Scott után, mert az egész család óriási LAkers rajongó.
-
diegho
nagyúr
Állítólag Melo buyout-ot szeretne és ingyen menni Houstonba. Kíváncsi vagyok mi lesz PG13-al.
-
diegho
nagyúr
Amit nem értek, hogy Sweet Lou-t miért kellett kidobni? 1 év 7M volt a szerződéséből és kb Gordon szintű játékos.
A következő sign and trade Griffin to Dallas lesz szerintem.
-
ImACeltic
őstag
CP3-t elcserélte a Clippers Houstonba. Beverly, Williams, Decker és egy első körös 2018ban az ellenérték.
-
Melack
veterán
-
diegho
nagyúr
A Knicks rajongók örülhetnek.
-
K1nG HuNp
őstag
Csuma!
A streetkosárnak, vagyis annak amit 1 palánkra játszunk mik a szabályai?
-
perempe
veterán
látványos végjáték a BIG3 első játéknapján [link]
-
perempe
veterán
július elsejétől NBA summer league [link]
-
diegho
nagyúr
Aki még nem látta, annak kötelező: Kobe elmondja miért veszített a Cavs a döntőben
-
diegho
nagyúr
[link] Azért nem semmi lehet átélni azt, amikor Magic így beszél rólad 19 évesen.
-
diegho
nagyúr
Ez a Bulls trade amúgy kb a Cousins trade-el egyenértékű szemét volt. A Wolves innentől erősen playoff csapat, sőt szerintem pályaelőnyre is van esélyük.
-
diegho
nagyúr
Russel-el több probléma volt. Az öltözői jelenléte a Nick Young történet után eléggé fura volt. Képtelen volt folyamatosan jól játszani. Elég kevés and one-t tudott összehozni. Nem volt vezér. Nem igazán passzolt.
Ball nagyon nagy játékos lehet, de nagyon nagy melléfogás is. Ezt a kockázatot vállalni kellett. Az egyértelmű, hogy Russel és Ball nem tud együtt játszani, mert mindenketten ball dominant playerek és egyik sem tud védekezni. Russel-ről már tudták, hogy nem egy túl jó csapatjátékos, Ball pedig nagyon annak tűnik, így egyértelmű volt, hogy Russelnek mennie kell. Amúgy 2. pick volt. Itt a legnagyobb kérdés az, hogy Ingram és Nance Jr. mekkorát tud fejlődni. Ingram az év vége felé már elég jó volt. -
diegho
nagyúr
Hűha mik történtek.
-
perempe
veterán
Wade: jól jön jövőre a 24M, nem leszek FA
-
diegho
nagyúr
Ha a Deng és Clarkson szerződés is elmegy (menniük kell), akkor 2018/19-re ez a lineup simán elképzelhető:
Ball - 6M körül
PG13 - 30M (szerintem ő tipikusan az a játékos, aki hajlandó kevesebbért játszani)
Ingram - 5,7M
James - 30M
Cousins - 30MPadon ott van Zubac és Nance, jöhet melléjük pár veterán a minimumért.
-
diegho
nagyúr
Mert senki nem adna nekik! Lopez szerződése jövő nyáron lejár. Kaptak egy 2. pickes guardot (aki szerintem all star lesz idővel) és kaptak egy magasat. Brooklyn-ban nem azt kell nézni, hogy mit tudnak 3 éven belül csinálni, az a hajó már régen elment, az a kérdés 5 év múlva mi lesz és ahhoz ez a csere nem volt rossz nekik.
Következő LAkers trade ez lesz: Deng+Randle+27. és 28. pick - Paul George. Ha Magic megcsinálja sírni fogok. Ha megcsinálja playoff csapat lehet már most és jövőre baromi sok hely lesz a James, PG13, Cousins, Lopez négyesből válogatni. -
Melack
veterán
Vajon eljön az az idő, amikor egy "sztár" azt mondja, hogy ok, nem kérek 25+-t egy évre, 4/5 év hosszan, elég csak a 20 millió, de akkor tudunk még több jó játékost igazolni? A jelenlegi Warriorsbül kiindulva, illetve nézve/olvasva a GM-ek nyilatkozatait, hogy saját draftoltat építünk fel (kivéve Knicks/Sacto, eszem-f@szom megáll tőlük...) és igyekszünk egy jó légkört felépíteni. Fog ez változni, vagy az ügynökök mást fognak szem előtt tartani?
-
perempe
veterán
a Lakers megszerezte Brook Lopezt
-
szebe
addikt
Na akkor Denget kell meg valahogy kipucolni, aztan irany felfele.
-
diegho
nagyúr
Azt azért ne felejtsük el, hogy óriásit koppanó csapathoz igazolt, mert a tavalyi GSW 2. hely a liga történetének legnagyobb cumija volt. Elég sokan meg tudnának lépni hasonlót, ha úgy építkeznének, mint a Warriors. Többen is ezt csinálják már, 4-5 év múlva eljön az ő idejük. Mellesleg ez a szezon most baromi sokat használt a ligának, mert megmutatta, hogy ésszel ilyen csapatot lehet építeni.
-
borges7
aktív tag
A Warriors-nál nem "álltak össze". A sztárok közül csak Durant-ot igazolták, őt is már akkor, mikor már bajnokok voltak. Curry, Green, Thompson mind draftolt, "saját nevelésű" játékos, ráadásul közülük is csak Curry volt top 10-es draft. Egy jó franchise, jó edző, több éves építkezés, és persze a tehetség-ez a sikerük titka.
-
Melack
veterán
Igen, logikus amit írsz. AD elcserélése azért necces, mert mindent rá építettek fel (mondjuk kire másra
), és ha jól tudom AD is nyilatkozta, hogy jó ott neki. Mondjuk ez nem sokat számít. Boogie cseréjével várnék, lehet hogy itt új erőre kap - ha megússza 15 technikai alatt, már nagyott fejlődött. Iszonyat jó magas ember, de annyira agyatlan sokszor a játékhoz, hogy nagyon. Neki más korban kellett volna játszania, azt hiszem. Edzőváltás vajon lesz náluk? -
diegho
nagyúr
Boogie is el fog jönni onnan. A Pelicans-nak most kell okosnak lennie. Ha a következő szezonban szeretnének bármit is elérni, akkor a nyáron kell egy point guard. Itt a gond, csak 20M helyük van. Ennyiért nem fog odamenni CP3, vagy Lowry, a többi 1-es pedig nem igazán jó. Egyetlen kiút van, Holiday-t túlfizetni, tehát adni neki egy 25M-t. De Holiday nem A+, sőt nem is A kategória és szerintem vele nem lesz meg a nagy áttörés. Na most itt jön a képbe a csere. Ha a Boogie AD páros mellé nem tudok sztár 1-est hozni, el kell mozdítani valamelyik nagyot. Boogie nem sokat ér, mert 1 éve van vissza, AD viszont baromi sokat. Ha most tegyük fel beajánl nekik a Boston egy Horford, 3. pick, jövőre Brooklyn és LAL vagy Sixers, vagy mindkettő picket, akkor idén úgy néznének ki, hogy bedraftolnak egy Josh Jackson-t, vagy DeAron Fox-ot, aki 4 évig ott van, marad Boogie, Horford és a kiegészítők. Tehát a palánk alatt továbbra is jók lesznek, plusz kapnak egy potenciális sztár winget, vagy guardot, plusz jövőre van 3 lottery pickjük + a saját. Ha Boogie el is megy - én cserélném tovább - ott van minden egy új dinasztia felépítésére. Viszont, ha idén megfizetik Holiday-t egy 4 év 100M-el, Boogie elmegy jövőre, mi lesz? Ugyanott vannak ahol eddig. Sehol.
-
diegho
nagyúr
Van egy érdekes teória, hogy miért cserélt a Celtics a Sixers-el. Állítólag AD-re akarnak cserélni és így több first round picket tudnak adni érte.
Mindenesetre, ha cserélnek a Sixers-el, akkor LAkersz drukkerként is azért fohászkodok, hogy a Sixersben senki ne sérüljön le a kezdők közül a következő 5-10 évben komolyabban és akkor olyant látunk, amit még soha.
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
válasz
ImACeltic
üzenetére
A probléma ezzel az, sem IT4 sem Bradley nem szupersztár. Fultz viszont az lehet. Jövő ilyenkor IT4 ott fog állni és kéri a pénzét, Fultz pedig még 3 évig olcsón ott lehetne. A Boston ezzel az egész cserével óriásit kockáztat. A LAkers nagyon esélyes, hogy nem fogja Ball-t választani. Az első workout nem volt valami fényes, a másodikról nem túl sok infó van, de ha Magic nem látja benne saját magát, akkor biztosan nem fogja elhozni. Én nem hoznám el. Én a Fox, Jackson párosból választanék. Fox az NCAA tournament-en 39-et dobott Ball-ról, ez úgy kb be is árazza Ball-t. Jackson pedig a következő szupersztár hármas. Én elhiszem, hogy nagy a hype Ball körül és hogy ő az igazi pass first point guard, de mikor is nyert utoljára csapat bármit úgy, hogy egy pass first point volt a legjobb játékosuk? Ez már nem az a liga, amiben Magic játszott és remélem ezt nagyon is figyelembe veszi.
-
ImACeltic
őstag
A Celtics-nek ott van IT és Bradley plusz Smart a padon, így Fultz nekik annyira nem fit, sokkal inkább Josh Jackson. Viszont a Sixers biztosra akar menni, így elhozza Fultz-ot az első helyen nehogy a Lakers meggondolja magát és a második helyen behúzza Fultz-ot Ball helyett. Lakers meg nem valószínű, hogy Jackson-t elhozza, mivel van egy Ingram náluk.
-
diegho
nagyúr
Na most ez egy érdekes csere volt. Ezzel nem tudom mit nyert a Boston, de a Sixers szerintem baromi sokat.
-
attiati
veterán
a szünetekben elhangzó számok címét nem lehet megnézni valahol?
-
diegho
nagyúr
válasz
attiati
üzenetére
Westbrook teljesen mindegy mit nyilatkozik. Már a társak is félreállnak alapból, hogy jöjjön a lepattanóért. Nem ám menne előre, hogy egy outlet passzal helyzetbe hozzák és jöjjön rengeteg fastbreak pont, inkáb jön pattanózni. Itt látszik, hogy mennyire leszarja azt, hogy mi történik a csapattal. Ez az egész arra ment, ki, hogy megmutassa KD távozása után, hogy őt mennyire visszavetette ez a kis hülye és, hogy ő mennyivel jobb nélküle. A számításba viszont becsúszott KD finals MVP címe, ami végtelenszer többet ér, mint egy alapszakasz pattanó stackelés.
A 16-1-et sem kell túlmisztifikálni. A LAkers is csinált 15-1-et, az pl sokkal simább volt, mint ez, ha a döntőben Iverson nem úgy játszik az első meccsen, mint Magic+Bird+Jordan egybegyúrva, akkor az 15-0, de így is csak hosszabbításban tudták elhozni az első meccset, utána simán agyonverte őket a LAkers. Ha a Spurs nem bajlódott volna sérülésekkel, akkor simán hoztak volna 2 meccset és máris nem lenne itt semmi gond.
-
Melack
veterán
válasz
attiati
üzenetére
CBA határozza meg az egészet, jó olvasást.
Első körben 4 év + optionnel szereznek játékost, ez a második körben már rövidebb idő (azt hiszem 3+1), és alacsonyabb összegről is szól. Minél magasabban draftolnak, annél nagyobb suskát kapsz (pont mint NFL-ben, ha jól emlékszem)
-
attiati
veterán
A drafton 4-5 evre jatekjogot szereznek?
Egyebkent nba-ben nincs kivasarlas, mint a fociban? Itt mindig csak szerzodes vegen tavoznak szabad ugynokkent?
Egyebkent nem a gsw-tol sajnalom a gyozelmet, mert abszolut megerdemeltek. De lattunk mar fociban, forma 1-ben ilyen dominanciat es nem vezet semmi jora.
Abnormalis, hogy annyival jobb egy csapat, hogy majdnem sopri a teljes rajatszast. Vagy elotte evben dominaljak az alapszakaszt.
-
diegho
nagyúr
válasz
ImACeltic
üzenetére
A Thunder nem fog nyugati döntőt játszani Griffin-el sem, mellesleg semmi helyük nincsen, tehát csak úgy tudnak igazolni, ha valakire rásóznak egy vagy két eszméletlenül túlfizetett játékost: Kanter 17,8M, Oladipo 21M, Adams 22,5M... és a sok birka még mindig szidja KD-t, hogy eljött onnan. Egy ilyen idióta barom GM-nek egy olyan játékos sem akar játszani, akit érdekel a gyűrű. Westbrook is el fog jönni, ha nyerni akar, bár én kétlem, hogy ő nyertes játékos. Pár éve még Kobe azt mondta, hogy ő áll hozzá legközelebb mentalitásban. Lóf@szt! Kobe egy gyilkos volt a pályán, aki megkövetelte a társaitól is a maximumot, Westbrook meg inkább elvárja, hogy ő szedhesse a pattanót, hogy legyen tripla dupla...
-
diegho
nagyúr
válasz
ImACeltic
üzenetére
CP3 nem menti meg a Spurs-t, viszont a Pelicans-t baromira felhozná. A Bostont sem emelné fel Griffin.
Griffin nagy kockázat, mert állandóan sérült, szerintem bajnokesélyes csapat nem fog sokat adni érte. Az OKC-ben egész jó helyen lenne, ha tudnak neki helyet csinálni. CP3 Spursben szintén kérdéses, mert ő is elég sokat sérült és elég öreg az a csapat így is. A Bostonba PG13 vagy Butler kellene elsősorban, másodsorban Hayward, harmadsorban Josh Jackson draft. Fultz bár barmi jónak néz ki nem igazán illik bele a képbe, elég guard heavy a lineup így is, viszont egy elit wing nagyon kellene.Én igazából a Sixers hatalmas előrelépését várom. Ez az offseason róluk szólhat. A 3. pick ezen a drafton baromi jó, mert sok a guard és nekik pont guard kell. Ha minden jól megy szerintem 40+ win csapat lesznek, ja és persze Lowry nem esélytelen, hogy náluk köt ki egy full max szerződéssel, hiszen a Sixernek 65M helye van a sapkában, az két full max free agent.
Az Indiana is érdekes lehet a 35M helyével.Nyugaton is lehet mozgolódás, a Denvernek van 55M helye, a Wolvesnek 28M.
-
ImACeltic
őstag
Clippers-el szerintetek mi lesz? Szerintem szét esnek. Griffin megy Bostonba, Paul pedig San Antonioba, így keleten és nyugaton sem lesz egyértelmű a végkifejlet. Ez lenne a liga érdeke is.
-
Melack
veterán
válasz
attiati
üzenetére
Itt jön képbe egy jó GM szerepe. Ha megfelelően draftolsz, akkor 4-5 évig kevés pénzért játszanak, és utána kell velük hosszabbítani. Itt jön képbe, hogy kit is kell elcserélni, vagy hogyan strukturálod a szerződését, milyen jogaid vannak (Bird pl) nálad, mik nincsenek, milyen exceptiönök vannak, cserékből van e salary compensationöd, etc. Nem lehetetlen 2 jó drafttal 8 évre megoldani egy franchise jövőjét, de ehhez már magasabb szintű matek (analitikai csapat szerepe) is kell. És ne felejtsük el, hogy a győztes mentalitást nem lehet egyik napról a másikra megtanulni vagy megvenni. A Kings csinálhatna mindent hirtelen jól, akkor sem mennének oda most még top(közeli) játékosok. A Phily jó úton halad, a Nets most kezd neki.
-
diegho
nagyúr
Ez ment korábban is. James, Wade, Bosh - Pierce, Garnett, Allen, Rondo - Jordan, Pippen, Rodman - Bird, McHale, Johnson, Parish - Magic, Kareem, Worthy, Scott akkor nem volt ez probléma, most sem kellene, hogy az legyen. Mint írtam a legnagyobb probléma az, hogy a GSW-t mindenki a saját fegyverével akarja megverni, de azzal lehetetlen, mert top3 játékos van minden kulcsfontosságú poszton hozzá. Lassítani kell a játékot és a festékben agyondobni őket, a perimétert pedig levédekezni.
-
attiati
veterán
Ha jól értem, akkor csak az éveken át tartó tudatos és módszeres jó draftnak köszönheti a warriors, hogy összejött egy ilyen csapat?
De valahogy ezeket a játékosokat is meg kell tudni tartani. Akkor hogy a fenében lehet, hogy a warriors kezdő ötöse kevesebbet keres, mint a cavsé? Ezek a játékosok mindannyian alul vannak fizetve? Ezek a játékosok a fizetést alárendelik a csapategységnek?
Ha jól értem, akkor az nba segít megtartani a drafton szerzett játékosokat úgy, hogy az ő fizetésüknél egy emelt szorzót használnak a fizetési sapkában? Mégsem keresnek sokat.
GSW sajnos abban zseniális, hogy tényleg alázatos az összes játékos. Nem tudok mondani egyetlen kiemelkedő vezéralakot sem abban a csapatban, mégsem egy elveszett, vezértelen csapat.
Kiemelkedő egyéni teljesítmények vannak, mégis csapatként működik a gépezet.
Ezt semmi pénzzel vagy vezéralakkal vagy sztár játékossal nem lehet pótolni (hirtelen).
Csak tudatos csapat építéssel lehet megverni őket. -
diegho
nagyúr
Ha lesz bejelentés. Sajnos draftolta a Spurs, tehát csak a Spurs viheti át, pedig 100%-ig biztos vagyok benne, hogy máshol jobb helyen lenne. A máshol pedig a Bucks.
Hihetetlen, hogy még mindig nem szakadnak le arról, hogy KD otthagyta a Thundert. Mit nem lehet ezen megérteni? Az egyik ilyen hater megnyilvánuláshoz már hozzá kellett szólnom:
Im not a GSW fan, im a die hard LAkers fan, but i cant agree with you. What KD did was the right move. He was running away from OKC, he was upset, coz the whole Organisation said Westbrook is thier star. Westbrook was the main guy, but KD was the better player. It was not "if you can't beat them, join them". It was i want to exit this system, the system that paid insane money @Kanter, the system that let Harden go, the system that kept Perkins around. The system that was not able to hire any prooven Veterans to join them in years, to help in the playoffs. It was the only move he could do. He run away from a very bad Organisation, from a cheap owner. If you want to run away from something that is hurting you, where you go? You go to the best place. The best place was the Warriors. Im 100% sure, that if the Warriors could not sign him, he goes to Boston or Washington, coz both of them are a way better fit for him, then the OKC. I dont blame Kevin for doing this, he had to move, and not just take the money like a lot of other stars. -
diegho
nagyúr
Most már csak a draft és a free agency van ebből a szezonból.
A draft alatt szerintem lesz 1-2 nagyobb csere is.
A free agency alatt is lesz szerintem mozgás bőven, tehát érdekes nyár elé nézünk. -
diegho
nagyúr
válasz
perempe
üzenetére
Nem verhetetlenek, de az a csapat, amelyik meg tudná verni őket nem fog összejönni és itt nem a fizetésekre gondolok, hanem, mert egy ember mindig hiányozni fog. Ezt a Warriors-t meg lehet fogni, de mivel azt látják, hogy ők dominálnak, másolni akarják őket, úgy pedig nem fog menni, hogy 1-es 2-es hármas posztra stackeled a csapatodat, mert a Warriors-ban van a liga top3-ja mindhárom posztra. Ezt a csapatot a festékben kell agyonverni. Amire szükség van, az 4-es 5-ös poszton két baromi jó, atletikus játékos, akik tudnak dobni bárhonnan, pattanóznak és blokkolnak. Ehhez kell egy baromi jó irányító és két 3 and D játékos kettesre és hármasra. Ezt a csapatot nem is lenne olyan nehéz összehozni, az egyik fele már ott van a Pelicans-nál, de ott sose fog összeállni az egész.
A Spurs is egész jó matchup-ot tud nyújtani nekik, de ott hiányzik az interior defense és Aldridge nagyon hektikusan játszik, Pau pedig már öreg. Leonard köré is lehetne olyan csapatot építeni, ami le tudná győzni a Warriors-t, de szerintem az1-4-5 lenne a kulcs egy nagyon fizikális hármassal és egy elit periméter defender kettessel. A Warriors-t lehetetlen 1-3 pozíciókon keresztül megverni, ahhoz túl jók ott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest