- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jampec
csendes tag
Kérdés, ahhoz hogy tudjam használni a frissített térképeket le kell szednem a 6.4.0-as nav4all-t, vagy az elözőről is elérhetőek ezek a térképek?
-
-
Jampec
csendes tag
Hello mindeki, a hétvégén megyek Debrecenbe, tudja valaki hogy müködik-e ott a nav4all vagy vegyek egy térképet?
[Szerkesztve] -
Jampec
csendes tag
Most olvastam ezeket beszámolókat a nav4allról. Nagyon komolyak...eddig csak itthon használtam a nav4all-t és nem volt vészes a telefonszámlám, de nyáron megyek a németországi vb-re és ezt akarom használni...nincs valakinek valami tippje hogy lehetne ezeken a roaming díjakon egy kicsit faragni
Előre is köszönöm.
-
Jampec
csendes tag
Dussy, szerintem a GPS hibája, szerintem nem szedte le és küldte tovább az adatatot a nav4all szerverének. Legalább is nem rendesen. Velem is előfordult hasonló eset, de rögtön megpróbáltam újra véghez vinni a műveletet, és akkor már müködött. Sehogyse akar megoldódni magától a problémád?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10210U
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest