Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Egy óra, két rendszer
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trenzit
tag
Hétvégén rendezik az All Star Gálát és a Nextel Opent a Loews Motor Speedwayen.
18 résztvevő lesz, de 2 másik versenyzőt a szavazók juttatnak be.
Ezek a pontok nem számítanak a Nextel Kupába, de mindenképp nagy só lesz. -
Vigneau
félisten
Ez sajnos benne van a pakliban. A legnagyobb gáz, mikor tervezetten kell kijönni és épp nincs sárga zászló érvényben. Könnyen a többiek martalékává válik az ember, ha rosszul jön ki a lépés és kifogsz egy nagyobb balesetet utána. Taktikázni kell a tankolásnál és a gumicserénél, valamint ügyesnek kell lenni a bejövetelnél. Kaptam már párszor fekete zászlót sebességtúllépés miatt.
-
trenzit
tag
Na igen, viszont csinálnak azért ők is bosszantó dolgokat (
), ha pl egy picivel előttük haladok, és ők mellém húzódnak, akkor rendszerint oldalról megnyomnak, és én az autójuk orra elé pördülök, és máris vége a versenyemnek, mert az utánam jövő 20 autó már nem tud kikerülni. (Phoenixben ez rendszeres)
-
trenzit
tag
Igen, ráadásul a fizikai modellezés is elég erőltetettnek tünt, egy koccanás, és már meg is indult az autó, megfogni lehetetlen volt, míg a 2003-ben meg lehet menteni az autót, és íveket is jobban lehet autózni.
Pár hete került a kezembe a Nascar Thunder 2004, ami a 2003-hoz képest kifejezetten jó, bár kicsit érdekes, mert a program nagyon engedékeny az ütközésekkel szemben.
Míg a NR2003-ban a Pit bejáratánál lévő falba belemegyek, már annyi a motornak, a Thunderben meg egy tömegkarambolt is át lehet vészelni.
Egyedül az zavar, hogy a hivatalos pályarekordokat nem tudom megdönteni, még a legeslegjobb setuppal sem -
Vigneau
félisten
Bocsi. Én voltam a hülye: egy dologról beszélünk, csak rosszul írtam le a játék címét. Hiába, nem rég estem haza a munkából... Nálam a Nascar Thunder nem rúg labdába! Egyébként a 2003-as kiadás volt az utolsó eddig. Sajnos! A 2002 még tele volt bugokkal: pl. Martinsville-ben karambol után felnyársalt a felvezető autó...
-
Vigneau
félisten
Látom, Te sem mostanában kezdted nyomon követni a Nascar fejleményeit. Anno a ''Mint a Villám'' című film hívta fel rá a figyelmemet - na, ez sem mostanában volt. Egyébként sokat játszottam a Nascar Championship 200x aktuális kiadásaival, sokszor 50%-os futamokat (3 teljes évad) végigdöngetve. Jót tesz a koncentrációnak!
-
trenzit
tag
Bizony.
Mellesleg Biffle jó formában van idén, akár csak Kahne.
Én a 'veterán' Mark Martinnak szurkolok, remélem nem vonul még vissza (pl Morgan Shepherd, aki kvalifikálni tudta magát a hétvégi Richmondi versenyre, 65 éves!)
Az éjszakai versenyekkel viszont szerencsénk van, azokat az AB reggel szokta lenyomni, a futam másnapján. -
Vigneau
félisten
-
trenzit
tag
Nem tudom mennyire nézitek a Viasatos összefoglalókat, de engem nagyon bosszantanak a névtévesztések a és a tárgyi tévedések.
-
trenzit
tag
Tegnap lezajlott a Richmondi verseny, Kasey Kahne nyert fölénnyel.
Mellesleg remélem nem hal meg a topik! -
rocket
nagyúr
Ajaj
Ezt se fogom nezni, nem mintha lazba hozott volna az 1 oras osszefoglalo
Ez olyan dolog kb. mintha rtlklub szepen nagyban beharangozna a Star Wars 2. reszet, majd mikor eljonne a nagy nap, kiderulne hogy az ''igy keszult a star wars 2'' werkfilmet adjak csak le. viasat3 mondjon le! -
Vangelis
félisten
A kedvenc autós sportom egyike, hajrá viasat
-
trenzit
tag
Ez elég elkeserítő mindenesetre, + még az is, hogy a jól ismert buta Várhegyi Ferenc lesz a kommentátor. Őt már ismerhetjük az eurósportról..
-
Superman
nagyúr
Pontosan: majd bemutatják a hozzá nem értő ''riporterek'' a Nascar történetét, egy-két anekdotát, látunk majd pár sztárt, akik kilátogattak a versenyre és 5 percben leadják a futamot, aztán ennyi.
Ezért kár volt így beharangozni, bár mit is lehetett volna várni, ép ésszel nem lehetett elvárni, hogy a Viasat majd kockáztat és megevszi élőben a futamok közvetítési jogát, olyan futamokét, amelyeket - az ő felfogásuk szerint - csak pár fanatikus nézne meg és a legtöbb közvetítés az időeltolódás miatt úgyis éjszaka kerülne adásba.
Mellesleg jó a Viasat weboldala, ahol még egy fórum sincs, ahol leírhatná az ember a véleményét - persze ez is felsleges lenne. Régebben volt, de mióta ez a gány oldal van, már a múlté a fórum.....
[Szerkesztve] -
rocket
nagyúr
válasz
mayerlaci #73 üzenetére
Kihalt miutan kiderult, hogy a nagy beharangozas mogott egy 50 perces nascar magazin van, vasarnap ebedidoben
''Április 24-től újabb exkluzív sporteseményt sugároz a VIASAT3. Az USA-beli NASCAR autóverseny-sorozat összefoglalói minden vasárnap délben láthatók a csatornán.''
Bővebben: link -
mayerlaci
senior tag
UP kihalt topic
-
mayerlaci
senior tag
Bővebben: link
A jo öreg v8-as.
[Szerkesztve] -
trenzit
tag
válasz
mayerlaci #65 üzenetére
Az nagyon kemény lehet.
Viszont ha a biztonság szóba jött, azért azt érdemes elmondani, hogy a versenyzők messtze nincsenek olyan nagy biztonságban, mint az F1-ben.
Senna óta nincs halálos baleset, viszont a Nascarban 94 óta előfordult néhány, igaz legutóbb 2001-ben, illetve 2000-ben 2-en is meghaltak.
Eredendően visszavezethető a dolog arra is, hogy a Nascar autókat lefékezni csak sokkal hosszabb idő alatt lehet, szemben az F1-es járgánnyal.
Néhány halálos Nascar-baleset épp emiatt voolt, mert a versenyző nem tudott időben lefékezni a keresztbeálló autó előtt. -
dannnnn
senior tag
-
mayerlaci
senior tag
Igen láttam az kemény volt.
Egy ilyennél mennyi gumi mehet el? -
trenzit
tag
-
trenzit
tag
a 2. nagyon durva szvsz -
trenzit
tag
Viszont ezt sajnálom akkor
-
mayerlaci
senior tag
Nincs valami link?Azt én is megnézném
Bővebben: link -
rocket
nagyúr
Neztem port.hu-n, de nem latok elo kozvetitest jovo hetvegen, csak egy 50 perces nascar magazint latok a musorlistaban.
Hol lattatok, hogy eloben fogjak adni az egesz versenyt? -
mahatma
aktív tag
már alig várom
-
Pötyi
őstag
Nem tudja valaki annak a számnak a címét, ami a ViaSaton megy a Nascar beharangozó alatt? Valami iszonyú jó! Egy női kórus, de lúdbőröztem tőle!
(Vagy írjam a ''Nem tudom a szám címét'' topikba?)
-
illusiON
őstag
1általán nem simerem a mezőnyt, sose szoktam nézni ascart, de az UPS logós kkocsi szép darab, hajrá
-
trenzit
tag
Benne lennétek egy tipversenyben?
-
trenzit
tag
hétvégén:
-
trenzit
tag
Jövőhét végén már láthatjuk
De épp ebben rejlik a Nascar zsenialitása. Körbe körbe (na azért vannak Tri-Ovál pályák is), viszont a taktika, a jol időzitett kerékcserék nagyban befolyásolják a verseny kimenetelét, emiatt nehéz elsősorban.
Van viszont 2 normál versenypálya, Watkins Glen és Infineon.
Watkins Glen mondhat valamit azoknak, akik jártasak a Old-Timer F1-ben -
illusiON
őstag
f1 a szponzorvilág, már kerékcsere sincs, szvsz egy nagy rofl az egész... bár a anscarnak meg unalmas a pályája
viasaton mikortól adják a anscart?
-
trenzit
tag
Így van. Az F1 az elektronikáról szól, míg a Nascar nem.
Az izgalmas versenyek titka tulajdonképpen az, hogy a Nascar-versenygépek között tényleg csak annyi különbség van éppen, hogy az egyik csapat szerelői egy kicsit ügyesebbek stb + költségvetések is majdnem egyformák, kivéve az ujonc versenyzőknél, csapatoknál.
Elő sem fordul olyan kontraszt, mint minardi ferrari, vagy minardi-toyota kültségvetés. -
SpiT
tag
Nascar rullz! F1 elég uncsi számomra!
-
illusiON
őstag
... bocsi...
[Szerkesztve] -
trenzit
tag
a Főnixi verseny egyébként reggel 8-kor kezdődik
-
trenzit
tag
Na megnyitom ezt a Nascar-topikot, remélem sok embert érdekel ez az autósport, és hozzá is szóltok jó sokan!
A Jövőhét végétől végre láthatjuk a versenyeket magyarul a Viasat jóvoltából, viszont eddig is követhettek az ABMoteurson
7-800 lóerős járgányokról van szó, hogy egy kicsit magáról a sportól is beszéljek. 3 márka képviselteti magát, a Ford a Taurussal, a Dodge aChargerrel, és a Chevrolet a Monte Carloval, ezek nagyjából hasonló tulajdonsággal rendelkeznek.
A Nascar Nextel Kupának 34 állomása van, és November 20-án ér véget.
Ezen a hétvégén Phoenixbe megy a mezőny, melynek érdekessége, hogy villanyfényes lesz, és végre teljes egészében láthatjuk az AB-n!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Projektor topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / DJI Mini 3 drón Fly More Kit Plus - 2x47 perc
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón koffer (B&W International Type 4000)
- Casio G Shock Gpr H-1000
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest