Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovasz
senior tag
van egy n6280 meg egy ld-3w. a gond az, hogy miutan barmilyen navigacios progival sikeresen kaopcsolodik a gps csak par masodpercig mukodik, azutan nem ad koodrinata infokat. a frissites megy tovabb jelszint valtozik, stb. a sirfdemoval mar minden letezo dolgot vegiogprobaltam erdemeny nincs. static mod, track smooting ki van kapcsolva.
ha olyanja van es megis mukodik, akkor a terkep kesik a valosaghoz kepest. pl mar reg megerkezetem, de a terkep a par perccel ezelotti poziciomat es sebessegemet mutatja, majd 2..3 perc autan megerkezik oda ahol vagyok. mintha nem tudna eleg gyorsan feldolgozni a gps adatait a terkepezo.
ez nem csak a nav4all eseteben van igy, hanem a gmaps, vagy barmelyik java progival.
akkor most mivel lehet baj? a telefonnal, a gps-el a programokkal agy mindeharommal? -
dussy
őstag
Hali!
A nav4all honlapján a fejléc arról árulkodik,hogy 2008ig továbbra is ingyenes!
Tudtok erről vmit?
http://nav4all.com -
BuciMaci
csendes tag
hello, azt hallottam, hogy a nav4all-t össze lehet hangolni a google maps-szel. tud valaki esetleg valamit boővebben?
-
gelmil
csendes tag
Sziasztok! Nekem Samsung e 900-am van. Van egy problámám remélem, hogy tudtok segíteni. Leszettem különféle java alkalmazásokat (játékok, progik, stb)
Nem tom, hogy hogyan rakjam fel őket a telóra. Ha csak simán rámásolom, akkor nem ismeri fel. *.jar, *.jad kiterjesztésűek. Kell hozzá valami telepítőprogi??? -
drpele
senior tag
Sajnos ez a progi hamarosan előfizetőssé válik, így számomra nem éri meg venni egy BT-s GPS-t, mert csak ritkán használnám. Nem tudtok olyan alternatívát ami helyben (memóriakártyán) tárolja a térképet(ket)?
-
Thom!
veterán
ez egy rakás fos
-
Jampec
csendes tag
Kérdés, ahhoz hogy tudjam használni a frissített térképeket le kell szednem a 6.4.0-as nav4all-t, vagy az elözőről is elérhetőek ezek a térképek?
-
-
Jampec
csendes tag
Hello mindeki, a hétvégén megyek Debrecenbe, tudja valaki hogy müködik-e ott a nav4all vagy vegyek egy térképet?
[Szerkesztve] -
dussy
őstag
válasz
Csocsilocsi #32 üzenetére
Teszteltem is,eddig jó volt!
Most megkaptama töltőt is hozzá,de a GPS vevő nem akarja látni a műholdakat...
Ha sokat jársz Pesten és jártas is vagy nem sokat segít majd...
A linket elküldhetnéd mailben is. -
nagyferi
csendes tag
Elnezest mindenkitol, bekavart a netem.
-
nagyferi
csendes tag
Az a baj szerintem hogy tul lusta mindenki beszamolot irni a nav4all-rol. Tobbek kozt en is.
Korul nezek a neten, hatha talalok egy reszletes beszamolot magyarul, ha mast nem angolul vagy nemetul. Majd jelentem ha van eredmeny. -
nagyferi
csendes tag
Az a baj szerintem hogy tul lusta mindenki beszamolot irni a nav4all-rol. Tobbek kozt en is.
Korul nezek a neten, hatha talalok egy reszletes beszamolot magyarul, ha mast nem angolul vagy nemetul. Majd jelentem ha van eredmeny. -
kp78
addikt
válasz
Csocsilocsi #49 üzenetére
Annak idején én indítottam a topicot, de nem ígértem semmit. Persze beszámoltam volna ha jutottam volna vele vmire, de nekem vodás K750-nel nem jött össze a dolog.
Így egy nap után visszaadtam a Gps vevőt, azóta próbálgatni sem tudom.
De én is szívesen olvasnék egy bővebb beszámolót. -
BuciMaci
csendes tag
válasz
Csocsilocsi #49 üzenetére
és mondd miért nem csinálod meg magad?
-
Csocsilocsi
csendes tag
válasz
Csocsilocsi #47 üzenetére
na de most tényleg, melyikőtök ígérte meg, hogy lesz teszteredmény????
-
nagyferi
csendes tag
Az irjak a nav4all siteon hogy kijott a nav4all motorolara es samsungra is...tesztelte mar valaki? Mukodnek?
-
dussy
őstag
Valakinek nincs leírása a Nav4All-hoz???
Van 1-2 dolog,amit nem értek... -
Jampec
csendes tag
Most olvastam ezeket beszámolókat a nav4allról. Nagyon komolyak...eddig csak itthon használtam a nav4all-t és nem volt vészes a telefonszámlám, de nyáron megyek a németországi vb-re és ezt akarom használni...nincs valakinek valami tippje hogy lehetne ezeken a roaming díjakon egy kicsit faragni
Előre is köszönöm.
-
-
BuciMaci
csendes tag
válasz
Csocsilocsi #32 üzenetére
szasztok megint.
ezt találtam a neten a nav4all-ról. mindenki döntse el, hogy hogyan viszonyul a dologhoz. szerintem elég szkeptikus volt az illető aki a cikket írta...
http://www.w-lantech.hu/index.php?file=content-nav4all -
Csocsilocsi
csendes tag
válasz
Csocsilocsi #31 üzenetére
egyébként mintha valami olyasmit olvastam volna, hogy valaki tesztelni is fogja ezt a nav4all-t és utána megosztja velünk az eredményeket
-
dussy
őstag
válasz
Csocsilocsi #28 üzenetére
Milyen SE csomagocskák voltak azok???
Nem osztanád meg velem??? -
dussy
őstag
Hali!
Kb.30kB ment el egy közel egy órás úton,ahol legalább kétszer módosítottam a tervezett útvonalat!
Az adatforgalom ideje másfél perc volt!
Szerintem ez elég jó,bár egésznapi navigálás mellett biztosan több lenne. -
Csocsilocsi
csendes tag
sziasztok!
én az endless torrent oldalról letöltöttem egy csomagocskát, amiben minden féle okosság volt sony ericsson mobilokra és volt benne ez a nav4all navigáció. először azt hittem valami vicc, de látom, hogy tényleg komoly a dolog. valaki mondana egy pár szót bővebben, hogy miként is működik és mik a tapasztalatok?
Köszi -
BuciMaci
csendes tag
gyerekek, már egyszer leírtam....egyébként csak akkor van adatforgalom amikor először letölti a térképet. navigálás közben a nav4all nem használja az internetet, csak abban az esetben, ha valaki eltéved és akkor új útvonalat kell kiszámolni. mivel én eltévedtem egy fél óra navigálás alatt, ezért 2x50 kb-ot használt.
-
dussy
őstag
Elég sokat nyúztam ma.Vegyes érzelmek!
5óra alatt lemerült a gps,elég sok budapesti rész 2-3éves benne,de jópofa.
Még tesztelgetem kicsit. -
Jampec
csendes tag
Dussy, szerintem a GPS hibája, szerintem nem szedte le és küldte tovább az adatatot a nav4all szerverének. Legalább is nem rendesen. Velem is előfordult hasonló eset, de rögtön megpróbáltam újra véghez vinni a műveletet, és akkor már müködött. Sehogyse akar megoldódni magától a problémád?
-
dussy
őstag
Sziasztok!
Én SE W800i-vel próbálkozom,de nem sikerülnek a térkép letöltések!
GPS vevőt kaptam kölcsön a teszteléshez,de a letöltésnél a ''lokációs hiba'' üziket kapom!
Ez most minek a hibája????(GPRS vagy beállítás?)
A magyar hang egyáltalán nem jön le!!!!
SOS segítség kellen,mert nemsokára vissza kell adnom a cumót!
Előre is köszi! -
nagyferi
csendes tag
Ha van valakinek Nokias tapasztalata az ossza mar meg velunk. Eddig SE K750irol hallottam csak. Nokiakon hogy fut a nav4all?
-
lajo
senior tag
Egy kicsit bekavarodtam. Most akkor ehhez kell gps vevő? vagy csak program+telefon+ wap?
-
kp78
addikt
Aki használja, meg tudná mondani kb mekkora adatforgalmat generál mikor tölti le a térképeket?
Elég hozzá egy wap előfizetés, vagy inkább egy net kell?
(vodánál 2 mb van a wapban, 200mb a netben)
Ki mivel használja?
[Szerkesztve] -
Rékuska
csendes tag
Hello,
Én használom, eddig bejött, bár voltak kisebb-nagyobb megakadások, de az egész megoldódik, ha helyesek a mobilod beállításai. Viszont szerintem valami bibi van a T.mobil előfizukkal, mert valahogy nem akarja a térképet megjeleníteni rajta, viszont azt olvastam, hogy a nav4all majd kijavítja ezt is, hogy mindegyik szolgáltatóval rendesen működjön.
Általában eléggé meg vagyok vele elégedve, bár csapnivaló a magyar hang. Megint sikerült nem anyanyelvi alanyokat találni. -
lajo
senior tag
A teszted eredménye érdekel majd, meg hogy milyen telefon meg egykét ilyesmi dolog itt légyszíves ossz meg velünk majd.
-
kp78
addikt
válasz
Viktor0610 #3 üzenetére
Köszönettel
-
Átneveztem.
-
kp78
addikt
Az alapprogram innen is letölthető, így nem kell wapon keresztül töltögetni.
[link]
Csak a nyelvi csomagokkal kell kiegészíteni. -
kp78
addikt
Üdv!
Használja esetleg vki a nav4all mobil navigációt?
Én még csak most töltöttem le, egy gps vevőre várok(hamarosan kapok egyet kölcsönbe), és akkor meglátjuk mit is tud.
Itt lehet olvasni róla bővebben: [link]
Elvileg wap előfizu is elég hozzá, de szerintem a nagy adatforgalom miatt inkább net előfizetéssel gazdaságos a dolog.
Tölthető le hozzá magyar nyelvi csomag is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest