- Netfone
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovasz
senior tag
van egy n6280 meg egy ld-3w. a gond az, hogy miutan barmilyen navigacios progival sikeresen kaopcsolodik a gps csak par masodpercig mukodik, azutan nem ad koodrinata infokat. a frissites megy tovabb jelszint valtozik, stb. a sirfdemoval mar minden letezo dolgot vegiogprobaltam erdemeny nincs. static mod, track smooting ki van kapcsolva.
ha olyanja van es megis mukodik, akkor a terkep kesik a valosaghoz kepest. pl mar reg megerkezetem, de a terkep a par perccel ezelotti poziciomat es sebessegemet mutatja, majd 2..3 perc autan megerkezik oda ahol vagyok. mintha nem tudna eleg gyorsan feldolgozni a gps adatait a terkepezo.
ez nem csak a nav4all eseteben van igy, hanem a gmaps, vagy barmelyik java progival.
akkor most mivel lehet baj? a telefonnal, a gps-el a programokkal agy mindeharommal?
Új hozzászólás Aktív témák
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest