- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovasz
senior tag
voltam litvaniaban meg letorszagban nav4l-al olyan 30k-s telefonszamlat csinalt.
kesobb hollandiaban 50k-sat.... viszont a holland terkepeken a legkisebb foldutak is rajta vannak.
szoval ennyibol mar vehettem volna egy normalis pda alapu gps-t... -
kovasz
senior tag
van egy n6280 meg egy ld-3w. a gond az, hogy miutan barmilyen navigacios progival sikeresen kaopcsolodik a gps csak par masodpercig mukodik, azutan nem ad koodrinata infokat. a frissites megy tovabb jelszint valtozik, stb. a sirfdemoval mar minden letezo dolgot vegiogprobaltam erdemeny nincs. static mod, track smooting ki van kapcsolva.
ha olyanja van es megis mukodik, akkor a terkep kesik a valosaghoz kepest. pl mar reg megerkezetem, de a terkep a par perccel ezelotti poziciomat es sebessegemet mutatja, majd 2..3 perc autan megerkezik oda ahol vagyok. mintha nem tudna eleg gyorsan feldolgozni a gps adatait a terkepezo.
ez nem csak a nav4all eseteben van igy, hanem a gmaps, vagy barmelyik java progival.
akkor most mivel lehet baj? a telefonnal, a gps-el a programokkal agy mindeharommal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest