- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Egy óra, két rendszer
- Megfizethető lett a Samsung új AI fülese
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Óriáskészülék, kis akksival
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumin
csendes tag
hello! LgBl40 -re van valami navigáció?tudna valaki segiteni ebben?thx
-
mumin
csendes tag
hello!én Lgbl40-re keresek navigációt,.ha van valakinek valmi ötlete akkor azt megköszönném!
-
badacsony
őstag
válasz
roliiika #124 üzenetére
El tetszett olvasni a dokumentációt? Minthogyha itt lenne vmi.
-
badacsony
őstag
válasz
roliiika #120 üzenetére
Szívesen, Alien!
"Maps can be downloaded in the navigami application."
Egyébként én még nem próbáltam a progit. -
roliiika
csendes tag
Sziasztok!
Létezik Java képes telókra (nem Symbian) térkép progi GPS-es amit a teló memó karijára tudok tölteni és onnét net előfizetés nélkül tudom használni?
-
-
spedyboy
senior tag
sziasztok holehet letölteni a progit?
-
dobista
tag
talán elolvassa valaki...
Most töltöttem még csak le, de már is kérdéseim vannak. Az komoly, hogy nem tudok ékezetes karaktereket bevinni, és ezért le is mondhatok arrol, hogy ilyen helyre navigáljam magam? Idáig gyakorlatilag csak szegedet sikerült megtaláltatnom vele, a közeli 6ezres kisvárost nem. (a google earth az 1000 alatti kis falukat is megtalálja) Arról nem is beszélve, hogy nem sikerült olyan szegedi utcanevet megadnom neki amit megtalált volna! Ez így azért nagyon gáz! Nem sajnáltam volna rá az adatforgalmat, ha jó lett volna akkor még egy korrekt havidíjat is fizettem volna érte, de így...! Gyakorlatilag használhatatlan! Illetve ezt én magam sem akarom elhinni, és pont ezért írok ide, mert lehet, hogy csak én vagyok az ökör.
Szóval van valaki aki elégedetten használja? -
Cypher7
tag
Sziasztok!
Letöltöttem és telepítettem a programot a Nokia 6230i típusú telefonomra, és működik is. Letöltöttem a magyar nyelvet és a hangot, kijelzi a GPS információkat viszont ahogy meg akarok nézni egy címet vagy bármit ezt az üzenetet kapom: ''Hibás utasítás - 1''. Miért van ez? A másik kérdésem pedig az lenne, hogy ezt az alkalmazást csak és kizárólag web eléréssel lehet használni? Ha igen akkor nincs olyan változata vagy ennek vagy másik programnak ami ezeken a készülékeken fut, de nem használ web kapcsolatot mert tartalmazza a térképeket? Előre is köszönöm a válaszokat! -
Rollerr
csendes tag
Szevasztok Holtom letölteni a Nav4 progit free sen?
-
kovasz
senior tag
voltam litvaniaban meg letorszagban nav4l-al olyan 30k-s telefonszamlat csinalt.
kesobb hollandiaban 50k-sat.... viszont a holland terkepeken a legkisebb foldutak is rajta vannak.
szoval ennyibol mar vehettem volna egy normalis pda alapu gps-t... -
legiaap
félisten
Sziasztok.
Mint ahogy az aláírásomba is láthatjátok D900-am va.
Erre szeretnék feltenni Javasan valami térképprogit.
Tudtok segíteni nekem? -
dieseldor
csendes tag
-
dobista
tag
Sziasztok!
Egy sos válaszra lenne szükségem!
Honnan tudom letölteni ezt a programot wapról? Szinte azonnal kellene, és csak telefonon keresztül tudnám letölteni, a számítógéppel most nem tudom összekötni a telefont. -
Tommmmka
senior tag
Hi all!
Az lenne a kérdésem h. egy samsung e900-on GPS vevővel külföldön is képes navigálni a nv4all?? Horvátországba tervezem az útat domino kártyás sim-em van ott 2000ft 50 mega adat gprs-en keresztül a kérdésem h. 50 meg vajon elég e egy oda-vissza kb 24 órás úthoz és van e felára ha külföldön használom a GPRS-t ha van valakinek ezzel kapcsolatban valami tapasztalata kérem ossza meg velem előre is kössz a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Notebook hibák
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest